search Situs Panelusuran

WOWOW Matte Ireng Loro-Ngalahake Pawarna Gedhe Kamar Wiyar

(23 reviews customer)
USD60.88
Dijual:
66
reviews:
23

Amazon US

Lapisan kran banyu dipasang kanthi ireng matte, sing bisa nglindhungi permukaan saka karat lan karat.
Selang sup banyu & got dicelupake ing buntelan kasebut. Mesthekake nggunakake barang-barang premium baja kanggo Kesejahteraan Sampeyan
Kontrol Suhu - Tuas loro gagang kanggo kontrol suhu banyu lan aliran banyu Sederhana kanthi langsung
Gampang Nggawe - Kabeh Komponen sing disiapake kanggo instalasi uga kalebu.

Pandhuan instalasi 2321300B

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

3 Bolongan Gunung Faucet Kamar Mandi nyebar 2321300B-AMUS: jarak sing bisa disetel antarane 6 '' - 14 ''; Ukuran bolongan: 32 - 38 mm / 1.26 - 1.5 ''
Teknologi Sambung cepet Kreatif: gampang dipasang kanthi dhewe tanpa tukang plancongan, dilengkapi pemasangan saluran banyu. Ngirit Gangguan INSTALUS PULANG TANPA GAMPANG
Faucet Bath 2-Handle Black: lumahing ireng sing unik, klasik lan sederhana, nolak karat lan tarnishing nggunakake saben dinten, cocog karo omah sewa, kondo, apartemen, lavatory, nggunakake komersial, hotel
Faucets Basin-bocor gratis bocor: kartrij keramik NSF sing dhuwur lan banyu aoterapi ABS sing mesthekake ora bocor lan timbal, sauntara nyedhiyakake aliran banyu kanthi stabil sing dikendhalekake dening loro gagang kanthi gaweyan sithik.
JAMINAN LIFETIME karo PELANGGAN CUSTOMER: Diakoni kanthi 90 dina free lan jaminan babar pisan! SAIKI Sambungake EMAIL❤service@wowowfaucet.com

specifications

SKU: 2321300B-AMUS Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

3.63 kilogram

paket Ukuran

12.1 x 8.6 x 3 inci

Werna

Matte Black

Rampung

Black

Material

Steel

Power Source

Daya hidrolik

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Dhuwur Spout

4.8 Inches

Nyambung Spout

3.1 Inches

Jinis siram

dual

  1. J *** h2020-05-28
    US

    Aku wis tuku faucet Delta lan Phisher sadurunge kanthi regane larang. Produk WOWOW luwih saka sing dakkarepake kanggo kualitas, kemudahan instalasi lan regane dhuwit. Katon apik tenan ing jedhing anyarku. Malah kemasane kelas dhuwur. Aku seneng dering o sing wis ana ing sisih ngisor gagang lan kran banyu kanggo nyegah bocor. Selang lampiran fleksibel sing ana uga plug lan muter tanpa bocor. Aku ora nindakake akeh review produk, nanging aku wareg banget karo produk iki sing dakkira bakal dituduhake.

  2. T *** t2020-06-01
    US

    Aku bubar ndandani kamar mandhi sing kalebu ngganti wastafel lawas lan kabinet nganggo wastafel sing apik nanging rada trendi. Iki mbutuhake faucet nyebar anyar.

    Amarga ndandani maneh, aku ora duwe wastafel kamar mandhi sing lagi digunakake. Mula, amarga aku butuh faucet anyar langsung, aku nggoleki toko perangkat keras lokalku, kalebu toko rantai gedhe. Aku kaget lan kuciwa amarga, ora mung duwe pilihan faucet jedhing sing nyebar banget, nanging kabeh regane udakara utawa udakara $ 100!
    Aku mutusake aku bisa lunga tanpa sink sawetara dina, lan aku yakin bisa duwe pilihan sing luwih apik uga rega sing luwih apik;

    Aku cepet-cepet nemokake sawetara faucet sing bisa dipilih kanthi rega regane luwih murah tinimbang sing ditemokake ing toko-toko dandan omah lokal. Aku ngrampungake rapat keran iki, lan aku ora bakal luwih seneng. Faucet duwe kemasan nikel sikat sing apik, lan kabeh kalebu kanggo dipasang, kajaba rong selang cendhak sing murah sing dibutuhake kanggo nyambung menyang pasokan banyu. Aku duwe kanca sing nulungi ndandani, lan nginstal faucet. Nanging, aku yakin bisa nindakake aku dhewe, amarga mung ana sawetara bagean sing kudu dirakit, lan pandhuan sing digambarake terus maju lan gampang dingerteni lan ditindakake. Aku ngirim gambar sink anyar karo faucet sing wis diinstal. Aku nyaranake majelis faucet jedhing sing nyebar iki kanggo kerjane, tembaga sing digunakake kanggo pabrik, kaendahane lan sing dakkira penting banget - gampang dipasang.

