search Situs Panelusuran

Faucets Vessel Kamar Mandi WOWOW Nikel Disapu

(18 reviews customer)
USD69.91
Dijual:
39
reviews:
18

Amazon US  Amazon CA

Koleksi keran nggawa sampeyan tata letak sing ora bisa diciptakake maneh kanthi cara anyar kanggo macem-macem wilayah kerja ing jedhing. Toko tapik jedhing kanthi tembok ing macem-macem rampung.

2321501 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Faucets Vessel Kamar Mandi WOWOW Nikel Disapu

Kolam renang siji kamar mandi 2321501
Pegangan tunggal faucet kamar mandi iki nawakake upgrade apik ing jedhing sampeyan. Iki dirancang kanthi ati-ati kanthi gaya, nanging kanthi corak halus. Faucet kamar mandi unik WOWOW dirancang kanthi kurva triple, kombinasi karo finish nikel klasik. Ora kanggo apa-apa, kran jedhing tunggal iki minangka eyecatcher ing jedhing, lan bakal dadi salah sawijining sorot dekorasi kamar mandhi anyar sampeyan.
Panliten nuduhake manawa faucet jedhing minangka titik fokus utama ing jedhing apa wae. Tegese perhatian sapa wae kanthi otomatis kepincut karo faucet jedhing. Umume faucet kamar mandi minangka salah sawijining barang paling cilik ing dekorasi kamar mandhi sampeyan. Nanging dheweke duwe pengaruh gedhe marang pemahaman babagan kemegahane. Mesthi, sampeyan bisa nambah sentuhan keanggunan ing jedhing wae kanthi kran kamar mandhi WOWOW. Desainer WOWOW wis ngerti kanthi jelas pengaruh faucet jedhing, lan banjur ngrancang faucet jedhing sing bisa nggawe hiasan apa wae.
Desain kran banyu keran siji gagang 
Sampeyan pengin hiasan kamar mandi dadi gaya lan fungsionalitas sekaligus. Akibate, sampeyan kudu mutusake keran kamar mandi apa sing bakal dipilih. Amarga ana sawetara jinis jedhing, sampeyan kudu ndeleng papan sing kasedhiya, lan apa sing dikarepake babagan kontrol suhu banyu. Apa luwih seneng ngontrol suhu banyu lan volume banyu nganggo 2 genggeman utawa mung siji? Yen luwih disenengi mung siji gagang, mula keran mandi jedhing WOWOW bisa uga keran mandi jamban sing digoleki!
Tangan jamban keran jedhing iki digawe saka perspektif sing apik banget lan fungsional. Tangan sudhut mlengkung siji kanthi nyaman ing sisih kran banyu jedhing. Tangan jamban keran WOWOW sing ditangani kanthi lancar. Volume banyu lan suhu bisa dikendhalekake kanthi gampang. Tangan siji tanpa diragukan gampang gampang ditahan lan dioperasi. Sampeyan mung bisa nganggo gagang kran banyu ing jedhing nganggo tangan wae. Kanthi cara iki aliran banyu luwes diuripake. Kanthi muter tali siji bisa nambah suhu banyu kanthi lancar lan lancar. Pembentuk kurva triple-paten AS mesthi unik. Iki nggawe jedhing luwih dhuwur, nalika entuk manfaat saka kabeh fungsine.
Kain jedhing keran kualitas berkualitas tinggi 
Kran kamar mandhi WOWOW digawe saka kuningan gedhe lan polesan nikel sing disapu tangan digosok lan tekstur. Kanggo ngrampungake, WOWOW nggunakake teknologi canggih kanggo nawakake kualitas lan daya tahan maksimal. Amarga kran jedhing tunggal gagang WOWOW digawe saka kuningan padat, kran jedhing inovatif iki uga menehi resistensi optimal kanggo kelembapan lan karat. Ora kanggo apa-apa, WOWOW nawakake periode garansi 3 taun kanggo siji kran kamar mandi. Bukti manawa WOWOW yakin karo kualitas produke lan tanggung jawab kinerja taun suwene.
Minangka desain saka kamar mandi keran siji iki unik lan paten, uga sawetara fungsi sing unik. Contone aerator banyu sing awet umpamane. Aoperl Aotorl Aotorl kinerja dhuwur saka kontrol jedhing iki nduweni kontrol aliran banyu sing lembut lan lancar. Mulane sampeyan ora bakal ngalami percikan banyu. Kejabi ngirit nganti 50% ing panggunaan banyu. Iki sampeyan mesthi bakal ngeweruhi babagan tagihan banyu sampeyan. Theerator bisa gampang dicopot karo (a) alat aerator. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngresiki kanthi gampang saiki banjur, supaya njamin pengalaman sing paling apik sajrone pirang-pirang taun.

