search Situs Panelusuran

Pengisi Tembok WOWOW dipasangake Nikel disikat

(19 reviews customer)
USD116.99
Dijual:
38
reviews:
19

Amazon US

Thanks kanggo desain ergonomis sing, tembok dipasang pot stainless steel supaya bisa digunakake.
Bahan baja stainless kelas tinggi ing dhuwur ndadekake awet.
Produk iki nyedhiyakake dhukungan kanthi dhukungan sing bisa dipercaya.

2311300 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Pengisi Tembok WOWOW dipasangake Nikel disikat

 

Kranisi pengisi nikel nganggo rerumput 2311300
Nggolek sawetara fitur khusus ing desain pawon anyar sampeyan supaya pawon bisa dadi fungsi lan kepenak bebarengan? Banjur keran ngisi nikel sing disikat iki bisa dadi barang kanggo sampeyan. Apa sampeyan kadang-kadang wis berjuang nggawa banyu gedhe saka kompor pawon menyang kompor? Rasa ora nyaman iki kalebu jaman biyen karo kranisi pengisi empuk narkoba WOWOW. Potongan pengisi pot biasane dipasang ing mburi kompor pawon supaya bisa duwe banyu sing cedhak karo area masak sampeyan. Iki banget migunani nalika sampeyan kudu ngisi pot gedhe kanggo banyu supaya bisa didus. Sampeyan ora kudu mindhah panci maneh sing bisa ngombe puluhan ons. Utamane yen sampeyan ora pengin nyaring lengen utawa tangan, iki bisa dadi solusi sing migunani banget kanggo kenyamanan pawon.


Efek samping liyane saka klambi panci pot nusup WOWOW yaiku kasunyatan manawa sampeyan bisa ngresiki kompor pawon sing luwih gampang, amarga sampeyan duwe sambungan banyu ing cedhak. Resiki luwih gampang nganggo kranisi pengisi pot. Kran banyu panci pengisi ing WOWOW kanthi dilengkapi katup keramik dobel supaya njamin pengalaman sing ora bocor. Yen salah siji katup kasebut tetep mbukak, iki ora bakal nyebabake bocor. Mula, samesthine bisa dipateni supaya loro-lorone katup dadi manawa kompor pawon tetep garing. Sampeyan luwih aman tinimbang nuwun!

Kranisi pengisi nikel modern 
Kranisi pengisi nikel khusus saka WOWOW iki duwe tampilan modern. Mesthi menehi sentuhan khusus sing inovatif kanggo pawon saliyane regane sing ditambahake fungsi. Amarga keran ngisi pot ora umum, umume wong bakal takon babagan iki nalika ndeleng pawon. Titik fokus paling cilik ing pawon yaiku keran. Iki tegese manungsa waé ditarik menyang kran banyu pawon nalika ndeleng pawon. Kolam pengisi nikel sing disikat iki pas karo dekorasi pawon modern, lan mesthi bakal narik kawigatosan khusus.

Kranisi pengisi nikel WOWOW kanthi gampang digabung karo keran dapur modern liyane kanggo nggawe siji kesatuan harmoni ing dekorasi pawon. Garis alun ing kombinasi karo wangun bunder dadi tontonan sing nyenengake. Perancang WOWOW dikenali internasional nggawe desain elegan sing paling wani sing bisa diterbitake ing majalah paling ndhuwur babagan desain pawon mewah.

Tekan kran banyu pengisi disapu 
Potongan kran isi pot yaiku sampeyan bisa nempelake ing tembok cedhak kompor. Iki bisa disimpen kanthi gampang dipasang ing tembok amarga sendi swing dual. Kanthi cara iki ora keganggu ruangan masak amarga ngresiki area masak. Nanging sampeyan bakal entuk nggayuh meh 24 inci supaya bisa menehi pot ing pit kompor. Potter pangisi pot bisa gampang diwiwiti yen sampeyan bener-bener mbutuhake, lan sampeyan bakal narik maneh yen wis rampung. Yen wis nginstal keran ngisi periuk nikel sing disikat iki, sampeyan bakal nesu amarga sampeyan durung nginstal peralatan iki.

