search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Semprot Tarik Down Down Matte Ireng

(20 reviews customer)
USD87.99
Dijual:
35
reviews:
20

Amazon US

Krancing pawon ireng Matte kanthi kualitas banget
WOWOW duwe pengalaman industri kanggo nggawe keran ireng sing paling apik narik keran keran pawon wiwit taun 2008. Tanpa mangu pengalaman iki nyathet babagan fungsi lan desain keran dapur mudhun WOWOW. Minangka asil saka pengalaman iki, sampeyan dijamin duwe kran banyu kualitas paling apik ing pawon, dirancang kanggo fungsi maksimal lan pungkasane kanthi desain unik. Menawi mekaten, pasangan busar ireng kanthi tarik kranjang pawon WOWOW iki minangka pilihan sing paling apik nalika sampeyan ngrancang utawa ngrancang pawon.

2310700Buku Pandhuan

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Narik Awet Faucets Dapur 2310700B
Pawon bisa dadi papan ing omah sing sampeyan lakoni paling akeh. Dapur ora mung papan sing nyiyapake panganan. Kajaba iku, akeh wong sing pusatake urip ing pawon. Pikirake conto pawon mangan kanthi meja makan sing gedhe banget ing jejere panganan kasebut digawe. Apa wae jinis pawon sing sampeyan duwe, desain lan fungsionalitas minangka rong aspek sing paling penting. Nalika ngrancang utawa ngrancang pawon impen, sampeyan pengin menehi kesan gedhe banget. Pilihan keran dapur dadi penting banget. Sanajan faucet pawon bisa uga sithik, dadi titik fokus alami kanggo pawon apa wae. Pandelenge wong biasane kepincut karo faucet pawon. Mula, sampeyan mesthi bakal menehi kesan karo WOWOW sing busur matte ireng narik kran dapur! Faufet pawon matte WOWOW matte ireng nawakake faucet pawon kanthi desain apik kanthi rega murah. Mula faucet pawon matte ireng iki nawakake rasio kinerja rega paling apik sing bakal ditemokake ing pasar.

Desain apik narik kran banyu pawon ing ireng matte
Klambi kreta ireng WOWOW sing dhuwur banget nggawa keran ing pawon ditampilake kanthi desain inspirasi kanthi klasik sing digawe maneh kanthi rincian gaya modern. Pramila, keran pawon iki bakal nambah keanggunan kanggo meh kabeh pawon. Temenan sampeyan kudu milih kran banyu pawon kanthi becik. Kanthi cara supaya bisa mbentuk siji kesatuan harmonik kanthi desain pawon liyane. Keuntungan keran pawon matte ireng iki yaiku bisa digabung karo desain tradisional, uga karo desain pawon modern. Ing endi wae, klambi ireng WOWOW ireng kran banyu keran bakal njamin sentuhan finansial sing nggumunake nganti meh kabeh pawon. Ora mung keran pawon ireng ireng iki menehi desain minimalis sampeyan. Kesederhanaan minangka salah sawijining fitur utama keran pawon desain. Nanging, nawakake uga desain desain dramatis kanthi warna unik lan kombinasi gaya. Dadi jujur, ing WOWOW kita nganggep ireng matte narik mudhun klambi seni dapur! Kita yakin manawa sampeyan ngetrapake keran pawon sing ditarik iki ing pawon sampeyan dhewe, bakal nyebabake reaksi sing akeh kaget para pengunjung
Mate ireng narik kran banyu kanthi fungsi maksimal ing pawon
Rancangan minangka salah sawijining, nanging luwih penting yaiku fungsi keran pawon. Yen sampeyan ana ing pawon sampeyan ing ADesign, nanging luwih penting yaiku fungsi keran pawon. Yen sampeyan ana ing pawon kanthi basis saben dina, nyiyapake gaweyan kuliner sing luar biasa, sampeyan pengin ndhukung sampeyan nalika nyiyapake panganan lan ngresiki sesampunipun. Minangka konsekuensi, sampeyan kudu milih kran banyu pawon sing ndhukung kepinginan sampeyan babagan kabeh tugas pawon. Klambi kreta ireng WOWOW sing dhuwur nggambar kran banyu pawon dirancang kanggo nawakake fungsi maksimal. Ora apa-apa, keran ireng matte keran ireng dianggep minangka salah sawijining fungsi fungsional sing narik keran banyu ing pasar. Bagian tarik saka klambi ireng matte ireng iki banget fungsional. Kaping pisanan, sampeyan bisa kanthi gampang narik sirah panyemprot poto-retak supaya ngresiki kabeh bagean saka sink pawon sampeyan. Sawise nggunakake sirah sing narik langsung, bakal lancar narik maneh menyang posisi asline. Kejabi sampeyan bisa kanthi gampang ngalih ing antarane semprotane alus lan hard miturut tugas pawon. Adaptor geser ireng matte keret ireng banjur bakal menehi fleksibilitas sing dibutuhake.

