search Situs Panelusuran

WOWOW Kapal Tenggelam Faucet Matte Ireng

USD69.98
Dijual:
16
reviews:
0

Faucet Kamar Mandi Matte Ireng nawakake sampeyan desain lan kualitas siji. Kinerja impresif lan
gaya elegan sing apik banget. Blanja kran banyu jedhing ireng matte saiki!

Pandhuan instalasi 2321501B

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Kapal Tenggelam Faucet Matte Ireng

WOWOW Kapal Tenggelam Faucet Matte Ireng

WOWOW Kapal Tenggelam Faucet Matte Ireng WOWOW Kapal Tenggelam Faucet Matte Ireng

Kran banyu kamar mandi ireng Matte 2321501B
Ngrancang jedhing sampeyan minangka proyek sing bermanfaat. Sanajan sampeyan biasane ora nggunakake wektu ing kamar mandi, sampeyan uga bisa nggunakake papan iki kanggo santai wektu sing luwih suwe, umpamane ing whirlpool. Salah siji cara, sampeyan ora bakal ngremehake pengaruh desain kamar mandi. Sampeyan mesthine minangka bagean saka desain omah sampeyan kanthi nyata lan pantes wektu kanggo mikir kanthi becik babagan desain lan fungsi.

Ruangan jedhing kudu menehi desain sing cocog lan fungsi sing seimbang. Fungsi kasebut paling penting, amarga umume sampeyan pengin nggunakake fungsi dhasar ing kamar mandi. Contone mandi lan sikat untu nalika cepet-cepet dina esuk. Ing sisih liya, utamane yen sampeyan ana ing kahanan sing luwih tenang, sampeyan bisa nikmati desain kamar mandi, santai ing bak mandi sampeyan. Apik babagan desain kamar mandi, yaiku sampeyan bisa nggawe kabeh kreatifitas. Ana pirang-pirang yuta pilihan nalika ngrancang jedhing, lan apa wae sing bakal ditemtokake, sampeyan bakal duwe hiasan unik sing ora ana wong liya. Lan sampeyan minangka desainer tunggal. Sampeyan bisa nggawe inspirasi saka majalah lan situs web, nanging pungkasane sampeyan bakal mutusake apa kamar mandi.

Kolam kamar mandi bolongan siji ireng
Yen sampeyan ngrancang jedhing sing cocog, sampeyan ora bakal ngremehake pengaruh keran kamar mandi. Minangka kran banyu jedhing minangka titik fokus alami ing kamar mandi, wong mesthi ndeleng kran banyu ing wiwitan. Mulane sampeyan kudu milih kran banyu ing kamar mandi kanthi ati-ati. Kejabi fungsionalitas, sampeyan pengin kamar mandi sampeyan kudu ngematake lan nduwe gaya sing dikepengini. Iki tegese sampeyan ora kudu ninggalake pilihan klompok jedhing nganti pungkasan yen sampeyan lagi ngrampungake jedhing. Sampeyan kudu nggawe kran pawon wis dadi bagian integral saka desain kamar mandi.

Babagan sink mandi jedhing, sampeyan bisa milih sawetara macem-macem kran banyu klelep. Sampeyan bisa milih rong kran jedhing nangani utawa kran banyu jedhing tunggal. Kolam renang kamar mandi siji uga dikenal minangka kran banyu jedhing siji. Keuntungan utama keran kamar mandi tunggal yaiku sampeyan bisa ngontrol suhu banyu kanthi tangan siji. Kauntungan liyane duwe sesambungan karo kesederhanaan nginstal. Nalika sampeyan mung butuh bolongan siji, cukup gampang nginstal kran banyu jedhing siji. Kolam renang jedhing siji ora ana macem-macem jinis gaya lan desain. Kolam renang jedhing ireng WOWOW nawakake desain elegan sing persis padha karo gooseneck kanthi warna sing kandel lan unik.

