search Situs Panelusuran

Faucet Kamar Mandi Arah Tinggi WOWOW Chrome

USD63.99
Dijual:
33
reviews:
0

Amazon US
Kanthi garis-garis sing ramping lan kalebu pasisan sing dipasang ing njero ruangan, salah sawijining ruangan klelep klelen minangka tambahan kanggo papan.

Aja nganti tau cetek: keranjang cekungan salaka 2321501C ing mburi krom kaya cermin, desain kasombongan banget, lan kita mbentuk kurva triple-up sing unik, gawe kamar mandi sampeyan luwih mewah.

Pandhuan instalasi 2321501C

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Faucet Kamar Mandi Arah Tinggi WOWOW Chrome

 

Kolam renang siji kamar mandi 2321501C

Nggolek keran tunggal kamar mandi sing apik banget digawe saka tembaga sing padhet? Aja katon luwih! WOWOW wis nggawe gagang keranjang kamar mandi sing dirancang khusus, sing bakal menehi corak apik kanggo hiasan kamar mandi. Perancang WOWOW tansah golek cara anyar kanggo menehi sentuhan khusus karo kran banyu jedhing. Tangan keran mandi jedhing khusus iki nampilake desain sudhut mlengkung unik. Sampeyan ora bakal ndeleng desain iki ing papan liya lan mesthi sampeyan bakal tuku kran banyu jedhing minangka salah sawijining jinis. Desain triple sudhut mlengkung AS iki ndandani klelep kamar mandi biasa menyang sing nglelebke kamar mandi. Tanpa mangu!
Yen sampeyan desain ulang utawa ngrancang kamar mandi anyar, sampeyan bisa uga pengin menehi perhatian khusus kanggo kran banyu jedhing. Kerep kamar mandi jedhing mung dipilih ing pungkasan proyek yen watesan anggaran wis meh ngrambah (utawa malah diluwihi). Ing kasus iki, sampeyan kudu ngindhari desain kamar mandi sampeyan dadi bahaya amarga pilihan sing ora ana gandhengane karo kran banyu jedhing. WOWOW mbuktekake bola-bali yen kran banyu jedhing berkualitas dhuwur bisa regane. Lan isih ana desain sing apik sing nambah desain elegan, gaya, lan / utawa kontemporer kanggo desain kamar mandi. Ing WOWOW, kita yakin manawa kita nawakake nilai sing paling apik kanggo dhuwit sing bisa dipikolehi.
Tangan jamban kran banyu siji kanthi nilai paling apik kanggo dhuwit 
Kualitas keran mandi jedhing WOWOW ora ana sing ora bisa disalahake. Bahan-bahan logam padhet menehi daya tahan dawa ing kinerja ndhuwur. Sampeyan bakal sok dong mirsani iki nalika sampeyan nyekel jamban kran banyu WOWOW ing tangan sampeyan. Iki minangka liga liyane yen dibandhingake kran banyu jedhing murah sing bisa ditemokake ing pasar. WOWOW liyane ora ngetrapake bahan-bahan, kanthi resiko bisa kompromi kualitas kran banyu jedhing. Lan durung, jamban keran mandi jedhing WOWOW pancen terjangkau. Mangkono, bisa uga ujar manawa sampeyan ora bakal nemokake nilai luwih apik kanggo dhuwit. Akibate, kita menehi jaminan dhuwit bali 90 dina. Yen sampeyan nemokake keran mandi jedhing sing regane kanthi rega murah, utawa kran banyu jedhing kualitas kanthi rega sing padha, kita bakal menehi mbalekaken lengkap. Tanpa takon pitakon.
Spout arc sing dhuwur duwe aerator banyu. Aoperl Aerator Prestasi dhuwur nyedhiyakake aliran banyu sing mulus lan lembut kanggo kenyamanan sing optimal. Sampeyan ora perlu khawatir babagan percikan banyu. Mupangate tambahan yaiku sampeyan bisa ngirit nganti 50 persen banyu kanthi fitur inovatif jamban keran mandi ing WOWOW. Sampeyan bisa mbusak aerator iki kanthi gampang, nggunakake (klebu) alat kasebut. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngresiki aerator kanthi asring, mbusak residu keras, kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna sing paling apik.

