search Situs Panelusuran

Tembok Dispenser Tembok Obat Otomatis WOWOW

USD80.99
Dijual:
63
reviews:
0

Kanggo nyuda tingkat infeksi COVID-19, ora mung kudu ngumbah tangan kanthi sregep, nanging butuh dispenser sabun sensor kanthi otomatis kanggo nyuda infeksi silang

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Wabah saka COVID-19 digawe wong kudu menehi perhatian marang masalah ngumbah tangan. Dispenser sabun pump tradisional kudu ndemek sirah pompa kanthi tangan, sing nambah kemungkinan infeksi virus. Utamane ing papan umum kayata omah, sekolah, pusat blanja, restoran, lan stasiun, mula akeh wong sing kudu mlebu jamban , Ing wektu iki, dispenser sabun sensor otomatis luwih trep. Cukup tangan sampeyan ing dispenser sabun, kanthi otomatis bakal ngeculake solusi sabun, nyuda sentuhan, lan nglindhungi kesehatan masarakat. Gunakake teknologi modern kanggo ngalahake COVID-19. Miwiti kanthi ngumbah tangan sing apik, dispenser sabun kanthi otomatis nglindhungi wong saka virus

specifications

SKU: Dispenser Sabun otomatis Kategori: , Tags: , , ,

Keterangan

bobot

2 kg = 4.4092 lb = 70.5479 oz

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X