Keluli tahan karat matte ireng narik kran banyu pawon
WOWOW matte ireng narik kran banyu pawon digawe saka stainless steel lan bahan bermutu liyane. Kran banyu pawon sing ditarik iki ora mung tahan karet nanging uga tahan karat lan tahan karat. WOWOW matte ireng mudhun kran banyu pawon dadi gampang kanggo ngresiki. Geser sing gampang bakal ngilangi kabeh sisa mineral lan kapur sing dibangun ing sirah silikon. Pupuk pawon kasebut gampang dibersih uga kukul ora bakal dilapikake. Pembersih keran pawon ireng matte sampeyan bakal njamin daya tahan urip sing dawa. Klambi ireng arc matte dhuwur narik kran banyu pawon saka WOWOW gampang banget kanggo nginstal lan dilengkapi instruksi instal sing jelas. Nalika ngramut Spinning maju 90 derajat, ngidini sampeyan nginstal kran banyu pawon ireng matte ing wilayah sing luwih ketat, tanpa reresik counter sing dibutuhake. Para perancang WOWOW, mula wis mikir babagan meh kabeh sing ngrancang keran ireng matte ireng. Pramila WOWOW ora wedi kanggo nawarake garansi telung taun ing jambon ireng narik kran banyu pawon. Kita yakin babagan kualitas produk lan njamin manawa sampeyan bakal duwe panglipur maksimal lan produk bakal ditindakake kanthi maksimal. Yen ana prekara keran pawon iki bisa uga ora bisa ditindakake kaya sing dikarepake saka kita, kita bakal ngganti produk kanthi biaya sing ora. Pungkasane, kita nawakake kebijakan bali 90 dina kanthi kran banyu pawon matte ireng bisa uga ora kaya sing dikarepake. Kaya sing sampeyan ngerteni, kita ngandelake pasangan ireng sing narik mudhun kran banyu pawon. Akibate, kita mung bisa nyana manawa sampeyan bakal wareg 100%!
Keuntungan saka WOWOW arc mate ireng narik mudhun kran banyu pawon kanthi ringkes:
Menehi faktor wow kanggo pawon apa wae
Kombinasi desain klasik lan modern sing unik
Nawakake fungsi paling cocog karo kabutuhan
Gabungan estetika kanthi kinerja sing dhuwur
Digawe saka bahan sing berkualitas tinggi
Gampang kanggo ngresiki lan gampang dijaga
Garansi 3 taun ing dhuwur arc mate ireng mudhun kran banyu pawon

