search Situs Panelusuran

WOWOW Basin Campur Taps With Swivel Spout

USD78.88
Dijual:
17
reviews:
0

Amazon US

Iki kran banyu sprayer wis ditrapake miturut CE lan ISO.
Produk iki pancen gampang dienggo.
Digawe saka filter keramik + tabung baja stainless steel lan plating tembaga, produk iki cukup awet.
Wis paket lengkap, kalebu sarung tangan, kothak panyimpenan, set kran banyu

2320200 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Basin Campur Taps With Swivel Spout

 

WOWOW Mixer Basin Jedhing Kanthi Swivel Spout-1 WOWOW Mixer Basin Jedhing Kanthi Swivel Spout-1 WOWOW Basin Campur Taps With Swivel Spout

Keran tahan karat 2320201C ing sink dadi rampung kanthi tata letak elegan.
100% merek anyar!
Tampilake desain kanthi sorotan klasik iki.
Aksesoris tata letak iki menehi standar sing paling apik babagan kerajinan lan desain.
Pakaryan gedhe lan abot.
Konektor DIN standar nggawe produk supaya gampang digawe lan gampang digunakake.
Prasaja kanggo nginstal, sanajan kanggo wong awam.
Link rutin DIN 3/8 inci biasa.
Pangolahan eksklusif kanggo implementasine iki.

specifications:
Urut saka lampiran: aksesoris kamar mandi

Jumlah kanthong: bolongan siji
Jumlah Ngalahake: sampeyan ngatur
Output: 360 ° Spinning

Tombol kadhemen lan anget: Ya
Bahan: stainless steel gooseneck + keramik Filter + stainless steel tubing lan aluminium plating
Perawatan permukaan inti: permukaan sing dilapisi krom

Dhiameter sambungan pancing: 3/8
Pipo biru lan layung kanggo banyu panas lan adhem

Elektroplasi 10 tingkat ing permukaan, panyaring banyu, panyaring umpluk, banyu empuk, luwih gampang banyu, luwih efisien

Telung tapine outlet, awak tembaga sing alus, inti katup keramik, ora ana sing netes 10,000 kaping.
Desain perhiasan sing polesan kanggo nggawe produk luwih apik, selang braided baja tahan karat 304.

specifications

SKU: 2320201C Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

Chrome

Produsen

WOWOW

Bobot Item

2.42 kilogram

paket Ukuran

12.17 x 8.54 x 2.95 inci

Material

Steel

Wangun

Kuru

Power Source

Daya Hidrolik

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Nyambung Spout

6.3 Inches

Jinis siram

dual

Penangan / Penangan Lever

Kiri lan Kanan

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X