    Salah sawijining fitur majelis faucet iki yaiku "stopper" kanggo sink. Tutup kanthi meksa mudhun, banjur mbukak kanthi meksa mudhun maneh. Aku yakin iki minangka asil dandan sing gedhe kanggo stopper jinis lawas, sing mbutuhake sampeyan nggunakake tuas kanggo mbukak lan nutup. Mungkin aku pengecualian, nanging aku ora nate duwe salah sawijining jinis lawas sing ora ngganggu. Kasunyatane, umume, aku pancen mbuwang kabeh. Aku seneng tenan duwe, sing dak anggep, minangka stopper sing luwih apik. Iki bisa uga katon minangka asil dandan sing cilik lan ora pati penting kanggo sawetara wong, nanging kanggo kita sing wis ngatasi masalah stopper jinis lawas, iku fitur sing diucapake.

  3. D *** t2020-06-03
    US

    Kualitas apik kanggo rega! Rampung katon apik lan keran bisa digunakake kaya kudune. Layanan pelanggan apik banget, saluran pop up ora bisa digunakake kanggo sinkku (cendhak banget). Aku ngirim email marang sing adol lan sajrone 10 menit dheweke nggawe resulusi. Dheweke nemokake saluran anyar sing luwih dawa lan cocog karo ngrampungake / desain faucet, banjur ngirim pengembalian dana kanggo tuku sing anyar. saluran banyu

  4. J *** k2020-06-07
    US

    Iki minangka sawetara faucet paling apik sing aku tuku, utamane ing rega iki. Dheweke ayu, apik gayane lan katon apik banget ing jedhing sing nembe direnovasi. Aku nggunakake set sing luwih larang kanggo ndandani lantai ndhuwur lan sing iki katon Luwih apik. Jujur, katon lan bisa digunakake uga Moen utawa Delta nanging kurang saka 50%. Aku nyaranake produk iki.

  5. Aku r2020-06-11
    US

    Faucet iki apik tenan! Nalika ndandani, aku milih sawetara faucet sing beda ing CHROME kanggo jedhing lan pawonku. Biasane, paribasan sing sampeyan tampa apa sing sampeyan bayar cenderung terus nanging ora ing kasus iki. Aku wis njupuk ing jedhing iki saben dina luwih saka 6 wulan lan iki minangka perlengkapan favoritku. Aku ora nemoni masalah bocor, gagang, tekanan banyu utawa keluhan umum liyane sing ana ing faucet. Cherry ing sisih ndhuwur kanthi kran iki yaiku ora nuduhake bintik-bintik banyu. Kabeh faucet liyane kudu diresiki saben dina supaya tetep katon anyar nanging ora suwene iki. Aku sejatine bisa mbukak rong setengah minggu tanpa ngusap utawa nggosok, lan sampeyan ora bisa ngerti. Aku seneng banget karo faucet iki. Dheweke padha karo faucet Harga Pfister saya saka segi kualitas nanging mung siji-sijine faucet sing katon apik ing kabeh wektu.

  6. A *** h2020-06-13
    US

    Aku ngganti kran jedhing pungkasan sing luwih dhuwur karo sing iki. Selang sambung cepet nggawe angin sepi lan aku pancen kesengsem karo kualitas bawaan lan sepira sing luwih apik iki tinimbang sing lawas. Aku ngira bakal njupuk kasempatan menyang merek sing durung nate dakrungu sadurunge, nanging udakara setengah rega rega sing bakal dakbayar ing toko hardware kothak gedhe iki regane luar biasa.

  7. B *** e2020-06-16
    US

    Aku nyewa lan ora pengin ngentekake akeh ton kanggo ngganti rong faucet ala ing bendarane. Aku sejatine luwih seneng karo iki. Kualitas paling apik lan paling gampang dipasang. Kaya biasane, butuh wektu luwih suwe kanggo mbusak sing lawas tinimbang nginstal sing anyar… Biasane sampeyan ngalami kualitas nalika golek regane. Wektu bakal dikatutake, nanging nganti saiki iki dhuwit sing apik banget.

