search Situs Panelusuran

WOWOW 8 Ing. Faucet Ruangan Kamar 2-Ngalahake Ing Chrome

(22 reviews customer)
USD69.99
Dijual:
43
reviews:
22

Amazon US

Pilih keran sing nglelebke jedhing kanthi nyebar 2320300C cocog kanggo panggunaan sampeyan dhewe, lan gunakake sing paling nyaman; siji sing dipilih mesthi paling apik. Kita mesthi, njaga kualitas apik lan layanan sing apik kanggo ngasilake pelanggan, lan aku ngarep-arep bisa nuduhake luwih akeh karo sampeyan! Saka pilihan materi nganti model nganti bisa diproses, kita wis kerja keras kanggo nyedhiyakake kualitas sing luwih apik.

Pandhuan instalasi 2320300C

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja
Krom keran kamar mandi 2 nganggo 2320300C
Kolam renang jedhing sing nyebar mesthi bakal menehi sentuhan keanggunan ing kamar mandi. Keuntungan liyane sing gedhe kanggo ngatasi rong banyu jamban 2 yaiku sampeyan bisa nyampur aliran banyu miturut kepinginan sing tepat. Kran banyu kamar mandi 2- ngontrol ngidini banyu ngontrol banyu panas lan adhem, kalebu tingkat aliran. Akibate, sampeyan ora bakal nggawe kesalahan maneh lan mbuwang banyu panas nalika sejatine ora butuh. Utawa luwih ala, kanggo mbuwang tangan nganggo banyu panas. Mula, genggaman krom ruangan 2 kamar iku solusi sing apik banget lan aman kanggo jedhing sampeyan.
Kolam renang jedhing busur dhuwur kanthi desain khusus 7, mesthi menehi sentuhan khusus kanggo kamar mandi apa wae. Perancang WOWOW dikenal kanthi umum kanggo nggolek desain kandel supaya bisa beda karo keran mandi jedhing. Akibate, kran mandi jedhing WOWOW mesthi beda karo faucet kamar mandi liyane sing bakal sampeyan temoni. Iki mbantu sampeyan menehi kamar mandi menyang hiasan khusus lan unik. Aspek unik iki sampeyan uga bisa nemokake ing krom krom ruangan 2 garansi WOWOW. Kran banyu jedhing iki mesthi bakal nambah upgrade dramatik menyang kamar mandi.
Nginstall krom krom ruangan 2 gangan
Kanggo nginstal krom keran kamar mandi 2, sampeyan kudu nglelebke jedhing 3-bolongan. Umume, bolongan sing wis ditemtokake kanggo loro gandhengane dipasang ing 4 inci saka kran banyu kasebut. Nanging sampeyan bisa milih jarak sampeyan dhewe yen sampeyan ora duwe klelep kamar mandi sing wis dirating. Ngalahake bisa dipasang ing 4 jumlah 16 insentif saka kran banyu kasebut. Dadi, sampeyan mung milih jarak sing tepat. Kanggo nginstal gagang sampeyan mung butuh rong bolongan 1 nganti 1,5 inci. Kekandelan plat dek bisa nganti 1,2 inci.
Ngalahake krom 2 kamar mandi WOWOW dirancang karo konstruksi khusus. Banyu sing panas lan adhem bisa dipasang kanthi cepet nginstal tanpa kudu nggunakake wrench. Amarga teknik sing inovatif iki, sampeyan bakal nyegah pipa banyu kanggo bledosan. Kolam jedhing iki dilengkapi karo paket cicilan lengkap, kalebu pipa sambungan cepet lan garis pasokan banyu tambahan. Kanthi nginstall kit iki, sampeyan bakal bisa nginstal krom keran kamar mandi 2 iki ngatasi dhewe tanpa nyambut gawe plumber. Sampeyan bakal ngirit kanthi signifikan nginstall biaya sawise gampang nginstal video WOWOW. Nginstal bisa ditindakake mung 30 menit tanpa gangguan. Apa ora gampang?
Desain kran banyu kromo 2 gangan

