search Situs Panelusuran

WOWOW 8 Inch Waunget Jamban Wutah Sing Akeh Nikel

(20 reviews customer)
USD69.88
Dijual:
27
reviews:
20

Amazon US    Amazon CA

loro ngatasi keran kamar mandi sing nyebar bisa nyukupi kebutuhan pemisahan banyu panas lan kadhemen, nganyarke hiasan kamar mandi, iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan!

2320300 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW 8 Inch Waunget Jamban Wutah Sing Akeh Nikel WOWOW 8 Inch Waunget Jamban Wutah Sing Akeh Nikel

Banyu kran banyu nyapu nikel nyebar 2320300 
Apa sampeyan ngerti manawa faucet jedhing minangka salah sawijining barang sing paling penting ing jedhing sampeyan babagan desain? Malah sing cilik, faucet bisa nyebabake dekorasi jedhing sampeyan. Faucet kamar mandi minangka titik fokus alami ing desain jedhing. Iki tegese nalika ana wong sing mlebu kamar mandhi, salah sawijining prekara sing narik kawigaten yaiku faucet jedhing. Mula faucet kamar mandi bisa menehi pengaruh dramatis ing desain jedhing lan kudu dipilih kanthi wicaksana.
Iki nuduhake yen sampeyan kudu milih kran banyu jedhing kanthi apik. Sampeyan bisa uga duwe anggaran (tutup) kanggo jedhing anyar. Asring kita waca manawa faucet jedhing ora kalebu ing desain lan anggaran awal. Keran kamar mandhi asring dipilih mung ing pungkasan proses, nalika jedhing wis dipasang. Sampeyan bisa uga dadi tantangan kanggo golek faucet jedhing sing cocog karo pilihan desain lan anggaran sampeyan. Anggaran kamar mandhi asring entek pungkasane amarga kedadeyan sing ora kaduga, lan sampeyan ora pengin kompromi babagan desain lan kualitas milih faucet jedhing sampeyan. Apamaneh yen sampeyan ngerti yen faucet jedhing iki bisa uga duwe pengaruh dramatis ing dekorasi kamar mandhi sampeyan. Mula luwih becik ngerti manawa WOWOW nawakake faucet jedhing sing apik lan elegan kanthi rega sing terjangkau. Akibate, WOWOW nawakake dhuwit kanthi rega sing paling apik.
Klambi jedhing barang padhet logam disapu nikel nyebar 
Fauxet jedhing WOWOW sing disikat nikel digawe saka logam padat. Sampeyan bakal langsung sok dong mirsani nalika nyekel kran banyu jedhing iki ing tangan sampeyan. Faucet kamar mandi disikat nikel bobot 3.8 lbs sing ngungkapake kualitas tanpa mangu-mangu. Sampeyan bisa yakin bakal ana faucet jedhing paling apik sing bakal tahan suwene pirang-pirang taun. Mesthi, bahan kuningan padhet luwih apik tinimbang logam liyane. Kanthi konten logam gedhe kasebut, sampeyan ora prelu kuwatir bab masalah korosi, kayata. Kajaba iku, bahan berkualitas tinggi nyedhiyakake stabilitas lan umur produk maksimal. Kualitas banyu uga bebas timbal, mula dadi pilihan sing paling apik kanggo kesehatan.
Kajaba iku, kran jedhing disikat nikel sing nyebar rampung kanthi permukaan nikel sing disikat. Rampung iki ora mung menehi sentuhan sing apik kanggo desain kamar mandhi sampeyan, nanging uga tahan tahan pakai. Rampung nikel sing disikat bisa nyegah kelembapan lan goresan, sing nggawe faucet jedhing disikat nikel nyebar- lan rereget? Gratis. Mula mewah mewah ing jedhing sampeyan, gampang dibersihake kanthi ngusap nganggo gombal. Sederhana kaya ngono!