 

specifications

SKU: 2310700B Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

2.6 kg = 5.7320 lb = 91.7123 oz

Produsen

WOWOW

Bobot Item

5.68 kilogram

paket Ukuran

21.65 x 11.02 x 2.76 inci

gaya

Faucet dapur / kran wastafel pawon kanthi sprayer tarik

Material

Paduan seng / Baja tahan karat / Kuningan

pola

Lubang Laki-Laki & 3 Lubang; Dek-Gunung

Wangun

Arc / Gooseneck Dhuwur

Cara Instalasi

1-Lubuk utawa 3-Lubuk kanthi Tutup Plate Deck 8 inci

Dawane Ekstensi

80 Sentimeter

Dhuwur Spout

7.7 Inches

Nyambung Spout

8.8 Inches

Jinis siram

Telung mode: Stream / Spray / Ngaso

Luar Diameter

224 Millimeters

Nangani Material

Wesi seng

Deskripsi Kinerja

Tutul mixer / Telung fungsi kontrol banyu

  1. M *** s2020 / 10 / 7
    US

    Bojoku kontraktor plumbing lan ora pilih-pilih babagan faucet sing ana ing omah. Iki kanggo RV sing bakal urip sajrone setaun nalika mbangun omah anyar, mula ora pengin mbayar $ 200 + kanggo faucet ireng sing apik ing toko dandan omah lokal. Ngerti aku bisa ngasilake yen kita sengit lan sampah, aku njupuk kesempatan acak lan tuku iki marang peringatan bojoku babagan "faucet murah" lan kita sakloron seneng! Ukuran lan ukuran cocok kanggo RV lan kita seneng banget karo bobot sing ngemot sprayer. Bojoku nginstal tanpa masalah lan kita loro bakal kaget banget amarga kualitas semprotan kasebut, tombol tombol ngalih saka semprotan menyang stream lan malah tombol stop stop ing sirah spray (trep banget), gagang sing nguripake lan mateni lan matte ireng sing rajin. Cukup tresna lan iku regane gedhe !! Bakal menehi saran!

  2. C *** a2020 / 10 / 10
    US

    Aku mrentah supaya ngganti faucet gulu sing bocor ing kamar utilitas kita. Kita pengin siji kanthi nozel tarik, nanging ora pengin nggunakake luwih saka $ 100 kanggo sing digoleki ing toko-toko gedhe. Waca siji iki banjur mutusake nyoba.

    Gampang banget dipasang. Kabeh konektor kalebu kajaba aku butuh sing beda amarga katup sing urip / mati sing dakwenehake. Kabeh kasedhiya lan gampang dipasang. Pandhuan ana ing tandha. Aku maca manawa wong liya duwe masalah panas / adhem mundur saka normal. Cukup pasang garis banyu panas / adhem sampeyan lan ora digatekake tulisan ing kontrol urip / mati amarga sampeyan ora bisa ndeleng kajaba sampeyan ndeleng saka sisih kasebut. Banjur sampeyan bakal duwe kontrol kaya biasane.

    Aliran kasebut apik banget lan duwe kekuwatan. Senengi semprotan lan tarik nozel supaya panci gedhe lan panci sup gedhe bisa dicuci lan dibilas kanthi gampang. Apik kanggo mbilas sink utilitas sing gedhe lan jero. Sakabèhé, aku seneng banget karo kran banyu iki. Garansi 5 taun uga apik. Aku nyaranake produk iki kanggo wong sing dakkenal. Produk sing apik.

  3. C *** a2020 / 10 / 11
    CA

    Kita tuku kanggo ndandani pawon lan pengin metu kanthi tampilan sing nyolong stainless lan lemari kita yaiku rincian espresso peteng sing nduwe tulang. Dadi iki minangka acent sing apik banget kanggo pawon kita. Instalasi gampang, bojoku nginstal udakara 45 menit. Bisa uga ora butuh wektu luwih sithik nanging sink lan kran banyu lawas sing bisa ngilangi. Duwe kekuwatan sing apik nalika. njupuk banyu lan tombol iku gampang diatur kanggo banyu panas lan adhem, yen ukurane luwih gedhe. Penarik mudhun uga gampang banget. ora prelu meksa mundur kanthi manual. Rampunge katon apik, ora murah. Nunggu gambar sing dianyari nalika pawon wis rampung.

