search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Bar Lubang Satu Faucet Ireng

(3 reviews customer)
USD57.99
Dijual:
40
reviews:
3
  • Desain Instalasi Gampang.
  • Paket kasebut kalebu aksesoris lengkap, gampang dipasang kanthi instruksi.
  • Operasi Gampang.
  • Gagang kontrol dununge ing sisih lan menehi kontrol volume lan suhu sing gampang lan gampang, kepenak ditahan lan dioperasikake.

Amazon US

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Desain Universal: Dhuwure 9.7 inci. Cocog kanggo paling sink. Bisa digunakake minangka faucet bar sink, faucet kamar mandi arc dhuwur, lan faucet pawon cilik. Siji produk entuk telung panggunaan.

MODUAL DUAL PANAS & SEBUAH: jalur pasokan kran banyu panas & adhem sing disedhiyakake, tuas siji bisa gampang ngontrol suhu lan volume, supaya operasi luwih cepet lan efisien.

Faucet Kamar Mandi Ireng Matte: katon ireng matte unik, ora kaya permukaan nikel utawa krom sing disikat biasa, menehi luwih klasik, uga lumahing ireng gampang dijaga tanpa rereget.

MATERI Waja STAINLESS: faucet sink bar iki digawe saka bahan tahan karat tahan lama supaya bisa nggunakake suwene nggunakake umur lan kualitas ora karat, ora ana karat.

JAMINAN, Dhukungan Pelanggan: Garansi 5 taun lan dhukungan pelanggan ditawakake. Dijangkepi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Keterangan

Bobot Item

3.95 kilogram

paket Ukuran

12.01 x 8.54 x 3.19 inci

Werna

Black

Rampung

matte

Material

stainless steel

pola

modern

Cara Instalasi

Single Hole Deck Mount

JUMLAH TANGAN

1

JUMLAH LORO

1

Nangani Material

Steel

Plug Profil

Gunung dek

Warranty Description

Garansi 5 taun

  1. J *** e2021 / 01 / 18

    Faucet kamar mandi iki digawe saka kuningan padat lan lapisan njaba yaiku stainless steel. Awet lan katon apik! Spout bisa muter 360 derajat lan trep banget.

  2. L *** y2021 / 01 / 30

    Katon elegan lan gampang dipasang !!

  3. A *** y2021 / 02 / 11

    Banyu panas kasebut cepet banget, lan suhu banyu bisa diatur. Desain manusiawi quality Kualitas apik, kabeh komponen digawe saka waja tahan karat asli. Patut saben dhuwit!

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X