Faucet kamar mandi ireng matte gaya lan fungsional
Kolam renang jedhing ireng sing apik banget lan durung dienggo saka WOWOW minangka prasaja lan ora ana wektu. Saben inci peralatan kamar mandi sing apik digawe kanthi ati-ati kanggo nyegah korosi utawa goresan. Pramila tansah bisa ngumbah lan njaga keran mandi jedhing ireng iki kanggo tetep dadi wujud sing sampurna. Lapisan ireng sing luar biasa nampilake kran banyu jedhing nganggo tampilan modern sing bakal dadi bagean gaya integral saka jedhing desain. Kejabi, sampeyan uga bisa nemokake kran mandi jedhing sing padha kanggo tab mandi lan kamar mandi, kanggo mbentuk bagean harmoni karo jedhing sampeyan.
Kolot mandi jedhing ireng busur dhuwur duwe siluet gooseneck fungsional 5.8 inci. Spout sink kamar mandi nawakake cukup kanggo ngumbah sing efisien. Aliran banyu lancar lan stabil. Kajaba, spoutter kualitas tinggi iki yaiku anti-splatter, dadi sampeyan ora bakal udan klambi nalika ngumbah dhewe ing sink mandi. Pungkasane, sampeyan ora kudu nglanjutake telapak tangan kanggo banyu, amarga desain gooseneck sing inovatif nawakake sampeyan banyu ing ngendi sampeyan butuh. Kanggo ngrampungake desain sampeyan, sampeyan bakal nemokake stopper pop-up sing kalebu kanggo nggabungake siji kombinasi sing harmoni ing sink mandi sampeyan.

Kreta ruangan ireng Matte kualitas apik banget
WOWOW nggunakake bahan paling apik kanggo kran banyu jedhing. Fasilitas produksi seni negara njamin langkah-langkah sing tepat lan kalibrasi kabeh komponen. Kolam kamar mandi saka WOWOW dadi salah sawijining unit kualitatif integral sing digawe kanggo kinerja maksimal. Ora apa-apa produk iki kompatibel karo Instalasi stainless steel American Conventional. Disk keramik keramik tanpa kreta jamban ireng matte WOWOW ditutup. Analisa nuduhake yen disk tembaga tanpa netes isih gratis tanpa 500,000 siklus.
Tangan lever saka kran banyu jedhing ireng WOWOW yaiku fleksibel. Sampeyan bisa ngontrol suhu banyu kanthi gampang, nanging cukup genggeman supaya bisa ngendhaleni suhu tanpa langkah. Kajaba iku, kreta ruangan ireng matte duwe daya tahan sing ditambah amarga awak keran digawe saka tembaga padhet sing digabung karo komponen berkualitas tinggi. Yen sampeyan nyekel klambi jedhing ireng iki WOWOW ing tangan, sampeyan langsung nyumurupi kualitas sing diwenehake.
Kran banyu jedhing ireng kanthi rega larang
Nganggo bahan berkualitas tinggi, WOWOW isih bisa nyedhiyakake kran banyu pawon ireng matte kanthi rega cukup. WOWOW pisanan ngerti ngendi tuku bahan mentah kanthi rega cukup. Kapindho, fasilitas produksi ultra-modern WOWOW njamin proses produksi murah. Kanthi cara iki, sampeyan entuk manfaat saka kaluwihan kasebut lan njamin kran banyu jedhing ireng kanthi kualitas apik kanthi rasio kualitas rega paling apik. Yen sampeyan tuku kran banyu jedhing ireng WOWOW, sampeyan bakal entuk kabeh sing dibutuhake kanggo nginstal keran kamar mandi ireng matte iki kanthi gampang. Kejabi stopper saluran pop-up, escutcheon tambahan kanggo instalasi bolongan 1 utawa 3 uga kalebu. Sampeyan bakal nemokake sambungan banyu sing dibutuhake supaya bisa nginstal kanthi gampang. Kabeh keran kamar mandi WOWOW pungkasane dilengkapi karo garansi babar pisan 5 taun, njamin dhuwit bali 90-dina lan pengiriman gratis internasional!
Kauntungan kreta ruangan ireng matte kanthi ringkes:
 Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
 Warna ireng matte sing apik banget
 Desain gooseneck modern sing apik
 Gampang digabung karo kreta jedhing ireng liyane
 Digawe saka bahan tembaga sing berkualitas tinggi
 Gampang di resiki lan gampang dijaga
 garansi 5 taun

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

6.64 kilogram

paket Ukuran

23.5 x 11.7 x 3 inci

Size

14.8 inci

Werna

ireng

gaya

Contemporary

Rampung

Chrome

pola

Swan-gulu

Cara Instalasi

Dek-Lubang-Single

Dawane Ekstensi

31.5 Inches

Length Hose

59 Inches

Dhuwur Spout

10 Inches

Nyambung Spout

8.7 Inches

Jinis siram

Mode Ganda: Mode Semprot / Mode Aliran

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X