  4. R *** y2020 / 10 / 13
    CA

    Aku tresna tresna kran banyu iki! Gampang dipasang, mung udakara 5 menit sawise nyopot faucet lawas. Sisih paling angel kanggo instal yaiku mbusak sing sadurunge. Arah sing jelas, aku seneng yen nggambarake saben langkah. Pawonku langsung nganyari lan aku seneng banget karo tuku iki! Iki larang banget, kayane kualitas, aku seneng matte. Ati-ati, bekas driji luwih katon nanging gampang disapu. Paket kasebut dikemas kanthi apik lan luwih dhisik tinimbang sing diarepake. Ora ana sing negatip babagan produk iki, aku wis nyaranake wong liya lan loro-lorone tuku. Aku pengin ngirim gambar nanging kayane wis ora diidini maneh kanthi review. Ala banget amarga katon apik banget!

    Dadi wanita jomblo, iki gampang banget. Ora perlu alat kajaba kunci pas lan kanggo ngencengi bolt kanggo saluran banyu.

  5. A *** l2020 / 10 / 15
    US

    Pungkasane ngganti kran dapur kita. Wis sawetara wektu nggoleki lan nemokake kaendahan iki. Rega sing murah nggawe saya ragu-ragu nanging review nambahake keputusan kanggo tuku. Lan ulasan kasebut bener. Faucet minangka pangowahan sing apik ing pawon lan akeh fitur sing apik. Seneng nyemprot mudhun lan kemampuan kanggo ganti dadi alat penyiram. Instal cukup gampang lan ora ana masalah. Pancen butuh wong loro kanggo mbusak kran lawas lan instal sing anyar. Nggawe instal luwih gampang. Faucet teka kanthi apik lan kabeh bagean kalebu. Iki tuku apik tenan! Ora bisa salah karo garansi 5 taun. Deleng gambar, sadurunge lan sawise. Bedane apik tenan !!!!

  6. A *** k2020 / 10 / 18
    US

    Aku ing pasar kanggo faucet anyar nalika tambang wiwit bocor ing pangkalan kasebut. Aku ngunjungi Lowes lan Home Depot lan mbuwang-mbuwang wektu. Aku nemtokake apa rega regane lan sing ana ing kisaran kasebut katon lan rasane kaya faucet sampah murah, padha karo sing dakganti. Aku ngati-ati saka kabeh review bintang 5 ing Amazon, nanging aku njupuk keputusan kanggo narik pemicu adhedhasar apa sing dirasakake minangka jujur. Cukup matur nuwun, nalika mriksa faucet, aku ngerti yen aku milih sing tepat.

    Fungsional, duwe kabeh sing dak goleki ing faucet panggantos. Aku ora yakin kepiye rupane kanthi warna ireng, nanging aku seneng banget, katon apik ing sink perak. Faucet lan kabeh aksesoris sing diwenehake duwe kualitas sing apik. Aku dudu tukang ledeng, nanging aku ora masalah masang kran iki dhewe. Seneng banget karo tuku lan nyaranake marang sapa wae.

  7. C *** G2020 / 10 / 21
    US

    Bojoku kontraktor plumbing lan ora pilih-pilih babagan faucet sing ana ing omah. Iki kanggo RV sing bakal urip sajrone setaun nalika mbangun omah anyar, mula ora pengin mbayar $ 200 + kanggo faucet ireng sing apik ing toko dandan omah lokal. Ngerti aku bisa ngasilake yen kita sengit lan sampah, aku njupuk kesempatan acak lan tuku iki marang peringatan bojoku babagan "faucet murah" lan kita sakloron seneng! Ukuran lan ukuran cocok kanggo RV lan kita seneng banget karo bobot sing ngemot sprayer. Bojoku nginstal tanpa masalah lan kita loro bakal kaget banget amarga kualitas semprotan kasebut, tombol tombol ngalih saka semprotan menyang stream lan malah tombol stop stop ing sirah spray (trep banget), gagang sing nguripake lan mateni lan matte ireng sing rajin. Cukup tresna lan iku regane gedhe !! Bakal menehi saran!