Banyu keran dirancang keranjang nikel disapu
WOWOW kran banyu keranjang nikel nyebar macem-macem loro nangani keran kamar mandi sing nyebar kanthi kebutuhan kanggo nyetel volume banyu banyu panas lan adhem kanthi kapisah. Kahanan desain sing nyebar uga bisa diatur saka 4 nganti 16 inci. Kolam keranjang kasebut mung butuh 3-hole hole lan jarak instalasi bisa diatur miturut kabutuhan lan kabutuhan pribadi.

Spout alun-alun sing dhuwur iku minangka desain unik sing ora bakal sampeyan deleng ing akeh kamar mandi jedhing liyane sing bisa ditemokake ing pasar. Akeh kran banyu jedhing katon padha. Kanggo nemokake barang khusus babagan keran bisa uga dadi tantangan. Kejabi karo desain sing wani, sing akeh spout kran banyu jamban sing disapu resik nyebar kanthi tliti ing ngisor spout kanggo menehi kepenak. Pramila keran mandi jedhing unik sing unik iki menehi fitur modern lan kenyamanan bebarengan. Sajrone prakteke, sampeyan ora kudu nyedhot tangan supaya bisa tekan aliran banyu. Sing nggawe operasi sing nyaman.

 Gunakake kran banyu keran nyapu nikel nyebar

2 Ngatasi kran banyu jedhing sing trep iki nawakake sampeyan bisa ngontrol volume volume lan suhu banyu. Ngalahake 2 digawe saka aloi seng lan menehi genggeman sing gampang lan durung dirancang. Ora mung jilbab keran kamar mandi sing disapu resik bisa dilakokno kanthi lancar, uga spout dhewe menehi jangkauan 360 derajat. Mulane sampeyan bisa menehi posisi jaket keran kamar mandi sing disapu resik kanthi cara sing nyenengake sampeyan, lan sampeyan uga bisa menehi mburi. Sing nggawe luwih gampang ngresiki ruangan jedhing umpamane.
Saliyane operasi gampang, kran banyu ing kamar mandi sing disapu resik bisa uga dipasang kanthi gampang. Fitur instalasi cepet kreatif kasebut unik ing pasar. Iki ndadekake kemungkinan nempelake kabeh sambungan kanthi aman lan gampang kanthi dhewe. Garis banyu panas lan adhem dicampur karo pipa sing dipasang cepet sing gampang bisa dipasang tanpa wrench. Kanthi teknik sing tepat iki sampeyan uga manawa pipo banyu ora bakal bledosan. Klambi jedhing keran jamban nyebar kanthi gampang dipasang tanpa nggunakake tukang kayu larang.

Jedhing kran banyu njero garing nikel nyebar 
Faucet kamar mandi disikat nikel nyebar kabeh bahan sing dibutuhake, kalebu kit sing dipasang. Saliyane spout alun-alun dhuwur lan 2 genggamane, paket kasebut dilengkapi saluran banyu, 2 pipa banyu 50 cm kanggo banyu adhem lan panas, 1 stopper galur lan sawetara aksesoris lan alat lengkap.
Amarga WOWOW njamin yen menehi rega paling larang, faucet kamar mandi disikat nikel nyebar kanthi jaminan dhuwit bali 90 dina gratis. Yen sampeyan ora bakal kaget karo regane dhuwit sing sampeyan tampa, sampeyan bisa ngasilake kran jedhing disikat nikel nyebar tanpa ana masalah. Sampeyan dijamin mbalekaken kabeh tanpa takon. Kajaba iku, WOWOW nawakake periode garansi 3 taun. Yen kran jedhing disikat nikel sing nyebar ora bakal nindakake kaya sing diramalake, WOWOW bakal ngganti faucet jedhing sampeyan kanthi anyar. WOWOW njupuk tanggung jawab kanthi serius lan ora bakal nguciwani sampeyan.
Kaluwihan saka jedhing krenjang nyapu nikel nyebar kanthi ringkes:
• Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
• Desain sing unik 7
• Gaya apik nikel ngrampungake
• Bahan logam gedhe banget
• ketahanan sak suwene
• Gampang di resiki lan gampang dijaga
• garansi 3 taun

