search Situs Panelusuran

Tjupuk Campuran Campuran Putih

USD79.99
Dijual:
12
reviews:
0
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

30 DAYS JAMINAN PEMBALIKAN LAN WULANG Winates :Kita ngadeg ing mburi produk, kabeh faucet pawon didhukung karo garansi winates 3 taun, 30 DAYS Return bali lan jaminan dhuwit bali. yen ana pitakon, wenehana dihubungi, kita seneng banget menehi solusi sing tepat wektu
Teknologi hemat banyu sing cerdas: bubbler ngenalake hawa menyang aliran banyu kanggo mbentuk gelembung putih sing gedhe, lan hawa lan banyu campuran kabeh kanggo nggayuh tujuan ngirit banyu.
Nangani ergonomis: gagang cocog karo ergonomis, genggeman nyaman, lan saklar kasebut lancar lan gratis
Dilengkapi karo selang bukti bledosan: struktur non-rajutan sing unik bisa nyegah gangguan lan netes sing disebabake amarga narik, dadi luwih stabil lan awet.
Spons awak abot: kemasan sing luwih cocog, tampilan sing apik gayane lan ayu, ora gampang dipecat, nyuda risiko transportasi

Keterangan

bobot 2 kg

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X