Krom jedhing kran 2 jembar duwe desain sing alur kanthi permukaan sing lancar sing katon apik banget ing meh kabeh kamar mandi. Tukang dobel logam kasebut nyedhiyakake supaya sampeyan gampang ngontrol. Tandur katon apik karo garis lurus lan desain ergonomis. Tukang ukuran ukurane kanthi ukuran, saengga bisa gampang dikendhaleni lan kepenak kanggo diuripake. Sampeyan bisa ngoperasikake levers kanthi mung sethithik gaweyan lan kanthi gampang ngontrol aliran banyu kanthi cara sing ora apik. Kajaba iku, kran jedhing dhewe bisa diuripake 360 ​​derajat, supaya bisa menehi panglipur maksimal nalika nggunakake kran mandi jedhing, utawa nalika ngresiki kamar mandi.

Kolam renang jamban perak kanthi 2 garansi nawakake krom kaya cermin. Gaya sing diarani kabecikan iki pancen endah lan mulane cocog kanggo hiasan ruangan modern. Kolam renang jedhing krom iki entheng kanggo menehi sentuhan elegan ing krom krom 2 kamar. Bagean krom sing umume luwih ringkes, mung sithik kanggo nyedhiyakake tampilan khusus. Kaya sing sampeyan ngerteni, WOWOW nggoleki macem-macem cara supaya dekorasi kamar mandi khusus lan unik.

Kamar blumbang kran banyu kualitas ndhuwur-saka-pasar paling apik 2 
Bahan kran kamar mandi krom 2 gagang WOWOW mesthi paling apik ing pasar. Mung bahan logam padhet sing digunakake kayata stainless steel, kuningan lan paduan seng. Iki njamin kualitas dhuwur lan ketahanan umur dawa. Bahan-bahan logam padhet kasebut mesthi ana ing ndhuwur standar industri umum. WOWOW malah nggunakake bahan sing luwih berkualitas tinimbang sawetara merek A sing wis misuwur ing pasar. Kanthi bahan logam tahan lama iki, WOWOW njamin kren kran kamar mandi 2 gagang ora bakal rusak. Utamane konektor kuningan, inti kuningan lan kacang kuningan mbentuk siji kesatuan sing harmoni sing padhet lan bebas korosi. Kajaba iku, bahan kasebut mesthekake kanggo
nglindhungi kualitas banyu lan mulane kesehatan sampeyan lan kulawarga. 
Kren keran kamar mandi kren 2 WOWOW uga dilengkapi stopper pop munggah gratis. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngrancang wastafel jedhing dadi siji kesatuan. Stopper stop up pop bisa gampang dioperasikake nganggo driji cilik. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngidini kabeh banyu mili kanthi gampang. Lan tanpa ana swara sing ngganggu amarga desain inovatif.
Krom rongkat kamar mandi krisisi tanpa risiko 
Aerator Neoperl kelas tinggi nawakake aliran banyu sing alus lan alus. Amarga kontrol aliran banyu sing inovatif, sampeyan bakal bebas saka percikan banyu nalika nggunakake faucet jedhing. Amarga dirancang kanthi inovatif, sampeyan bakal ngirit luwih saka 50% panggunaan banyu. Mula, sampeyan bakal bisa nyuda biaya banyu uga nganggo kran kran kamar mandi krom 2 WOWOW. Aerator Neoperl bisa dicopot lan bisa diresiki utawa diganti dhewe.
Amarga WOWOW nawakake rega paling apik kanthi kran kran kamar mandi 2, kita yakin bisa menehi periode garansi 3 taun. Kita wis ndeleng akeh pelanggan sing bali sing tuku kran jedhing maneh, lan faucet jedhing tartamtu uga wis ditrapake ing macem-macem papan umum. Mula, tujuan kita kanggo kualitas sing paling apik dikonfirmasi karo para pelanggan global. Sampeyan dijamin jaminan dhuwit bali 90 dina nalika tuku faucet jedhing. Yen sampeyan ora bakal yakin karo kran kran kamar mandi 2, sampeyan bakal entuk pengembalian dana lengkap tanpa takon. Supaya sampeyan bisa tuku kran kran kamar mandi kita 2 gagang 100% bebas risiko!
Kauntungan krom keran kamar mandi 2 ditangani kanthi ringkes:
 Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
 Kolam renang jedhing kanthi dirancang
 sentuhan polok sing unik
 Gampang dioperasi
 Digawe saka bahan tembaga sing akeh
 Gampang di resiki lan gampang dijaga
 garansi 3 taun