 

specifications

SKU: 2320300 Kategori: , Tags: ,

Keterangan

WARANTI

3 taun

bobot

3.59 kilogram

paket Ukuran

11.2 x 10.1 x 3.2 inci

Werna

Nikel Disapu

Rampung

Sandhangan

Material

Kuningan / Baja tahan karat / Paduan Seng

pola

2 Ngalahake

Wangun

Square

Power Source

Daya hidrolik

Cara Instalasi

Meneng-In

Jinis siram

stream

Penangan / Penangan Lever

Kiri lan Kanan

Nangani Material

Metal

Deskripsi Kinerja

Banyu Panas / Kadhemen

Plug Profil

Ditempelake

  1. Z *** a2020-04-28
    US

    Regane gedhe kanggo rega kasebut. Pecahan saka biaya. Katon apik. Tindakan ing gagang alus lan kenceng. Elinga yen spout ora bisa muter. Aku ora khusus riset lan ora masalah, nanging sing dakganti duwe fitur kasebut.

  2. C *** t2020-05-01
    US

    Super gampang dipasang. Ati-ati nalika masang garis pasokan kanggo nangani tetes persediaan. Gunakake rong kunci pas kanggo ngencengi. Kajaba iku, keran sing apik banget. Patut tuku!

  3. W *** e2020-05-03
    US

    Aku duwe anggaran sing ketat lan pungkasane milih iki kanggo faucet jedhing. Aku seneng desain dhuwur lan sederhana, wis dipasang meh meh sewulan saiki lan bisa digunakake kanthi sampurna. Aku nyaranake banget!

  4. T *** s2020-05-03
    US

    kita lagi ngrenovasi omah kontrakan kanggo adol wulan ngarep. Kita tuku kesombongan jedhing ing toko kothak amba lokal nanging kran banyu banget regane. Aku mriksa dheweke ing WOWOW lan mutusake babagan iki. Keran sing apik banget, regane regane. Gampang banget dipasang lan kabeh bagean sing dibutuhake kalebu.

  5. D *** n2020-05-07
    US

    Iki dadi faucet paling apik kanggo rega! Iku kabeh logam kanthi push-up kabeh logam lan saluran nganggo cekungan! Ora maneh ngresiki rambut saka pipo!

  6. 2 *** 92020-05-09
    US

    Salah sawijining tuku paling apik sing nambah tampilan ing jedhing. Pangiriman cepet..pasang gampang. Kualitas sing padha karo sampeyan mbayar dobel ing Home Depot. Entuk kabeh regane dhuwit sampeyan. Banget seneng karo tuku.

  7. C *** e2020-05-09
    US

    Aku seneng banget yen nggoleki ing online kanggo nemokake faucet iki. Ragad kasebut regane luwih murah tinimbang toko sing ditemokake ing toko perangkat keras, lan kita ora menehi korban apa-apa miturut tampilan sampeyan. Ayu banget Mesthi bakal tuku maneh saka merek iki.

  8. B *** e2020-05-13
    US

    Instalasi sing gampang banget lan kualitas lan gaya sing layak. Bandingake karo faucet liyane sing dipikolehi saka Home Depot, sing paling larang regane bisa tuku kanthi regane berkualitas nanging separo rega. Dianjurake kanggo kanca-kanca uga

  9. B *** e2020-05-16
    US

    Tresna kran banyu. Instalasi cukup gampang kajaba kita kudu luwih dawa selang kanggo sink sing spesifik. Katon lan rumangsa paling ora kaping pindho rega sing dibayar. Pakek kranjang dibungkus kanthi apik sing dadi detail sing cilik nanging kabeh luwih apik. Matur suwun!

  10. A *** r2020-05-17
    US

    Gampang dipasang. Lan malah sarung tangan wis ana ing kothak. Butuh wektu siji jam njupuk sing lawas :(. Lan 15mins dipasang sing anyar, btw aku dudu tukang ledeng. Panas utawa adhem ditandhani kanthi cetha. Ora bisa salah. Umume, regane cukup

  11. D *** y2020-05-19
    CAD

    Faucet lan gagang kasebut dibungkus kanthi apik kanggo nyegah goresan. Faucet lan gagang kasebut digawe saka kuningan kanggo tahan lama lan garis kasebut logam. Nanging, aku mbalekake set iki kanthi siji kekurangan utama. Saluran kasebut amba banget lan amba banget kanggo bolongan pembuangan ukuran sing cukup standar. Stopper saluran kasebut digawe saka plastik entheng, dudu logam.

