search Situs Panelusuran

WOWOW 4 Inch Centerset Faucet Kamar Tangan Kamera ing Chrome

USD37.98
Dijual:
18
reviews:
0

Persiyapan gampang: kran banyu siram iki dirancang kanggo cocog karo 3-hole, 4-in. Konfigurasi Centerset
Déwan saluran kalebu: Déwan pop-up ing ujung koordinasi kanthi gampang digawa kanggo ngrampungake tampilan sampeyan.

Pandhuan instalasi 2320700C

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW 4 Inch Centerset Faucet Kamar Tangan Kamera ing Chrome

Faucet kamar mandi Chrome 2320700C
Kolam renang jedhing krom sing apik digawe saka WOWOW nyedhiyakake tampilan sing katon mengilap menyang kamar mandi. Kolam renang sing jedhing krom iki duwe desain retro klasik modis. Iki bakal menehi pengaruh dramatis kanggo kamar mandi, ing jinis omah sing sampeyan tinggal. Kolam renang jedhing krom iki bisa dipasang ing omah sewa, kondo anyar, apartemen siji, omah motor, banglo, trailer lelungan, utawa omah gedhong. Kolam mandi kromo dek sing dipasang kanthi dilengkapi karo krom kaya cermin sing menehi glathi menyang kamar mandi. Rampung krom kasebut kalebu reflektif kanggo nyedhiyakake tampilan sing cerah sing nggabungake kanthi meh kabeh gaya kamar mandi. Kanthi kurva sing mili nambah tutul klasik lan kontemporer menyang kamar mandi.

Kran blumbang jedhing krom tangan siji bisa menehi cara gampang kanggo mindhah bali lan maneh lan munggah lan mudhun. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngontrol volume banyu lan suhu kanthi gampang tangan. Sampeyan nggawe gampang kanggo ngatasi aliran banyu kanthi pas miturut kabutuhan tartamtu. Sampeyan bakal kaget amarga kesederhanaan aliran banyu bisa dikontrol.

Kran banyu jedhing krom bahan bermutu tinggi

Kran blumbang ruangan kromo WOWOW diprodhuksi saka aloi seng, lan rampung nganggo tangan polesan lan tekstur kanthi tangan. WOWOW nggunakake teknologi canggih kanggo njamin kaendahane lan kekiatan abadi. Katup keramik umpamane nyedhiyakake kinerja bebas netes kanthi lancar. Kothak keramik berkualitas tinggi ing sisih liya, wis lulus tes kanthi luwih saka 500,000 siklus banyu. Lan isih kran banyu jamban kromo ditindakake kanthi optimal sawise kabeh tes kasebut. Akibate WOWOW ngluwihi kabeh standar umur industri ing babagan kekiatan.

Kejabi kekuwatan, bisa uga ngerti yen nduwe banyu sing resik lan murni. Amarga akeh logam sing digunakake, sampeyan bakal ngalami banyu gratis plumbum. Iki bakal nglindhungi kesehatan lan kulawarga sampeyan ing salawas-lawase. Nganyarke kran banyu kromo WOWOW mulane ora mung bakal dadi fitur sing apik banget kanggo kamar mandi, sampeyan uga bakal dadi pilihan sing sehat!

Kran banyu jedhing krom Centerset 
Kolam renang jedhing krom centeret bisa gampang dipasang dhewe. Dek kran banyu kromo dipasang kanthi siap siap instalasi pusat 4-bolongan 3 inci. Jarak antarane keran lan genggem yaiku 4 inci. Kanthi kabeh aksesoris lan komponen komponen kran banyu jedhing krom iki wis siap kanggo instalasi dhewe-dhewe. Panginstalan DIY iki bakal ngirit biaya tambahan plumber sing larang. Lan iku ora perlu banget. Desain inovatif ndadekake kemungkinan wong anyar nginstal kran banyu mandi kromo iki mung 20 menit. Kit instalasi uga dilengkapi sarung tangan instalasi tambahan. Kanthi cara iki, sampeyan ora bakal ngrusak tangan kanthi ora sengaja nalika nginstal kran banyu jedhing kromo. Sampeyan kudu eling yen sumber persediaan ora kalebu yen sampeyan butuh, lan didol kanthi kapisah.

