search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Bar Lubang Satu Kran Sink Faucet Tunggal Gagang Faucet Mini dengan Selokan Air Selang Faucet Kamar Mandi Universal Arc Faucet Dapur Kecil Modern

USD57.99
Dijual:
40
reviews:
0

Amazon US

Desain Instalasi Gampang

Paket kasebut kalebu aksesoris lengkap, gampang dipasang kanthi instruksi.

Operasi Gampang

Gagang kontrol dununge ing sisih lan menehi kontrol volume lan suhu sing gampang lan gampang, kepenak ditahan lan dioperasikake.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Desain Universal: Dhuwure 9.7 inci. Cocog kanggo paling sink. Bisa digunakake minangka faucet bar sink, faucet kamar mandi arc dhuwur, lan faucet pawon cilik. Siji produk entuk telung panggunaan

MODUAL DUAL PANAS & SEBUAH: jalur pasokan kran banyu panas & adhem sing disedhiyakake, tuas siji bisa ngontrol suhu lan volume kanthi gampang, saengga bisa luwih cepet lan efisien

Faucet Kamar Mandi Ireng Matte: katon ireng matte unik, ora kaya permukaan nikel utawa krom sing disikat biasa, menehi luwih klasik, uga lumahing ireng gampang dijaga tanpa rereget

MATERI Waja STAINLESS: faucet sink bar iki digawe saka bahan tahan karat tahan lama supaya bisa nggunakake umur lan kualitas karat sing dawa, ora ana karat

JAMINAN, Dhukungan Pelanggan: Garansi 5 taun lan dhukungan pelanggan ditawakake. Dijangkepi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

specifications

SKU: 2312301B-AMUS Kategori: , Tags: ,

Keterangan

werna

Ireng

Rampung

matte

JUMLAH TANGAN

1

JUMLAH LORO

1

MATERI TANGAN

seng

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X