search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Semprot Tarik Down Down Matte Ireng

USD76.45
Dijual:
33
reviews:
0

Amazon US
Krancing pawon ireng Matte kanthi kualitas banget
WOWOW duwe pengalaman industri kanggo nggawe keran ireng sing paling apik narik keran keran pawon wiwit taun 2008. Tanpa mangu pengalaman iki nyathet babagan fungsi lan desain keran dapur mudhun WOWOW. Minangka asil saka pengalaman iki, sampeyan dijamin duwe kran banyu kualitas paling apik ing pawon, dirancang kanggo fungsi maksimal lan pungkasane kanthi desain unik. Menawi mekaten, pasangan busar ireng kanthi tarik kranjang pawon WOWOW iki minangka pilihan sing paling apik nalika sampeyan ngrancang utawa ngrancang pawon.

2310700Buku Pandhuan

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Faucet Semprot Tarik Down Down Matte Ireng

WOWOW Faucet Semprot Tarik Down Down Matte Ireng WOWOW Faucet Semprot Tarik Down Down Matte Ireng WOWOW Faucet Semprot Tarik Down Down Matte Ireng

WOWOW Narik Awet Faucets Dapur 2310700B
Pawon bisa uga dadi papan ing omah sing sampeyan nggunakake akeh wektu. Ora mung pawon sing disiapake panganan. Kajaba iku, akeh wong sing wis fokus ing saindenging pawon. Pikirake tuladhane ing pawon sing dipangan kanthi meja makan sing gedhe banget ing jejere panganan. Apa wae jinis pawon sing sampeyan duwe, desain lan fungsine minangka rong aspek sing paling penting. Nalika sampeyan ngrancang utawa ngrancang pawon impen sampeyan, sampeyan pengin menehi kesan sing akeh. Pilihan keran pawon banjur dadi penting banget. Sanajan kraneka pawon bisa uga cilik, iku minangka titik fokus ing pawon apa wae. Pengarsane wong-wong pancen kepincut karo kran keranjang pawon. Pramila sampeyan bakal nggawe kesan karo keran ireng WOWOW arc matte ireng mudhun kran banyu pawon! Kolam pawon WOWOW ireng narik mudhun kran banyu pawon kanthi kualitas apik banget kanthi rega sing apik banget. Mula, keran ireng matte ireng iki nggawa rasio kinerja rega paling apik sing bakal sampeyan temoni ing pasar.

Desain apik narik kran banyu pawon ing ireng matte
Klambi kreta ireng WOWOW sing dhuwur banget nggawa keran ing pawon ditampilake kanthi desain inspirasi kanthi klasik sing digawe maneh kanthi rincian gaya modern. Pramila, keran pawon iki bakal nambah keanggunan kanggo meh kabeh pawon. Temenan sampeyan kudu milih kran banyu pawon kanthi becik. Kanthi cara supaya bisa mbentuk siji kesatuan harmonik kanthi desain pawon liyane. Keuntungan keran pawon matte ireng iki yaiku bisa digabung karo desain tradisional, uga karo desain pawon modern. Ing endi wae, klambi ireng WOWOW ireng kran banyu keran bakal njamin sentuhan finansial sing nggumunake nganti meh kabeh pawon. Ora mung keran pawon ireng ireng iki menehi desain minimalis sampeyan. Kesederhanaan minangka salah sawijining fitur utama keran pawon desain. Nanging, nawakake uga desain desain dramatis kanthi warna unik lan kombinasi gaya. Dadi jujur, ing WOWOW kita nganggep ireng matte narik mudhun klambi seni dapur! Kita yakin manawa sampeyan ngetrapake keran pawon sing ditarik iki ing pawon sampeyan dhewe, bakal nyebabake reaksi sing akeh kaget para pengunjung
Mate ireng narik kran banyu kanthi fungsi maksimal ing pawon
Rancangan minangka salah sawijining, nanging luwih penting yaiku fungsi keran pawon. Yen sampeyan ana ing pawon sampeyan ing ADesign, nanging luwih penting yaiku fungsi keran pawon. Yen sampeyan ana ing pawon kanthi basis saben dina, nyiyapake gaweyan kuliner sing luar biasa, sampeyan pengin ndhukung sampeyan nalika nyiyapake panganan lan ngresiki sesampunipun. Minangka konsekuensi, sampeyan kudu milih kran banyu pawon sing ndhukung kepinginan sampeyan babagan kabeh tugas pawon. Klambi kreta ireng WOWOW sing dhuwur nggambar kran banyu pawon dirancang kanggo nawakake fungsi maksimal. Ora apa-apa, keran ireng matte keran ireng dianggep minangka salah sawijining fungsi fungsional sing narik keran banyu ing pasar. Bagian tarik saka klambi ireng matte ireng iki banget fungsional. Kaping pisanan, sampeyan bisa kanthi gampang narik sirah panyemprot poto-retak supaya ngresiki kabeh bagean saka sink pawon sampeyan. Sawise nggunakake sirah sing narik langsung, bakal lancar narik maneh menyang posisi asline. Kejabi sampeyan bisa kanthi gampang ngalih ing antarane semprotane alus lan hard miturut tugas pawon. Adaptor geser ireng matte keret ireng banjur bakal menehi fleksibilitas sing dibutuhake.

