search Situs Panelusuran

WOWOW Brush Steel Kitchen Mixer Tap - Tarik Semprotan

USD79.99
Dijual:
50
reviews:
0

Amazon US    Amazon CA
Narik kran banyu pawon: ngidini sampeyan ngontrol banyu nganggo tangan siji lan tekan tilelep nglelebke kanggo ngrampungake tugas pawon tambahan.
Tata kran banyu pawon nggawe ruang dapur gampang lan seger, gampang kanggo nglebokake sink.

2311901 pandhuan instalasi

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Brush Baja Campuran Baju Campuran - Tarik Semprotan WOWOW Brush Baja Campuran Baju Campuran - Tarik Semprotan WOWOW Brush Baja Campuran Baju Campuran - Tarik Semprotan

Tarik Faucet Kitchen Sprayer 2311901 karo Escutcheon: piring dek opsional kanggo instalasi 1 utawa 3 bolongan, apa Ora prelu Prihatin babagan Masalah Kesenjangan sing ala; Dhuwur Spout: 16.1 ″, Tekan Spout: 7.8 ″, Dawa Dek: 9.6 ″; Lumahing Nikel Disikat Bisa tahan Scrape saben dina, ora karat.
Magnetic Docking: faucet ngetrapake magnet Kuat kanggo nyemprotake sprayer pawon menyang Posisi dadi Tetep dock lan ora mudhun suwe-suwe kaya kran dapur liyane
3 Fungsine Tarik Semprotan Kepala: Aliran / nyemprot / aquablade Adat, banyu aquablade unik sing Kuwasa kanggo Ngumbah Cepet, Neoperl ABS singator bisa dicopot dening duwit receh kanthi gampang kanggo ngumbah lan ngganti
Kualitas apik: spout baja stainless, awak Logam, tembaga Pusat Jaminan kekiatan, drip-gratis lan gratis plumbum, anti-bledosan narik selang (1.5 m), asuransi tucai Nyedhiyakake garis (0.5 m saka saben permukaan bolong baja stainless)
Grosir pawon umume digawe saka tembaga, yaiku kranjang tembaga murni sing paling umum. Nanging, amarga karakteristik lingkungan pawon, keran tembaga murni ora mesthi dadi pilihan sing paling apik. Kabeh keran tembaga murni dielektrop ing lapisan njaba. Fungsi electroplating yaiku nyegah karat lan karat ing tembaga ing njero. Pawon duwe akeh minyak, lan bahan cuci grey lan ngresiki ing tangan nalika ngumbah piring asring mbutuhake ngresiki kran banyu. Yen sampeyan ora nggunakake cara sing bener kanggo ngresiki, bisa uga bakal ngrusak platine keran, nyebabake keran wis diuripake lan dikencengi. Yen sampeyan milih kran banyu pawon lengkap, priksa manawa ana electroplating apik, yen keran bisa gampang nyebabake karat lan karat. Kolam jedhing sing nyebar kayata produk apik banget!

specifications

SKU: 2311901 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Bobot Item

5.89 kilogram

Rampung

Sandhangan

Material

Steel

Power Source

Daya hidrolik

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Length Hose

1.5 Meter

Nyambung Spout

7.8 Inches

Jinis siram

Telung Mode: Mode Sapuan / Mode Aliran / Mode Semprot

Penangan / Penangan Lever

Veritikal

Nangani Material

Metal

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X