Banyu uga mlaku lancar kanthi aerator Neoperl ABS berkualitas tinggi. Iki nyedhiyakake pengalaman banyu anti splatter lan bocor. Isi pari sampeyan ing kompor masak kanthi kekuwatan banyu ora bakal nyebabake cipratan. Banyu sing semprot bisa nyebabake kahanan mbebayani, utamane nalika sampeyan lagi masak ing kompor geni liyane ing kompor pawon sampeyan. Kompor masak sampeyan tetep disimpen, lan sampeyan uga bisa nggunakake nalika geni ana, tanpa nyebabake bahaya ing pawon.

Kolam isi nikel ngiseni kualitas 
Loro katup keran ngisi nikel disikat iki digawe saka bahan keramik, lan njamin supaya mulus. Sampeyan priksa manawa klep ora nyebabake geger lan ora ana gesekan. Akibate sampeyan dijamin operasi sing lancar. Sanajan sampeyan duwe sendi sing rapuh, kranisi pengisi nikel sing disikat iki bisa ditindakake kanthi gampang. Thanks kanggo desain ergonomis sing, tembok dipasang pangisi stainless pot pancen nyaman kanggo digunakake. Loro swing swing puteran 360 derajat lancar bisa uga.

Bahan baja tahan karat sing dhuwur-dhuwur ndadekake kranjur pengisi empuk sing disapu resik banget awet. Lumahing nikel kranjang kanthi keran ngisi pot loro iki ora ana anti anti lan ora karat. Konektor digawe saka tembaga sing padhet, sing njamin aliran banyu sing sehat tanpa sisa logam. Dadi solusi sing paling apik kanggo kesehatan sampeyan lan kulawarga. Amarga kualitas, keran ngisi periuk nikel iki asring digunakake ing papan komersial uga restoran.

Warranty nikel pot keran ngisi 
Kranisi pengisi periuk sing disapu resik dilengkapi karo kit instalasi lengkap. Kanthi kit instalasi iki sampeyan bisa nginstal kran banyu panci sing disapu resik kanthi gampang tanpa masalah. Iki bakal ngirit biaya plumber sing larang. Kit instalasi dilengkapi kabeh bahan sing sampeyan butuhake karo kranisi pengisi mesin dipasang. Kalebu bungkus Allen, tape Teflon, lan sarung tangan instalasi supaya ora ngrusak tangan lan supaya tetep resik ing proses instalasi. Pramila kita njamin manawa sampeyan bisa ngisi pengisi pot nikel sing disapu resik dhewe sajrone setengah jam. Mesthi wae yen ana syarat banyu sampeyan ing papan sing bener.

Minangka WOWOW yakin karo kualitas kran banyu pengisi empuk sing disapu resik, nyedhiyakake tambahan babar pisan 5 taun. Nalika WOWOW nawakake nilai sing paling apik kanggo dhuwit sing bisa ditemokake, uga menehi jaminan dhuwit bali 90 dina. Mulane sampeyan ora nanggung risiko. Yen sampeyan ora bakal yakin karo kranisi pengisi nikel sing disapu, sampeyan mung njaluk mbalekaken lengkap. WOWOW tegese produk lan sampeyan bisa langsung weruh. Kauntungan kran banyu pengisi sing disapu resik kanthi ringkes:
• Menehi faktor wow kanggo pawon apa wae
• Pangisi pot desain modern
• sendi lan katup kualitas
• Highly aman digunakake
• Rampung nikel ngrampungake
• Gampang di resiki lan gampang dijaga
• Gampang dipasang sajrone 30 menit
• garansi 5 taun

 

