search Situs Panelusuran

WOWOW 3 Lubuk 4 Inch Centerset Faucet

USD39.99
Dijual:
18
reviews:
0

Amazon US

Gaya tata letak nikel disapu nganggo gaya retro klasik: Fingerprint gratis, tahan korosi.
Dek kran banyu faucet Ditampa kanggo omah sewa, kondominium anyar, apartemen siji, omah motor, trailer lelungan, lan panggunaan rumah tangga.

2320700 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

 

WOWOW 3 Lubuk 4 Inch Centerset Faucet

WOWOW 3 Lubuk 4 Inch Centerset Faucet

WOWOW 3 Lubuk 4 Inch Centerset Faucet

keran kamar mandi nikel disapu 2320700 rincian:

Nglindhungi dhuwit lan banyu menyang sampeyan: dibangun ing aoperl 1.2gpm, menehi pertandhingan sing nyaman, paling ora 20 persen banyu kurang saka sing biasa, nyimpen dhuwit tanpa fungsi sing bisa dikompromi.
Saniter kanggo nggunakake Déwan saluran kalebu: sing nandi kran banyu sing disapu resik kalebu Déwan saluran logam, banyu asalé saka klelep krenjang kanthi nutul tongkat lift, nyegah tangan sampeyan wisuh.
Kapsul keramik bebas tetes: dibangun ing kapsul keramik kedap dhuwur, muter kanthi lancar kanggo njamin pengontrol suhu banyu sing akurat lan panggunaan jangka panjang tanpa netes
Aman digunakake: kabeh bath sink perlu dilisensi, nsf61-9, lan standar bisnis gratis 1953 timah. Awak keran digawe saka logam lengkap, kuat lan awet.
Garansi urip terbatas: kita nyedhiyakake jaminan 3 taun kanggo bocor, netes, fraktur, lan ngrampungake cacat.

Kolam renang jedhing centeret wis lulus tes semprotan uyah, tegese tahan karat.
Produk kasebut ora bakal ngasilake masalah statis.
Ora ana burrs, goresan, utawa bintik ing permukaan kasebut.
Elektroplasi kanthi rampung, produk ora bakal dioksidasi.

 

specifications

SKU: 2320700 Kategori: , Tags: , , ,

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

4.47 kilogram

Ukuran Produk

5.3 x 6 x 6.7 inci

Wis Diterusake dening Pabrikan

Ora Ana

Werna

Nikel Disapu

Rampung

Sandhangan

Material

Paduan seng / Kuningan / Baja tahan karat

pola

Desain bolongan 3 bolongan 4 inci

Cara Instalasi

Dek dipasang

Dhuwur Spout

2.7 Inches

Nyambung Spout

4.2 Inches

Jinis siram

stream

Penangan / Penangan Lever

Center

Fitur khusus

Katup disk keramik NSF, campuran banyu, desain centeret 3-hole 4, gampang dipasang, 1 kontrol kontrol banyu panas lan adhem, nikel satin

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X