Keterangan

Produsen

wowow

Bobot Item

3.67 kilogram

paket Ukuran

11.14 x 10.2 x 3.27 inci

Rampung

Chrome

Cara Instalasi

Nyebar

Jumlah Bolong

3

Jumlah gagang

2

Warranty Description

Garansi winates 5 taun

  1. L *** n2020-05-05
    US

    Aku ora ngarepake kran supaya murah regane kaya kualitase. Kayane padha karo sing dak goleki ing toko nanging regane ora larang. Gampang dipasang, desain sing resik lan apik banget. Aku seneng banget yen cocog karo desain jedhing lan wastafel. Kualitas banget. Kokoh lan fleksibel lan katon awet banget. Noda pancen ora nemplek ing ndhuwur faucet, nanging sanajan gampang banget. Paling ora, nanging saiki paling ora, kepala kran muter 360 derajat, sing trep banget nalika ngumbah rai utawa nyikat. Pancen digawe luwih gampang.

  2. H *** s2020-05-09
    2020-05-10

    Faucet iki apik banget, katon apik banget。 Kemasan ati-ati banget, saben bagean duwe tas non-anyaman independen。 Aliran banyu amba, lan gagang kasebut sensitif banget, aku wareg banget karo tuku iki。 kran banyu ora larang, nanging tukang nanggung larang banget. Aku nyewa tukang gaweyan lan butuh wektu 2.5 jam kanggo masang faucet sing anyar. Amarga faucet lawas karat, angel nyopot, nanging regane。

  3. D *** d2020-05-14
    CAD

    sawijining kran bobot. super gampang dipasang lan sampeyan bisa ngerteni kualitas sing apik. muga-muga bisa suwe banget

  4. E ***)2020-05-17
    CAD

    Ngenteni master kanggo nginstal! Bahan kualitas. Bentuk lan warna cocog banget kanggo jedhingku!

  5. M *** l2020-05-19
    US

    Faucet berkualitas tinggi sing larang regane, aku seneng kode warna bisa ngatasi kabeh sing bisa digawe saka saluran pop-up kanthi kualitas luwih murah, nanging ora ana sing bisa ndeleng yen wis diinstal katon apik. Seneng desain tresna kepala keran gedhe sing duwe ruangan ekstra kanggo tangan sampeyan ing kono lan bisa ngumbah ECT. Kasedhiya karo kabeh sing sampeyan butuhake kajaba alat sing dipasang. Seneng ngowahi 360 derajat. Aku milih sing siji amarga desaine sing katon lucu banget dadi gayane. Bungah katon apik banget kaya ing gambar lan bagean sing paling larang.

  6. M *** e2020-05-23
    US

    iki kanggo ngganti faucet sing dipasang luwih saka 40 taun kepungkur sing wiwit bocor. Kemajuan liwat wektu iku apik banget. O-ring tinimbang ora nggunakake plumber dempul, apike sing dipasang. Iki pancen luwih gampang saka faucet. Katon lan bisa digunakake kanthi apik. nyaranake banget.

  7. D *** o2020-05-28
    US

    Sejatine kita tuku perlengkapan iki kanggo bak mandi mandhiri anyar amarga pengin peralatan sing luwih dhuwur. Kita kudu tuku colokan saluran langkah kapisah sing bisa dingerteni amarga bisa digawe luwih kanggo wastafel jedhing. Perlengkapane katon apik ing bathtub. Seneng banget!

  8. B *** y2020-06-04
    CAD

    Faucet sing apik rupane. Kita mung nginstal lan ora nemoni masalah nganti saiki. Cocog karo hardware jedhing liyane. Faucet Nyebar supaya jedhing katon elegan, limang lintang.

  9. H *** n2020-06-09
    US

    Regane saben sen !!! Tenggelamku katon apik tenan lan gampang dipasang tenan. Aku nyaranake. Katon kaya faucet sing apik banget.