  8. K *** b2020-06-18
    US

    Aku biasane mung nggunakake Faucet Jeneng Jeneng Gedhe ing Fasilitas kita. Nanging sawise ndeleng review, aku mutusake nyoba.
    Kesengsem banget karo kualitas faucet, lan gampang dipasang. Unit rasane padhet, lan dibangun kanthi apik, lan sambungan kasebut dikepang karo stainless steel.

  9. R *** w2020-06-20
    US

    Seneng keran iki !! Kualitas apik kanthi rega sing larang. Dipriksa ing Lowe lan faucet padha $ 119 kanggo siji. Mesthi nyaranake!

  10. D *** m2020-06-24
    US

    Kudu golek faucet anyar nalika ndandani kamar mandhi cilik. Seneng banget karo ramping saka pesawat iki. Aku tuku dadi MATTE BLACK lan ngarepake nada sing rada greyish nanging iki apik banget. Peralatan hardware liyane ing jedhing luwih cedhak karo warna abu-abu, nanging aku bisa urip kanthi iki. Remodeler kita komentar manawa gampang dipasang. Fluet kerjane kaya kudune, dadi aku seneng lan regane pas.

  11. N *** n2020-06-26
    US

    Faucet iki dirancang dening wong sing ngerti apa sing ditindakake. Dheweke duwe segel utawa gasket ing saben gunung kanggo nyegah banyu nembus. Instalasi gampang banget lan cepet. Bahan kasebut berkualitas tinggi saengga ora mung katon apik nanging ora bakal teyeng.
    Aku wis tuku faucet sadurunge saka toko hardware lokal kanthi regane luwih larang, nanging kurang saka 3 taun. Banjur nalika njupuk, aku nemokake kacang wis dikaratake ing katup lan aku kudu ngethok. Jebule ora ana segel sing apik ing pangkal katup lan kacang kasebut digawe saka bahan murah sing teyeng. Amarga ana ing kabinèt lan angel dituju, butuh sawetara jam.
    Mula, aku dadi seneng banget nalika ndeleng cara ngrancang set iki lan jinis materi sing digunakake kanggo konstruksi.

  12. E *** e2020-06-28
    US

    Faucet iki sampurna! Seneng tampilan, gampang dipasang, kualitas tugas abot banget. Ora ana bekas driji. Kita blanja lan ora pengin mbuwang $ 100, mula bisa uga njupuk kesempatan lan seneng banget. Sampeyan ora bakal kuciwa.

  13. A d2020-06-30
    CAD

    Aku ganti kran lawasku sing wis ketinggalan jaman. Aku seneng banget! Katon apik banget lan gampang dipasang dhewe !! Aku rencana tuku loro maneh kanggo ngganti faucet lawas liyane.

  14. A *** k2020-07-01
    CAD

    Kita ganti limang faucet jedhing sing regane tikel luwih tikel kaya ngene. Iki apik banget, gampang dipasang lan wis digawe kanthi apik. Siji-sijine sing kudu dakkandhakake yaiku sing negatif yaiku instruksi kudu menehi tuku segel utas pipa sing digunakake ing utas pipa saluran. Pipa got dirancang kanggo sink kanthi bolongan kebanjiran mula ana bolongan ing sisih ngisor stopper, ing antarane kacang lan gasket ing sisih ngisor. Utas kasebut pancen mesthi wae lan aku nemokake yen banyu nalika ngeculake bakal metu saka bolongan sing kebanjiran lan ngeculake benang lan metu kacang sing nyekel pipa pembuangan. Kanthi gampang didandani karo sealer utas. Sampeyan diprentah nggunakake pipa ledeng ing endi saluran pembuangan nyambung menyang sisih ndhuwur wastafel, nanging dudu sumber bocor. Entuk utas. IMO, sampeyan ora bisa salah nggunakake faucet iki kanthi rega!

  15. L *** r2020-07-06
    US

    Ora mung regane murah banget kanggo faucet sing apik iki, gampang banget kanggo nginstal. Saluran pop up luar biasa. Aku ngarepake kran iki suwene pirang-pirang taun. Faucet sing bisa dibandhingake kaya iki saka bata lan mortir gedhe regane 3 kali luwih akeh tinimbang faucet iki. Aku nyaranake lan mesthi tuku maneh.