Pancuran jedhing kran banyu sing gampang dikendhaleni 
Kaping pisanan, Rampung nikel sing disikat menehi sentuhan elegan menyang kamar mandi. Kajaba iku, finansial berkualitas tinggi uga nolak papan ing banyu, luntur lan sidik driji. Pramila gampang njaga lan ngresiki. Sampeyan mung bisa alon-alon ngilangi sisa kanthi kain sing lembab supaya jedhing kran banyu siji dikendhang maneh. Ngresiki keran kamar mandi kanthi rutin uga njamin daya tahan urip sing dawa. Kanthi cara iki, residu keras ora ana owah-owahan kanggo nempelake kran banyu jedhing. Utamane, sisa kaya kapur bisa mengaruhi kran banyu jedhing, yen ora diresiki kanthi rutin. WOWOW nggawe gampang, supaya sampeyan bisa nindakake tanpa gaweyan.
Katup keramik saka kran kamar mandhi tunggal menehi sampeyan kinerja 100% netes. Nanging tanpa nyuda kelancaran operasi. Cartridge keramik bermutu iki dites nganggo luwih saka 500,000 siklus banyu. Lan gagang siji kran kamar mandhi WOWOW isih dioperasikake kanthi gampang. Lan mesthine isih isih netes lan tanpa bocor. Bayangake, kran jedhing bisa digunakake ora luwih saka 10,000 kali saben taun. Iki tegese kanthi kran jedhing nangani WOWOW sampeyan wis tuku kran kamar mandhi. Keran jedhing sing ditangani iki mulane ngluwihi kabeh standar industri!
Gunakake salah siji kran banyu keran tangan 
Tangan jamban keran jedhing gampang gampang dhewe. Sampeyan ora butuh plumber sing larang regane! Mulane sampeyan uga bisa ngirit biaya instalasi kanthi dramatik. Kolam renang kamar mandi dhewe-dhewe diwenehake karo aksesoris lengkap lan nginstal alat. Iki kalebu piring dek logam, selang banyu Tucai 20 inci kanthi kualitas dijamin, sarung tangan instalasi, alat aerator njabut, lan liya-liyane.
Kaya sing kasebut ing ndhuwur, WOWOW banget yakin babagan kualitas kran banyu jedhing. Pramila WOWOW nawakake tambahan babar pisan 3 taun tambahan. Yen jamban kran banyu siji ora bakal digunakake kaya ngene, sampeyan bakal ditawani keran siji kamar mandi anyar kanggo ngganti sampeyan. Lan liyane, WOWOW nawakake jaminan bali 90 dina. Yen sampeyan ora bakal kesengsem babagan nilai dhuwit sing ditawakake WOWOW, sampeyan bakal
olèh mbalekaken kanthi gratis tanpa biaya tambahan, lan tanpa pitakon. Prasaja kaya sing!
Kauntungan saka jedhing kran banyu tunggal sing bisa diatasi:
 Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
 Desain kurva triple-paten AS
 Nikel sing apik banget
 Digawe saka bahan berkualitas tinggi
 Tungku tangan sing andhap asor
 Ngirit nganti 50% banyu nganggo aerator inovatif
 Gampang di resiki lan gampang dijaga
 Periode garansi 3 taun

 

Keterangan

rampung

Nikel Disapu

bobot

5.39 kilogram

paket Ukuran

16.2 x 9.1 x 6 inci

Werna

Nikel Disapu

Material

Kuningan

pola

Dhuwur Arc

Power Source

Daya hidrolik

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Item Paket Quantity

1

Dhuwur Spout

9.5 Inches

Nyambung Spout

5.8 Inches

Jinis siram

dual

Nangani Material

Metal

  1. C *** n2020-06-18
    US

    Faucet sing apik banget, Kualitas Superve lan Instalasi esy
    Produk iki nduwe tampilan unik saliyane kanggo siji gagang, mula aku tuku. Aku wareg banget karo kualitas lan finish produk lan seneng karo tuku.