  10. B *** y2020-06-11
    US

    Nalika tuku jinis sikat sing dipilih khusus, seneng yen tutul ora bakal ninggalake bekas driji. Nalika nampa barang, aku nemokake yen aku milih sing tepat. Katon ing kelas dhuwur lan abot yen dakcekel ing tanganku.

  11. A *** y2020-06-15
    US

    Faucet sing apik banget. Kualitas dhuwur Mantep. Rampung ayu. Paket rangkep. Aku digunakake ngene kanggo sink utilitas cilik. Seneng yen swivels.

  12. J *** y2020-06-16
    CAD

    Iki minangka faucet sing paling apik kanggo jedhing, sawetara dina kepungkur faucet jedhingku wis rusak banget, mula kran anyar iki sawetara dina kepungkur, lan kerjane apik banget uga nggawe jedhingku katon luwih warna, aku seneng, lan kulawarga kabeh seneng!

  13. B *** h2020-06-17
    US

    Dadi aku ora bisa nggunakake keran kanthi bener lan ora cocog karo hardware saiki. Kayane apik banget lan kualitas apik. Tukang pipa ujar manawa dheweke ora duwe masalah nginstal, mula gampang dipasang. kuciwa ora cocog, iku pancen tampan!

  14. A *** l2020-06-23
    CAD

    Aku ora percaya yen aku wis nyiyapake kabeh lan mung butuh wektu 30 menit. Iki pisanan kanggo nginstal faucet sing artine gampang banget diinstal. Katon apik banget lan apik ing jedhingku.

  15. E *** r2020-06-24
    US

    Faucet iki gampang banget dipasang. Aku lan bojoku ora duwe pengalaman nginstal faucet, nanging awake dhewe nate tindakake pandhuane. Nduwe tampilan sing elegan ing sisih ndhuwur meja marmerku. Kualitas apik banget !!! Luwih apik tinimbang sing dakkarepake sadurunge.

  16. O *** d2020-06-26
    US

    Aku wis nggoleki tampilan unik kanggo pamer kamar mandhi utama. Kualitas lan daya tahan sing apik kanggo rega kasebut. Mesthi nyaranake yen sampeyan duwe anggaran lan golek acara sing apik.

  17. R *** k2020-06-29
    US

    Faucet iki katon apik banget! Wis garis resik. Tukang ledeng ora duwe masalah nalika nginstal.

  18. C *** a2020-06-30
    US

    Produk kasebut ngomong dhewe. Instalasi rada angel tinimbang biasane amarga saluran lawas. Butuh suwe banget kanggo njupuk, nanging sawise iku kabeh dadi kaya sing direncanakake. Priksa gambar, kaya sing dakkandhakake, produk iki bisa ngomong dhewe

  19. T *** e2020-07-01
    US

    Nalika wong lanang pisanan ndeleng kabeh bagean kasebut, dheweke nesu lan ujar "pex" kaya tembung sing kotor. Nalika wis rampung masang kran iki, dheweke nembang pujian sapa wae sing ngrancang iki, lan takon kenapa kabeh perlengkapan pipa ora enak banget. Seneng banget aku milih kran iki. Kejaba gampang, rasane ayu banget.

  20. A *** n2020-07-04
    CAD

    Mung gaya sing dakgoleki lan faucet katon apik lan bisa dioperasikake kanthi apik. Teka kanthi ati-ati dikemas karo pasokan dhasar lan pituduh. Kudu nginstal tukang pipa amarga bagean faucet lawas ora bakal mundur lan katup tutup kudu diganti, mula aku uga seneng yen regane uga larang.

  21. N *** n2020-07-05
    CAD

    Tunyuk tenan dhuwit. Kasedhiya 3/8 fittings kompresi, supaya gampang adaptasi karo instalasi sing paling sink.
    Nduweni kualitas tunyuk dobel rega.

  22. W *** h2020-07-06
    US

    Kita wis nginstal kesombongan jedhing anyar sing ora dilengkapi kran banyu, aku golek akeh lan nggunakake sing ireng iki ing kana sing entuk panggunaan cukup, gampang banget push / narik. Instalasi banget gampang ngetutake kertas kanthi kothak, solid, shinning, tampan. Yen ora, iki gampang kanggo nginstal faucet lan katon elegan banget ing ndhuwur counter granit anyar kita.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X