 

specifications

SKU: 2311300 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Bobot Item

3.84 kilogram

paket Ukuran

13.56 x 7.24 x 1.42 inci

Size

Sedheng

Werna

Chrome

Rampung

Chrome

Material

tembaga

Wangun

Lurus

Power Source

Daya Hidrolik

Fitur khusus

Rotasi 360 Derajat, Gabungan Ganda, Lipat

  1. A *** m2020-06-29
    US

    Faucet pengisi panci iki gampang dipasang garwane, butuh wektu udakara 10 menit kanggo ngrampungake. Gerakan iki lancar lan gampang, ora ana masalah nggunakake nganti saiki. Iki kuwat banget lan alirane sampurna, uga bebas bocor, finish nikel sing disikat apik lan cocog banget karo pawon liyane.

  2. L *** t2020-07-02
    US

    Aku sawetara dina nggoleki faucet pengisi panci nikel sikat kanthi garis-garis modern sing resik lan larang miturut anggaran. Aku nemokake pangisi panci iki ing WOWOW lan ora bakal luwih bahagia. Faucet iki kualitas apik banget, gampang dipasang, gampang banget, lan katon apik ing pawon. Ora bakal mbayar rega merek gedhe maneh. Rekomendasi banget!

  3. A *** s2020-07-09
    US

    Sawise ngalami pengalaman sing nggegirisi karo produk liyane sing bocor, kita mutusake nyoba keran pengisi panci iki. Tugas abot lan bisa digunakake nganti saiki, ora bocor, gampang banget dipasang. Cocog karo kabeh peralatan pawon, seneng tampilan nikel sing disikat, kualitas puting kuningan padat apik banget, seneng banget amarga wis tuku produk iki.

  4. H *** y2020-07-11
    US

    Faucet pengisi panci iki gampang dipasang garwane, butuh wektu udakara 10 menit kanggo ngrampungake. Gerakan iki lancar lan gampang, ora ana masalah nggunakake nganti saiki. Iki kuwat banget lan alirane sampurna, uga bebas bocor, finish nikel sing disikat apik lan cocog banget karo pawon liyane.

  5. F *** s2020-07-17
    US

    Ngirit akeh pesenan iki tinimbang tuku saka salah siji toko kothak kanthi meh 3 kaping. Gampang dipasang lan katon apik banget!

  6. Y *** s2020-07-18
    US

    Kita nganyari / nganyarke omah ing taun 1984 kanthi anggaran sing cukup murah. Bojoku koki lan pawon minangka salah sawijining proyek gedhe sing kudu ditangani. Kita mutusake manawa pengisi panci sing apik ing ndhuwur kompor bakal dadi cara sing cerdas kanggo nambah minat lan nilai ing pawon. Sapa wae sing ndeleng dheweke mikir pancen unik lan pinter. Nalika ibuku teka lan pengin masak sup sup amba, dheweke ora prelu nggawa banyu maneh saka wastafel menyang kompor. Produk iki nyukupi kabutuhan praktis lan cocog karo estetis omah sing sampurna.

  7. Y *** t2020-07-21
    US

    Kita seneng karo potfiller, lan ora nemoni masalah bocor utawa apa-apa. Katon apik banget lan fungsine sampurna.

  8. L *** a2020-07-26
    US

    Kita nduwe remodel kepeksa sawise Hurricane Harvey lan iki minangka "upgrade" sing dakpilih - Aku sijine ing garasi alat supaya bisa ngisi keurig tanpa obah. Nganti saiki, pancen apik banget!

  9. Tindak2020-07-28
    US

    Omahku duwe pengisi panci sing rada ora biasa, luwih tuwa, sing endhek nanging bocor. Aku nyoba sawetara langkah-langkah sederhana kanggo ngganti, nanging gaya katup sing paling umum ora pas. Aku ing pasar golek pengganti sing murah nanging apik, luwih akeh nancepake bolongan ing tembok tinimbang digunakake kanthi abot. Iki cocog karo tagihan sing apik banget, lan cukup migunani yen aku yakin nggunakake kanggo ngisi pot sing abot.