  8. W *** r2020 / 10 / 25
    US

    Faucet iki dakkirim udakara 2 minggu kepungkur, lan nganti saiki ora ana masalah lan bisa sukses banget. Uga katon apik. Instalasi gampang banget. Aliran banyu sing luwih apik tinimbang Delta lawas sing diganti. Kayane kualitas apik. Nduwe putar ing sisih ndhuwur sirah sing nyemprotake supaya gampang nyemprotake semprotan. Teka dikemas kanthi busa kenthel supaya ora rusak. Disaranake banget

  9. d *** f2020 / 10 / 26
    kang

    Kualitas apik, finish apik, gampang dipasang… akeh pamikiran lan teknik ing bayi iki. Rekomendasi banget! Nggoleki modern sing apik gayane. Mung kanggo sapa wae sing ngalami taburan nyemprotake piping ing sangisore sink nalika njupuk alat penyemprot ... entuk selembar materi sing kuat… Aku nggunakake plasem jinis plastik .. bungkus kanthi longgar ing loop selang sing fleksibel lan tutupen kaya kerucut bentuk, aku nggunakake doyo bolongan saka pasokan sekolah lawas anakku lan nggawe bolongan udakara sak inci .. digunakake bungkus dasi lan cinched munggah tikar ... digawe bolongan loro pipa lan whalaa, bobote mung geser munggah lan mudhun ing njero lengan / kerucut ... ora ana maneh sing ngetokake bobote ing pipa pembuangan… bisa digunakake… solusi efektif sing murah kanggo masalah kasebut. Maneh, keran iki apik tenan…. Sampeyan ora bakal kuciwa.

  10. f *** f2020 / 10 / 28
    US

    Aku tuku kran iki minangka faucet sementara sing lawas mbubrah, ngarepake bakal diganti nalika miwiti ndandani pawon nalika musim gugur. Aku seneng banget lan bakal tetep! Bojoku nginstal kanthi gampang lan katon larang. Sistem sing narik semprotan sing ditarik bisa uga ora diblokir ing ngisor sink utawa sampeyan bakal nemoni masalah nalika mundur maneh. Yen sampeyan yakin wis jelas obah, ora ana masalah lan bisa digunakake kanthi sampurna. Anakku lagi ndandani lan seneng banget karo kita, mula aku tuku siji kanggo dheweke. Aku uga bakal entuk sing liyane nalika nggawe perbaikan kanggo sink bar, amarga sing iki ora bakal diganti! Tresna iku!

  11. m *** m2020 / 11 / 12
    CA

    Aku tuku iki sawise mriksa ing toko Box gedhe kanggo faucet lan ngerti yen aku ora pengin mbayar faucet sing akeh banget. Aku kaget banget babagan kualitas item iki nalika teka. Ana ing kemasan sing padha karo faucet merek sing dhuwur. Iki solid, digawe kanthi apik. Aku seneng banget karo tampilane lan gampang banget digunakake. Nduweni sawetara fitur sing apik banget; tombol urip lan mati kanggo pilihan semprotan lan macem-macem jinis semprotan. Aku nyaranake iki kanggo sapa wae sing pengin ngganti faucet sing nggoleki gaya lan kualitas dhuwur. Instalasi cepet lan gampang banget.

  12. s *** a2020 / 11 / 18
    US

    Miwiti nggawe omah anyar sadurunge pindhah lan salah sawijining proyek pertama yaiku loket kanthi hardware sink dapur anyar. Toko kothak amba mesthi wedi banget karo rega sing paling dhuwur kanggo peralatan kasebut. Miwiti nggoleki toko kothak gedhe maneh - amazon lan nemokake akeh pilihan sing luwih larang regane. Faucet iki rasane wis dibangun tenan. Rampung matte apik lan ora nuduhake bekas driji. Abot iki abot lan mula rasane gagah lan kuat. Siji-sijine plastik sing ana ing kana yaiku perumahan nozel ing pungkasan selang. Kasedhiya instruksi lan kabeh perangkat keras sing dibutuhake. Bakal nganyari nganggo gambar yen counter counter wis diinstal.