    Aku tuku iki kanggo ngganti faucet 2-hole, 3-hole sing ana ing jedhingku. Sanajan bolongan tengah ing kasombongan iku sithik banget lan kudu dilatih kanggo nampung kran banyu anyar iki, piring rai kalebu kran iki nutupi 3 bolongan kasebut.

    Faucet iki nggunakake fittings kualitas apik, stainless steel lan kuningan. Pas tengah duwe cincin kuningan kanggo ngamanake faucet menyang Vanity lan 2 sekrup ing loro-lorone dering kanggo ngencengi. Iki misale jek keran sing apik banget diinstal saiki, sing dakkarepake angel banget kanggo entuk torsi sing tepat ing papan sing sempit tanpa 2 sekrup.

    Sepotong saluran kasebut ora bisa dipasang kanthi bener ing wastafel, nanging aku seneng minangka saluran push-to-close tinimbang duwe bar sing ditarik. Bentenipun got ireng lan sink putih iku apik. Sawetara wong bisa uga kuwatir yen pembuangan kasebut plastik, mula kudune ora dingerteni. Aku kudu ndeleng kepiye carane bisa mandheg nganti suwe.

    Perlu dielingi yen aku wis nindakake jinis pipa sederhana ing jaman biyen. Aku DIY'er sing gampang, nanging ora liya tukang ledeng sing duwe pengalaman. Piranti lan bahan sing digunakake kalebu kunci, kunci saluran, obeng, ember, andhuk, tukang ledeng, tape teflon, alat keran EZ Change (lan gergaji 1 1/2 ″ bor + kanggo ngowahi kesombongan).

  2. S *** y2020-06-14
    US

    Aku kesengsem banget karo faucet iki. Wis dibangun kanthi apik, abot, katon apik banget lan fungsine apik banget. Instalasi dadi angin sepoi-sepoi, nanging jalur pasokan rada cekak. Ora kuwatir. Produsen malah nyedhiyakake tape Teflon. Siji-sijine sing dakkarepake yaiku sawetara spacer plastik ing sangisore piring sing dipasang supaya bisa dikencengi luwih sithik. Aku yakin bisa nggawe modifikasi. Kabeh, iki salah siji faucet.

    Kaya sing wis diandharake wong liya, ngencengi kran kasebut cenderung nyembulake piring dek. Solusi aku kanggo nggunakake cincin dering ing lengen tangan Utas sing dilalui selang. Dering o kudu cukup amba supaya bisa dipasang ing lengen klambi kasebut nanging cukup cilik supaya bisa dipasang ing piring dek. Aku tumpukan sawetara supaya dhuwur tumpukan rada luwih dhuwur tinimbang dhuwure piring dek. O-ring duwe bonus tambahan amarga mbantu mbantu kran lan piring dek. Kanthi cara iki, aku bisa ngencengake faucet supaya ora obah lan piringe ora sujud.

  3. D *** l2020-06-17
    US

    Aku pancen tresna banget karo faucet iki. Garis sing apik lan kesederhanaan luar biasa. Wis digawe kanthi apik, ora murah ing sembarang cara. Kabeh bagean gampang dingerteni lan gampang banget dipasang. Aku dudu tukang ledeng lan duwe pengalaman paling sithik, aku seneng nyoba prekara-prekara sing anyar lan pancen bisa ngrampungake lan bisa digunakake sajrone sakjam.
    Mili meh laminar lan bisa ngetokake banyu sak ton yen sampeyan ngidini.
    Aku seneng banget yen duwe iki ing jedhing tamu lan wis nampa pujian!