    Pros:
    -Bebayani. Pengisi panci iki regane kurang saka 1/4 versi pangisi panci lawas kanggo versi anyar.
    -Ganteng Rampung perunggu (-style) sing digosok minyak iku sampurna.
    -Fungsional. Aku wis digunakake kanggo ngisi welasan pot.
    -Ngrampungake. Rong katup, lengen ayunan, lan aerator.
    -Datang karo katup disk keramik ekstra yen sampeyan butuh pengganti.

    cons:
    -Singkat Lengine rada cekak, nanging ora angel yen meksa nggawe panci sementara nyedhaki faucet tinimbang nggawa menyang wastafel, mula iki dudu masalah kanggo umume wong sanajan cendhak oven sampeyan.
    -Sample yen sampeyan mbukak katup tembok luwih dhisik. Aku ora ngerti apa model iki utawa amarga faucet lawasku karat, nanging tekanan kanggo model iki WAY dhuwur. Yen aku mbukak tembok luwih dhisik banjur tunyuk, ngidoni kaya sirah. Yen aku mbukak tutul dhisik banjur tembok, aku bakal entuk stream langsung kaya sing diarepake. Iki minangka quirk suntingan, aku mung kudu ati-ati nalika tamu wis kliwat.
    -Ora pasang krenjang. Faucetku sing lawas duwe krenjang supaya lengen wis dipasang persis. Iki ora, lan gumantung ing instalasi sing pas kanggo dicekel kanthi sampurna. Aku ora bakal nantang plumbing sing ora dingerteni kanthi nyoba torsi pengisi panci ing sisih liya, mula rada longgar ing tembok. Aku curiga yen bakal luwih becik yen aku mateni, nanging aku ora yakin manawa instal lawas pancen bener, mula aku bakal tetep ing papane saiki. Sajake ora ana sing nyenggol ing lengen, dheweke bakal lenggah ing tembok kanthi sampurna. Kaya sing dakkandhakake, aku biasane peduli karo penampilan lan mung nggunakake pengisi, mula 100% wae.

  10. G *** e2020-08-04
    US

    Sampurna! Regane apik banget kanggo rega. Abote kaya namebrand sing regane luwih larang.

    Kita pasang ujung 1/2 1/2 lanang menyang garis banyu lan ngaco ing sisih tengen iki menyang sambungan kasebut (1/2 ″ ngluwihi sheetrock lan tile) tinimbang nggunakake kuningan lanang-lanang sing ana gandhengane. Kita wis nyetel siji liyane lan wis nginstal papan mdf sing kandel XNUMX/XNUMX around ing saubenge garis banyu supaya bisa langsung ngaco dadi barang sing padhet. Kaloro langkah kasebut pancen ngencengi instal.

    Katup ganda ora bisa netes. Katon apik banget. Tangane obah kanthi resistensi sing cukup. Kita seneng karo fungsi kasebut. Kita luwih seneng ngirit tabungan unit sing regane luwih dhuwur sing katon padha karo kualitas.

    Siji bab sing bakal dak lakoni beda mbesuk: Aku nginstal luwih kurang 4 than tinimbang sing daklakoni. Ing 16 ″ sadhuwure kompor, banyune isih dawa banget tumiba ing pot. Id bisa nginstal luwih cedhak nganti 12 ″ yen daklakoni maneh.

  11. U *** a2020-08-14
    US

    Aku tuku akeh (papat sing tepat) versi liyane sing katon padha regane luwih murah. Aku mbuwang rong wulan pesen sing anyar, wis diinstal, mula bocor saka pirang-pirang poin, bali, ngenteni pengembalian dana, lan pesen liyane. Sawise bali ngisi sawise ngisi aku frustasi. Aku mutusake aku kudu nyedhot lan ngentekake luwih akeh kanggo entuk produk sing luwih apik sing muga-muga ora bocor. Sawise teka, kualitas produk luwih apik tinimbang potongan $ 70 sing wis dak pesen. Instalasi luwih apik tinimbang sing diarepake! Suku ekstra kalebu, uga cara kanggo ngubungi layanan pelanggan karo masalah tinimbang mung mbalekake, lan uga pituduh ing basa Inggris sing tepat! Wiwit nginstal, kita duwe bocor nol utawa masalah liyane. Aku pancen wicaksana lan dolar bodho. Iki minangka siji-sijine pangisi panci (saka limang sing wis daklakoni) sing bisa dilirik. wowow mesthine kudu mriksa atusan merek ngalahake setengah biaya iki lan mati.

