search Situs Panelusuran

Tutul Sensor Putih Banyu Dingin

USD109.99
Dijual:
0
reviews:
0
  • Ing kahanan epidemi saiki, cuci tangan minangka salah sawijining cara sing paling gampang lan efektif kanggo nyegah. Yen tangan ora bisa dibasuh kanthi tepat ing wektu, patogen ing tangan bisa mlebu awak liwat kontak mukosa. Ngumbah tangan lan tetep resik kanthi efektif bisa nyuda resiko kanggo ngalami koronavirus anyar.
  • Sawise ngumbah tangan lan mateni banyu, tangan sampeyan resik ngresiki kran banyu sing kebak bakteri, nyebabake polusi sekunder. Kran banyu manual rawan kanggo nyebrang! Ing wektu iki, kabeh wong kudu nggunakake kran banyu induksi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

1. Sensing cepet, output banyu sawetara detik: integrasi sensing, pengalaman anyar sing cerdas, output banyu tanpa kontak
2. Instalasi sing gampang, pengalaman cerdas: area induksi wis debugging sadurunge ninggalake pabrik, lan bisa digunakake sawise nginstal batere
3. debit banyu zona induksi dobel: Ana zona induksi ing sisih ndhuwur lan ngisor faucet, lan banyu bakal dipateni kanthi otomatis sawise 30s debit banyu terus-terusan
4. Ngadopsi teknologi lukisan semprotan canggih mobil: nganggo teknologi lukisan semprotan majeng mobil, adhesi apik, lan permukaan cet ora gampang dicopot. Lumahing produk tahan gores, tahan korosi, gampang diresiki, lan alus kaya anyar.
5. Elektroplating mengkilap multi-lapisan: Elektroplating multi-lapisan, tampilan katon padhang kaya anyar, tahan korosi, ora gampang dipakai

Keterangan

bobot 2 kg

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X