  4. K *** n2020-06-19
    US

    Iki regane ora bisa dipercaya. Aku mbandhingake sawetara faucet casting 2 utawa 3 kaping luwih akeh lan ora dibandhingake. Iki minangka potongan logam sing padhet! Rasane murni kualitas. Aku wong lanang umur tuwa. Aku ora mestine seneng babagan perlengkapan kamar mandhi nanging aku seneng!

    Aku nginstal iki ing jedhing lawas 60an sing isih nduweni perlengkapan asli. Aku kudu nggedhekake bolongan tengah kanthi mecah. Aku uga kudu nindakake perkara sing padha kanggo saluran. Aku ora nggunakake saluran sing ana, aku tuku kerja pop-up logam padhet. Iki wis ngowahi jedhing lan menehi rasa sing luwih mewah, sanajan mung kanggo ngumbah tangan, sing saiki wis kita lakoni.

  5. A *** s2020-06-22
    US

    Faucet Wowow berkualitas tinggi lan desaine apik banget kanggo rega kasebut. Rampung nikel nduwe tampilan satin sing apik lan gampang dijaga tetep resik lan tetep bebas. Kontrol tangan sing gampang gampang digunakake lan intuisi. Kasedhiya piring tutup yen dibutuhake kanggo ngonversi saka telung bolongan dadi siji, nanging aku dipasang langsung tanpa piring ing ndhuwur counter bolonganku siji. Gampang dipasang, nanging kudu dingerteni manawa garis feed mung udakara sikil lan sampeyan mbutuhake ekstensi saluran banyu tambahan kanggo nggayuh katup input sampeyan. Iki produk sing elegan lan regane regane apik.

  6. L *** h2020-06-29
    CAD

    Pancen nggumunke! Tukang ledeng takon apa kita entuk kran amarga kualitas sing apik lan dheweke pengin nggawe dhewe. Aku nyaranake. Kanggo nambah kabeh, apik banget.

  7. S *** a2020-07-01
    US

    Aku wareg banget karo tutul! Desaine sederhana lan elegan, sing nggawe jedhingku katon apik banget! Keuntungan paling gedhe yaiku instalasi sing gampang banget! Jujur, aku mikir butuh sawetara wektu kanggo nginstal, nanging pandhuane cetha lan gampang dingerteni. Aku kebak pamuji amarga munculake faucet iki. Biyen aku duwe faucet standar Amerika ing jedhing ing ndhuwur, nanging pancen ora apik banget. Aku seneng tampilan faucet iki, lan aku seneng perawatan lumahing!

  8. D *** y2020-07-06
    US

    10 saka 10! Tuku THREE lan pancen tresna mau! Kualitas sing apik banget lan regane nyolong.

  9. A *** s2020-07-12
    US

    Faucet Luwih kenthel utawa abot tinimbang sing dakkarepake!

  10. C *** h2020-07-15
    US

    Aku seneng gaya lan cara keran, bahan sing apik. Apik banget

  11. G *** e2020-07-19
    US

    Faucet jedhing pisanan sing tak tuku! Pancen apik tenan! Digawe apik lan kuwat! Ramping lan stopper ing wastafel pancen apik. Aku absolutley tresna!

  12. E *** r2020-07-22
    CAD

    Aku duwe setasiun test kanggo mriksa faucet.
    Aku bakal nyoba ngrampungake perkara sing paling apik miturut kualitase kualitas produk lan kerumitan instalasi.

    Ing skala 1-10, aku bakal ujar manawa faucet iki 7/10 nganti kesulitan instalasi.
    Elinga yen bisa beda-beda karo desain sink lan kabinet sampeyan.

    Faucet khusus iki kualitas apik.
    Rampung ireng katon apik. Sakabèhé faucet iki katoné awet banget. Aku seneng yen finish ora bakal di wernani amarga katon matte. Sampeyan ora perlu diilangke kanthi periodik kaya krom kanggo njaga sinaran.
    Pegangan siji gampang milih suhu banyu. Katup campuran bisa digunakake, kayadene kudune.
    Faucet iki gampang dioperasikake lan bisa mlaku kanthi lancar tanpa ana masalah.
    Kasunyatan manawa kompatibel karo rotasi 360 derajat minangka plus amarga sampeyan bisa masang, nanging sampeyan pengin lan isih bakal pindhah ing endi sing dikarepake. Uga kasedhiya karo piring dek. Sampeyan bisa nutupi bolongan sing ora digunakake ing wastafel.

