search Situs Panelusuran

Faucet Pawon WOWOW kanthi Stainless Steel Pull Down Sprayer Sprayer

(2 reviews customer)
USD59.99
Dijual:
14
reviews:
2

Faucet Dapur Baja Tahan Karat kanthi Kepala Pucuk Sprayer

- Upgrade faucet lan pawon bakal luwih apik! Faucet sink utilitas nganggo sprayer!

  • Desain BOLA GRAVITAS klasik, gawe faucet luwih gampang ditarik lan ditarik. Bal gravitasi bisa narik sprayer kanthi otomatis.
  • Matte Black FINISH tampil elegan banget sing bisa digunakake kanthi gaya dekorasi kanggo pawon.
  • 3 FUNGSI SPRAY ngidini sampeyan kanthi gampang lan ergonomis ngalih saka semprotan menyang stream lan nggedhekake fungsi pawon.

Tuku ing Amazon

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja
  • UPGRADE URIP IKU - Swalayan kran wastafel dapur amba 360 ° lan selang tarik 1.5 m PX, sing njembarake area ngumbah lan nggawe masakan luwih efisien. Faucet dapur gagang tunggal sing terintegrasi luwih gampang nyetel aliran banyu lan suhu.
  • Ati-ati KASEHATAN - Kanthi 304 awak stainless steel lan inti kuningan padhet, keran pawon sing ramah lingkungan iki menehi sertifikat CEC lan njamin keamanan banyu. Lumahing ireng matte nolak karat, bekas driji, korosi, lan gampang diresiki nganggo kain kanggo tampilan sing resik lan elegan.
  • 3 MODE KEPALA SUMPAH - Ngaso / Aliran / Semprot. Mode stream tetep kanggo ngisi banyu (laju aliran: 1.5 GPM), semprotan kuat kanggo reresik lan mbilas (laju aliran: 1.7 GPM), lan ngaso supaya ora cipratan nalika mbukak akeh tugas. Aerator ABS internal nyedhiyakake aliran banyu sing lancar nalika ngirit banyu nganti 50%.
  • Gampang kanggo nginstal - Selang banyu sing wis diinstal wis nginstal dhewe sajrone 20 menit tanpa tukang ledeng. Uga nyedhiyakake Plat Deck 8-inch (cocog sink 1 utawa 3 bolongan).
  • GARANSI 5-taun sing dipercaya - Paket Sumur nganggo Kothak lan spons Kandel. Ing WOWOW, kita bangga karo kualitas faucet pawon mula instalasi gampang, bagean digawe saka bahan bermutu, lan saben pesen diwenehi kabijakan bali 90 dina.

Keterangan

Bobot Item

5.19 kilogram

paket Ukuran

21.34 * 11.1 * 2.83 inci

Werna

Matte Black

Jinis Rampung

Matte Black

Material

Steel

Cara Instalasi

Dek-Lubang utawa Lubuk Tiga Lubang

Aliran Rating

1.8 Galon per Menit

Jumlah Bolong

1

Dhuwur Spout

7.5 Inches

Nyambung Spout

8.8 Inches

Penangan / Penangan Lever

Kiri / Kanan

Jumlah gagang

1

Nangani Material

Metal

Kasedhiya Komponen

Faucet Piring, Plate Deck, Aksesoris Pemasangan

Warranty Description

Garansi winates 5 taun

  1. D *** 2021 / 04 / 22
    London

    Kita wis ngganti kran dapur kanthi produk iki, lan pawon saya dipasang kanthi sampurna. Nduwe instruksi instalasi sing rinci supaya gampang dipasang. Kualitas uga apik. Katon lan bisa tanpa alangan. Disaranake banget

  2. N *** e2021 / 04 / 23

    Pancen keran sink dapur! Sawijining alat panyemprot mudhun gampang banget. Iki digawe saka waja tahan karat lan kualitase larang regane murah. Aja ragu-ragu mbayar.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X