  12. K *** d2020-05-20
    US

    Nalika wong lanang ndeleng pisanan kabeh bagean kasebut, dheweke nesu lan sumpah. Nanging nalika rampung masang kran kasebut, dheweke wis muji wong sing ngrancang faucet lan takon kenapa kabeh peralatan kamar mandhi ora apik. Aku seneng milih kran iki. Saliyane kesederhanaan, menurutku apik banget. Iki gaya sing dakkoleki.

  13. R *** n2020-05-21
    US

    Kita tuku produk iki minangka sulih kanggo sistem faucet lawas, lan produk iki bisa memenuhi kabeh pangarepan lan liya-liyane! Kita pengin sing katon elegan, nanging ora pati cocog karo dekorasi / tema omah. Faucet iki ora mung apik, bisa digunakake kanthi lancar lan aliran banyu apik tenan. Aku nginstal sistem iki udakara 20 menit tanpa ana pitulung. Aku nyaranake produk iki kanggo sapa wae ing pasar kanggo faucet sink kontemporer sing ora menehi bolongan ing dompet.

  14. R *** s2020-05-25
    US

    aku ngganti kran banyu (ejaan) super overprice karo unit iki. diinstal ing 15 menit. tumindak katup sing apik banget. desain apik banget kanggo nyegah gerakan nangani lsp ing meja granit. regane gedhe. faucet liyane sing tak ganti regane 5x iki. aku tukang omah, lan wis nginstal faucet 100an. surak-surak!

  15. P *** l2020-05-28
    US

    Jedhing kamar mandhi. Werna lan gayane katon apik nanging faucet banyu panas banget bisa diowahi kanthi gampang lan muni rame. Faucet banyu panas bisa digunakake kanthi apik. Kabeh bagean ana ing kothak, lan kalorone duwe mesin cuci sing pas lan wis dipasang kanthi apik. Unit casing kanggo saben gagang banyu panas lan adhem disegel supaya ora bisa diatur. Iki minangka cacat pabrik. Yen ora, banyu adhem kasebut bisa digunakake kanthi apik, nanging yen sampeyan nguripake gagang banyu panas kenceng banget lan mecucu banjur ngidini banyu panas kasebut metu saka faucet.

  16. D *** n2020-06-03
    US

    Beda banget sing ditampilake faucet iki karo kesombonganku! Dikemas kanthi apik, kepenak bisa dipasang ing rakitan lengkap, uga nampa dispenser sabun lan kain reresik sing cocog. Alat diwenehake kanggo nyetel tutup dhasar kanggo gagang, uga luwih becik yen sampeyan angkat tutup nalika ngresiki tlutuh akumulasi (ora nganggo sikat untu). Rega gedhe! Wis apik! Aku mesthi bakal bali tuku mengko!

  17. M *** y2020-06-05
    US

    barang katon apik banget. siji-sijine masalah yaiku salah sawijining faucet sing ora digawe bener lan tlatah saben sampeyan nguripake utawa mateni. Aku kudu nindakake sawetara modifikasi kanggo ngatasi masalah kasebut. uga saluran pop up ora pop munggah cukup supaya banyu bisa ngeculake cukup cepet.

  18. M *** y2020-06-05
    US

    Faucet sing apik banget sing katon kaya kualitase. Kita seneng banget, mula kita ngajak 2 kamar liyane kanggo jedhing utama.

  19. J *** d2020-06-08
    US

    Kita seneng banget karo tampilan lan kacepetan sing ditampa. Instalasi rada angel nanging umume solusi sing terjangkau lan apik kanggo ndandani jedhing.

  20. Aku *** n2020-06-12
    US

    Produk sing apik! Gampang dipasang lan gayane cocog karo jedhing tamu kanthi sampurna. Luwih apik gayane tinimbang apa wae sing ditemokake ing toko hardware lokal lan regane apik tenan!

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X