  13. J *** n2020 / 11 / 21
    CA

    Produk iki apik tenan! Aku nginstal ing akhir minggu ing pawon - faucet lawas saka puluhan taun kepungkur kudu diganti banget. Umume pawon utamane dianyari, kajaba sink. Teknis banget amarga lokasi sinkku nyoba nyoba supaya kabeh dipasang, nanging kabeh gampang dipasang ing faucet lan bisa digunakake kaya biasane. Aku seneng bisa kanthi gampang ngalih ing antarane aliran banyu tetep lan sprayer - ora ana selang sing beda kanggo sprayer! Faucet katon apik banget ing pawon - kita duwe counter ireng kanthi backsplash ireng. Cocog banget!

  14. D *** d2020 / 11 / 29

    Faucet iki saiki regane larang regane. Pancen angel golek faucet ireng matte sing regane ora larang banget. Gampang dipasang. Aku nemoni masalah sing nggawa sekrup ing ngisor amarga utas ora cocog, nanging layanan pelanggan apik lan ngirim sing anyar. Dheweke pancen seneng kerja bareng. Aku yakin manawa bakal terus mbantu yen ana kesalahan.

    Celupanku mung karo faucet iki yaiku nalika sampeyan mbukak mode semprotan lan mateni banyu, ora bakal bali menyang mode normal. Iki dudu akhir jagad amarga aku wis biasa mbalik maneh sadurunge mateni banyu, nanging iki bisa uga nganggu sawetara.

  15. K *** d2020 / 12 / 01

    Nyuwun tulung tuku kran dapur iki. Aku nembe ndandani pawonku, lan kran iki cocok kanggo pawon modern. Katon lan apik banget, bisa digunakake kanthi sampurna, lan aku seneng fitur tarik mudhun. Faucet unik kanthi warna matte ireng, kanthi selang semprotan sing bisa dicopot. Kesengsem karo kualitas, lan pengerjaan. Kasedhiya gampang ngetutake instruksi, lan instruksi rinci lan dhukungan saka perusahaan. Regane gedhe kanggo rega kasebut.

  16. B *** y2020 / 12 / 13

    Aku tuku iki ing matt ireng supaya cocog karo sink granit irengku. Katon apik banget. Fungsi & tampilan entuk 5 bintang. Alesan sing dakwenehake mung papat, yaiku nalika nggunakake semprotan, banyu menyang endi-endi… & maksudku ing endi wae. Lan sawise mung sawetara minggu ngilangke banyu, sawetara spora stainless cilik bakal katon nganti rampung.

  17. J *** g2020 / 12 / 21

    Instalasi lan faucet sing gampang katon kaya kualitas sing apik. Siji-sijine sing dakkandhakake yaiku endhas yaiku plastik lan dudu logam. Muga-muga bakal entuk wektu sing dawa. Paket lan kaya ngono, ana garansi 5 taun. Regane gedhe kanggo rega murah!

  18. P *** y2020 / 12 / 24
    US

    Aku seneng faucet sing anyar! Bisa digunakake nganti saiki. Wis tukang pipa profesional nginstal kanggo mesthekake wis diinstal kanthi bener. Muga-muga bisa suwe banget. Bakal diowahi yen wiwit bocor utawa goyah.

  19. M *** s2020 / 12 / 29

    Teka meh nglumpuk. Sambungan banyu kualitas apik, keran kayane bisa mlaku kanthi apik. Lan aku ngurmati sakliyane suku cadang (kaya karet utawa cincin) sing ana.

  20. S *** r2021 / 01 / 02
    US

    lagi nganyari review sadurunge. Cat ireng wiwit dikupas ing pangkalan sawise kurang saka 6 wulan, nanging perusahaan ngganti faucet kanthi garansi. Kita seneng fungsionalitas lan gaya faucet.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X