  16. G *** d2020-07-09
    CAD

    Aku tuku iki kanggo ngganti faucet umur 25 taun. Instalasi dadi angin sepoi malah kanggo installer DIY wong anyar kaya aku. Siji-sijine bagean sing angel yaiku ngilangi faucet sing teyeng lawas. Konektor sing gampang disedhiyakake nggawe instalasi dadi masalah sing ora lara. Keluhan mung yaiku kran digawe saka bahan bobot entheng dibandhingake karo faucet lawas sing diganti. Produk sing wis rampung katon luwih langsing lan elegan.

  17. M *** s2020-07-21
    US

    Dipasang ing kamar mandhi sing arang digunakake, mula ora duwe pengalaman urip, nanging paket lengkap karo kabeh sing dibutuhake lan bisa digunakake kanthi apik, katon apik. Stopper minangka push kanggo nutup piranti tinimbang rod sing biasane kanggo ngundhakake lan ngedhunake stopper. Aku ora seneng banget, nanging kasunyatane luwih gampang lan duwe saringan, mula yen sampeyan ngeculake saluran sampeyan bisa narik kabeh rapat stopper lan njupuk. Sampeyan bisa uga luwih apik tinimbang sing negatif yen ora duwe rod kanggo mbukak / nutup stopper.

  18. B ***.2020-07-24
    US

    Faucet iki katon apik banget ing jedhing kita. Instalasi gampang dienggo mung siji. Selang sambung cepet sing kasedhiya karo faucet kudu lungguh kanthi mantep nalika dipasang. Aku ngira yen dheweke bisa nyambung, nanging nalika banyu diuripake lan faucet dibukak, dheweke loro banjur pedhot. Ndandani gampang, mung elinga meksa terus nalika masang selang.

    Aku duwe masalah cilik karo aerator ing faucet lan nemokake layanan pelanggan WOWOW cepet banget lan responsif. Perusahaan sing hebat, sampeyan bisa menehi rekomendasi keran iki.

  19. H *** s2020-07-26
    CAD

    Mung entuk iki lan nginstal. Gampang dipasang, kemasan sing apik banget lan nilai cemoro sing apik banget. Aku maca akeh ulasan sadurunge tuku lan ora ana artine. Nganti saiki, ora ana bocor lan katon apik banget. Yen ana pangowahan, aku bakal nulis ulang tinjauanku. Ditambah maneh, sanalika entuk produk kasebut aku nampa email saka pihak sing adol. Jarene yen ana masalah, aku kudu langsung ngubungi. Kaya sing dakkandhakake saiki apik banget. Elingi regane apik banget kanggo dhuwit.

  20. S *** c2020-07-28
    US

    Kita seneng kran banyu iki. Colokan saluran tombol push paling apik. Gagang dadi lancar lan banyune mili gedhe. Aku tuku kanggo ndandani total jedhing sing lagi daklakoni lan kuwatir tuku barang kasebut kanthi online tanpa bisa ndeleng kanthi nyata. Wis ngluwihi pangarepanku. Matur nuwun kanggo produk apik lan pengalaman apik ing tuku iki.

  21. K *** s2020-08-05
    CAD

    Faucet wis rampung apik lan dikemas kanthi apik. Spigot dirancang kanthi centering sing apik ing cekungan sink. Gasketing lan perlengkapan ing kran banyu lan spigot dipikirake kanthi apik kanggo nyegah gangguan banyu. Bahan sing digunakake katon bermutu. Pucuk saluran lan tailpiece, sanajan ora kuwat kaya sing diganti, luwih saka cukup. Instalasi ora angel lan kalebu perangkat keras kabeh ana. Kemasan apik banget kanggo saben faucet lan spigot sing dikemas kanthi individu supaya goresan ing transit ora kedadeyan.

  22. C *** n2020-08-11
    CAD

    Produk sing apik banget ana ing Home Depot lan ora bisa nemokake sing dakkarepake lan ditemokake ing WOWOW kurang saka $ 20. Instilasi pancen gampang lan aku wis nginstal sawetara klelep sajrone pirang-pirang taun lan iki minangka sing paling gampang. Kabeh rasane padhet banget, aku seneng banget karo saluran pembuangan sing luwih apik tinimbang sing nduwe faucet. Aku bisa uga njaluk liyane nalika ndandani jedhing liyane.

  23. w *** o2020-09-29

    Tuku iki kanggo ngganti kran banyu sing wis bocor. Gampang dipasang. Sampeyan butuh udakara setengah jam kanggo njupuk faucet lawas lan udakara 20 menit kanggo nginstal sing anyar iki. Uga kasedhiya kanthi saluran pop up, sing uga daksenengi banget. Dheweke katon apik banget. Aku ora yakin suwene suwene, nanging saiki aku seneng bisa tuku.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X