  12. J *** n2020-08-17
    US

    Produk apik tenan. Solid lan trep banget. Kita duwe pot gedhe nganti 30qts lan iki wangsulan kanggo ngisi. Sampeyan kudu ngerti sawetara keterampilan pipa kanggo nginstal nanging regane cukup. Iki regane seperlima regane kaya kaya ing merek toko (emas mesin). Kita seneng banget. Ora kudu ngisi kendhi maneh! Konstruksi padat lan malah dilengkapi tutup katup

  13. E *** r2020-08-19
    US

    Dibandhingake karo peralatan stainless tanpa driji, warna iki luwih anget lan luwih emas lan peralatan sing luwih anyar dadi perak-biru sing adhem. Isih katon apik banget karo peralatan lan kanggo mbandhingake… cocog karo jeneng perlengkapan nikel sikat kayata faucet lan shower shower sing ana ing kamar liyane (Yen sampeyan nyoba golek ukuran kanggo perak warna kasebut).

    Fungsi kasebut minangka bagean sing paling apik. Tambang dipasang ing sadhuwure kisaran kanggo ngidini pot sing dhuwur nanging sanajan banyune jeblugan ngisi pot sing paling cilik, banyune ora bisa metu saka pot.

    Geser lan gerakan gampang banget kanthi mung tutul tangan lan sisi loro.

    Tekanan banyu dhuwur banget, ora ana bocor, katup ekstra kanggo kabutuhan mbesuk. Sakabèhé wareg banget lan ora bakal ijolan

  14. M *** s2020-08-26
    US

    Iki gampang kanggo bojoku nginstal lan cocog karo kabeh peralatan dapur. Aku ora masalah karo panggunaan lan gerakan gampang lan gampang. Iki kuwat banget lan aliran iki sampurna. Aku seneng banget karo kualitas lan seneng karo rega sing dibayar. Aku mesthi bakal tuku iki maneh yen ana kebutuhan.

  15. B ***)2020-08-30
    US

    Potfiller sing apik banget nanging sayang bocor sanajan kontraktor nyoba ngupayakake. Sedih, dheweke ora nginstal langsung lan saiki aku ora bisa mulihake. Seneng tenan karo tampilan potfiller iki lan regane.

  16. E *** s2020-09-02
    US

    Kita seneng banget! Wis tukang pipa nginstal lan bisa digunakake kaya pesona. Ibu sing wis tuwa nggunakake nalika nggawe kaleng utawa nggodhok pasta lan kentang. Dheweke artritis lan ora bisa nggawa panci isi saka wastafel.

  17. E *** n2020-09-07
    US

    Pengisi panci kualitas apik lan dhukungan kirim saka layanan pelanggan luar biasa !! Aku ora bakal seneng yen tuku produk iki! Mesthi bakal tuku produke maneh lan nyaranake kanggo kabeh sing aku ngerti !!

  18. R ***.2020-09-11
    US

    Seneng pengisi panci. Aku nggunakake spigot ing jejere tembok mburi. Gampang banget kanggo ngontrol volume banyu ing pot. Pindhah metu liwat pot lan bali menyang tembok kanthi gaweyan sethithik

  19. M *** d2020-09-16
    US

    Kita durung nate ngisi panci, mula bisa dadi anyar nanging pengisi panci iki digawe apik lan apik gayane. Iki minangka tambahan sing sampurna kanggo pawon anyar kita.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X