search Situs Panelusuran

Campuran Basin Campuran Banyu Tisan Putih Putih

USD99.99
Dijual:
0
reviews:
0

Kolam induksi kanthi otomatis bisa nyirami banyu lan nutup banyu liwat prinsip refleksi infra merah kanggo nyegah pangguna saka nangani keran lan nyuda kemungkinan infeksi silang saka bakteri lan virus. Kanthi efektif ngindhari infeksi bakteri lan virus kanthi efektif

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

1. Sensing cepet, output banyu sawetara detik: integrasi sensing, pengalaman anyar sing cerdas, output banyu tanpa kontak
2. Instalasi sing gampang, pengalaman cerdas: area induksi wis debugging sadurunge ninggalake pabrik, lan bisa digunakake sawise nginstal batere
3. debit banyu zona induksi dobel: Ana zona induksi ing sisih ndhuwur lan ngisor faucet, lan banyu bakal dipateni kanthi otomatis sawise 30s debit banyu terus-terusan
4. Ngadopsi teknologi lukisan semprotan canggih mobil: nganggo teknologi lukisan semprotan majeng mobil, adhesi apik, lan permukaan cet ora gampang dicopot. Lumahing produk tahan gores, tahan korosi, gampang diresiki, lan alus kaya anyar.
5. Elektroplating mengkilap multi-lapisan: Elektroplating multi-lapisan, tampilan katon padhang kaya anyar, tahan korosi, ora gampang dipakai

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X