    Sampeyan duwe kemampuan kanggo narik sirahe, sing uga plus. Multiple mode semprotan ora kaya sawetara faucet sing ditarik mudhun. Dasar endhas endhas dirancang kanthi apik supaya ora ngrusak selang kanthi suwe nalika nggunakake.

  13. S *** s2020-07-22
    CAD

    Desain sing apik, apik banget lan apik kanggo nggawe faucet sing paling apik iki. Pancen angel diceritakake nganggo gambar nanging faucet duwe desain unik sing kalebu corak sithik menyang spout, saengga meh dadi seni. Yaiku konstruksi padhet sing abot. Pegangan set off sejatine apik tenan uga. Instal kanthi gampang, gampang dipasang malah nganggo sarung tangan. Aku ora bisa menehi saran cukup!

  14. W *** w2020-08-06
    US

    Instalasi gampang karo kabeh aksesoris lan diwenehake, bahan katon apik lan kualitas apik. Selang lan konektor sing disedhiyakake ngganti kran lawasku kanthi tanpa cacat. Banyu mili kanthi lancar lan ditanggepi kanthi apik karo siji penanganan lan swara sithik lan ora ana efek percikan kaya kran lawasku. Desainane apik banget lan nggawe jedhing lawasku katon luwih anyar lan modern. Siji kekurangan yaiku ora nggawa peralatan pembuangan pop-up lan aku kudu nyetel kanthi manual karo perlengkapan lawasku. Sakabèhé, kualitas apik lan tampan lan kudu suwene pirang-pirang taun, aku bakal nganyari maneh mbesuk yen ana masalah.

  15. K *** y2020-08-09
    CAD

    Iki faucet kamar mandhi sing paling apik sing dakdeleng. Wis akeh gaya lan abot banget. Digawe kanthi apik lan bisa digunakake uga. Iku gampang dipasang. Rekomendasi iki kanggo sapa wae sing pengin faucet modern sing padhet.

  16. A *** n2020-08-14
    CAD

    Aku tuku iki kanggo nganyarke faucet jedhing sing lagi tanggal. Aku kuwatir level kesulitan masang faucet anyar. Nanging, paket kasebut diwenehi manual babagan cara nginstal. Sisih sing angel yaiku retrofit maneh karo plumbing sing ana ing jedhing. Nanging ora angel banget kanggo ngerti. Sanajan wektu instalasi luwih saka 1 jam kanggo aku amarga aku durung nate nindakake kerja plumbing sadurunge. Aku seneng banget yen nggawa piring kanggo pangkalan amarga faucetku saiki duwe 3 bolongan sing dilebokake ing ndhuwur granit mula aku bisa nggunakake piring kanggo nutupi 2 bolongan sing ora dibutuhake tunyuk iki. Uga duwe seperangkat tangan liya bakal migunani banget sanajan aku nginstal dhewe nanging nambah level sing angel.

    Kabeh sing dakkanggo yaiku wrentch 11mm kanggo ngawat-ngawati selang tunas menyang pipa omahku (garis panas lan adhem), driver sekrup kanggo sambung kran menyang granit ing ngisor lan klem kanggo ngganti tutup pembuangan

    Paket kasebut dilengkapi sarung tangan supaya ora bisa nutupi sidik driji nanging ora digunakake.

    Nganti saiki, aku wis nggunakake lan kabeh wong ing omah seneng karo tampilan faucet anyar. Aku mesthi bakal tuku luwih akeh faucet saka toko iki nalika ngupayakake nganyarke faucet liyane ing omah.

  17. C *** l2020-08-16
    US

    Katon apik. Ageng gedhe kanggo jedhing cilik. Meter saka rasa.

  18. D *** l2020-08-20
    US

    Apik banget upgrade kanggo kamar mandhi jedhingku. Kualitas apik

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X