Ketinggian spout kranjang kromo WOWOW yaiku 2.7 inci lan tekane spout yaiku 4.2 inci. Kran banyu jedhing siji sing pas karo instalasi 4 inci standar. Kajaba iku, kran banyu jedhing kromo klasik dilengkapi karo stopup pop kalebu rod angkat terpadu. Kolam renang jedhing krom gabungke kanthi apik karo pemasangan saluran kromo. Iki dadi siji kesatuan sing selaras ing jedhing kamar mandi. Sampeyan bisa gampang banyu metu saka sink kamar mandi kanthi mencet mudhun rod angkat. Kesederhanaan nangani rod angkat, ngindhari tangan sampeyan nalika ngumbah. Desain rod tarik dirancang supaya urip sampeyan luwih resik lan trep.

Kran banyu jedhing krom ekonomi

Aerator ABS sing inovatif ngirit luwih saka 50% banyu. Ngontrol stream banyu kanthi menehi tekanan counter kanggo stream banyu. Iki nyebabake aliran banyu anti splatter, lan nylametake sampeyan babagan tagihan banyu sampeyan. Gumantung ing lokasi sampeyan, tagihan banyu sampeyan bisa nambah munggah. Mulane luwih becik sampeyan ngerti yen sampeyan bisa ngirit biaya banyu, sanajan ora bakal kelangan kinerja. Sampeyan meh ora nandhingake prabédan amarga pengalaman banyu sampeyan malah bakal nambah amarga fitur anti-splatter.

Aoperator Neoperl kinerja dhuwur menehi sampeyan pengalaman ngumbah sing nyaman. Kanthi tutul nganggo driji kanthi gampang, sampeyan bisa ngilangi sisa banyu keras kaya kalsium. Kanthi cara iki, sampeyan bisa tetep kran blanco kromo minangka anyar lan kanthi optimal. Pelancaran kran jedhing krom uga bisa dicopot nganggo tangan sampeyan kanthi gampang. Sampeyan ora prelu nggunakake alat kanggo mbusak aoter amarga sampeyan bisa ngeculake fitur inovatif iki. Sampeyan bisa ngilangi agen kanggo ngresiki utawa ngganti.

Kran banyu jedhing kromo tanpa risiko 
Kanthi periode garansi 3 taun, WOWOW nuduhake kapercayane ing faucet kamar mandi krom. Kanthi kran jedhing krom bermutu iki, sampeyan duwe regane paling larang ing pasar. Bahan bermutu ora ditantang, lan ing babagan dhuwit sing nandur modhal rega paling murah. Akibate, WOWOW njamin yen sampeyan ora bakal nemokake faucet jedhing sing luwih apik kanthi rega sing padha. Sampeyan uga ora bakal nemokake kran banyu jedhing sing murah kanthi rega murah. Amarga kualitas sing apik, WOWOW ora wedi nawakake wektu garansi 3 taun kanggo sampeyan. Faucet kamar mandi krom sampeyan bakal langsung diganti nganggo sing anyar yen bakal rusak amarga ana sebab.
Sampeyan bisa tuku kran kamar mandi krom WOWOW tanpa risik pisan. Sampeyan entuk garansi dhuwit bali 90 dina gratis. Yen sampeyan ora kepenak 100% kepenak karo faucet jedhing anyar WOWOW, sampeyan bakal entuk pengembalian dana. Tanpa pitakon, kaya ngono. Nanging kita yakin sampeyan ora bakal ngasilake faucet, amarga akeh pelanggan sing wareg lan bali saka kabeh ndonya. Kita yakin sampeyan bakal yakin karo regane dhuwit sing ditawakake.
Kauntungan kran blanco krom kanthi ringkes:
• Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
• Desain krom cemlorot
• Dioperasi kanthi lancar
• Kanthi stopter saluran rod rodok inovatif
• Digawe saka bahan aloi seng
• Gampang di resiki lan gampang dijaga
• garansi 5 taun

specifications

SKU: 2320700C Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

2.68 kilogram

Ukuran Produk

5.3 x 6 x 6.7 inci

Wis Diterusake dening Pabrikan

Ora Ana

Rampung

Chrome

Material

Paduan seng / Kuningan / Baja tahan karat

pola

Desain bolongan 3 bolongan 4 inci

Fitur khusus

Katup disk keramik NSF, campuran banyu, desain pusat 3-hole 4 in, gampang dipasang, 1 kontrol kendhali banyu panas lan adhem, krom

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X