Keluli tahan karat matte ireng narik kran banyu pawon
WOWOW matte ireng narik kran banyu pawon digawe saka stainless steel lan bahan bermutu liyane. Kran banyu pawon sing ditarik iki ora mung tahan karet nanging uga tahan karat lan tahan karat. WOWOW matte ireng mudhun kran banyu pawon dadi gampang kanggo ngresiki. Geser sing gampang bakal ngilangi kabeh sisa mineral lan kapur sing dibangun ing sirah silikon. Pupuk pawon kasebut gampang dibersih uga kukul ora bakal dilapikake. Pembersih keran pawon ireng matte sampeyan bakal njamin daya tahan urip sing dawa. Klambi ireng arc matte dhuwur narik kran banyu pawon saka WOWOW gampang banget kanggo nginstal lan dilengkapi instruksi instal sing jelas. Nalika ngramut Spinning maju 90 derajat, ngidini sampeyan nginstal kran banyu pawon ireng matte ing wilayah sing luwih ketat, tanpa reresik counter sing dibutuhake. Para perancang WOWOW, mula wis mikir babagan meh kabeh sing ngrancang keran ireng matte ireng. Pramila WOWOW ora wedi kanggo nawarake garansi telung taun ing jambon ireng narik kran banyu pawon. Kita yakin babagan kualitas produk lan njamin manawa sampeyan bakal duwe panglipur maksimal lan produk bakal ditindakake kanthi maksimal. Yen ana prekara keran pawon iki bisa uga ora bisa ditindakake kaya sing dikarepake saka kita, kita bakal ngganti produk kanthi biaya sing ora. Pungkasane, kita nawakake kebijakan bali 90 dina kanthi kran banyu pawon matte ireng bisa uga ora kaya sing dikarepake. Kaya sing sampeyan ngerteni, kita ngandelake pasangan ireng sing narik mudhun kran banyu pawon. Akibate, kita mung bisa nyana manawa sampeyan bakal wareg 100%!
Keuntungan saka WOWOW arc mate ireng narik mudhun kran banyu pawon kanthi ringkes:
Menehi faktor wow kanggo pawon apa wae
Kombinasi desain klasik lan modern sing unik
Nawakake fungsi paling cocog karo kabutuhan
Gabungan estetika kanthi kinerja sing dhuwur
Digawe saka bahan sing berkualitas tinggi
Gampang kanggo ngresiki lan gampang dijaga
Garansi 3 taun ing dhuwur arc mate ireng mudhun kran banyu pawon

specifications

SKU: 2310700B Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

2.6 kg = 5.7320 lb = 91.7123 oz

Produsen

WOWOW

Bobot Item

5.68 kilogram

paket Ukuran

21.65 x 11.02 x 2.76 inci

gaya

Faucet dapur / kran wastafel pawon kanthi sprayer tarik

Material

Paduan seng / Baja tahan karat / Kuningan

pola

Lubang Laki-Laki & 3 Lubang; Dek-Gunung

Wangun

Arc / Gooseneck Dhuwur

Cara Instalasi

1-Lubuk utawa 3-Lubuk kanthi Tutup Plate Deck 8 inci

Dawane Ekstensi

80 Sentimeter

Dhuwur Spout

7.7 Inches

Nyambung Spout

8.8 Inches

Jinis siram

Telung mode: Stream / Spray / Ngaso

Luar Diameter

224 Millimeters

Nangani Material

Wesi seng

Deskripsi Kinerja

Tutul mixer / Telung fungsi kontrol banyu

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X