Tangan jedhing keran gedhe sing dites 
Komponen jaket faucet jedhing siji wis dites kakehan kanggo menehi kinerja sing paling apik. Katup keramik umpamane diuji luwih saka 500,000 kali. Lan isih, sawise kabeh tes kasebut, katup terus mlaku kanthi lancar, bebas netes, lan bebas bocor. Omah kluwarga bisa uga nggunakake kran banyu jedhing kurang saka 10,000 kaping saben taun. Iki tegese sampeyan bisa nggunakake salah sawijining jedhing keran banyu ing pirang-pirang taun, tanpa ilang kinerja sing optimal.
Ing WOWOW, kita yakin babagan kualitas lan kinerja jedhing keran kamar mandi siji. Akibate, kita ora wedi nawarake wektu babar pisan 3 taun. Yen salah sijine jedhing keran jedhing ora bakal nindakake kanthi optimal sajrone telung taun iki, kita bakal ngganti kamar mandi keran siji karo sing anyar. Kanthi cara iki, sampeyan dijamin kinerja sing terus kraneka klelep jedhing. Kita njupuk tanggung jawab kanthi serius lan bakal njupuk tanpa ragu. Ora apa-apa, kita duwe klompok pelanggan sing cepet berkembang saka kabeh ndonya.

Tangan kran banyu panggunaan grapyak 
Aliran banyu lan suhu bisa gampang dikendhaleni nganggo siji keran banyu jedhing. Sampeyan bisa ngatur suhu banyu kanthi tangan siji, nalika tangan liyane ngetrapake, umpamane nalika sampeyan nggosok untu. Sampeyan bakal weruh kelancaran operasi kasebut kanthi cepet nalika sampeyan nggunakake katup kanthi kualitas tinggi iki. Bakal dadi kesenengan saben-saben bisa nangani kendhali iki.
Krom jedhing krom blumbang siji saka WOWOW dilengkapi karo stopper pop sing kalebu kanthi limpahan. Stopper pop-up iki nggawe siji manunggal karo siji kamar mandi keran tangan, kanggo menehi dampak sing luwih gedhe ing hiasan pawon. Stopper saluran pop-up bisa dioperasikake kanthi pers mung. Mung butuh a
sithik meksa bakal dilakokno. Amarga desain sing praktis, bisa nyisihake banyu saka kamar mandi klelep kanthi cepet lan sepi.
Nginstall jedhing kran banyu kit siji gagang 
Amarga nggunakake bahan tembaga sing padhet, WOWOW bisa njamin sumber banyu gratis. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nawakake kulawarga supaya pengalaman banyu sing aman lan sampeyan ora kudu kuwatir babagan kualitas banyu. Paling ora amarga kran banyu kamar mandi. Lan amarga tahane, gagang jamban jedhing WOWOW bisa njamin kinerja iki pirang-pirang taun suwene.
Fitur apik saka jamban keran mandi ing WOWOW yaiku sampeyan bisa nginstal dhewe tanpa nyewa plumber. Tangan jamban keran jedhing iki digawe beda karo kran banyu jedhing liyane lan bisa dipasang mung 30 menit. Sanajan ora profesional. Tangan jedhing kran jedhing WOWOW dilengkapi kit aksesoris lengkap sing njamin proses instalasi sing lancar: piring dek 4-inci (cocog karo kamar mandi jedhing sing wis ana 1- lan 3-bolongan), saluran kromo pop-up, Selang banyu Tucai tahan 20-inci kanthi kualitas dijamin, nginstal sarung tangan, alat aerator mbusak, lan liya-liyane. Kanthi cara iki, gampang kanggo nggawe dhewe-dhewe nginstal kran banyu uap WOWOW.
Kauntungan saka jedhing kran banyu tunggal sing bisa diatasi:
 Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
 Nilai paling apik kanggo dhuwit
 Operasi aliran banyu lancar
 Desain unik lan elegan
 Bahan berprestasi tinggi
 Kalebu kit dhewe-dhewe-dhewe
 Gampang di resiki lan gampang dijaga
 garansi 3 taun

 

Keterangan

rampung

Chrome polesan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

6.64 kilogram

pola

Swan-gulu

Wangun

Kuru

Cara Instalasi

Dek-Lubang-Single

Item Paket Quantity

2

Length Hose

59 Inches

Dhuwur Spout

10 Inches

Nyambung Spout

8.7 Inches

Jinis siram

Mode Ganda: Mode Semprot / Mode Aliran

Penangan / Penangan Lever

Ngiwa / nengen / tengah

Nangani Material

Steel

Plug Profil

Dek-Lubang-Single

Fitur khusus

Kontrol suhu banyu

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X