search Situs Panelusuran

Faucet Ruangan Mandi Tinggi 2-Ngalahake Chrome

(25 reviews customer)
USD59.99
Dijual:
59
reviews:
25

Amazon US

Ngunjungi tampilan kamar mandi kanthi desain detailing sing ramping, rong Kamar Mandi Nickel Rampung Nelpon Sapu Faucet bakal menehi kamar mandi sampeyan tanpa guna.

Pandhuan instalasi 2321300C

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Faucet Ruangan Mandi Tinggi 2-Ngalahake Chrome

Faucet Ruangan Mandi Tinggi 2-Ngalahake Chrome

Kolam renang klasik kualitas premium keran: kran banyu kamar mandi stainless steel solid 2321300C. Pungkasan Chrome bisa nahan karat. Kapsul keramik kedap dhuwur lan aoperl nylametake banyu. Persiyapan gagang dobel kanggo alur gampang lan pengontrol suhu banyu. (tandhani ukuran sink sadurunge kanggo pesenan)

Teknologi sambungan sing kreatif lan cepet: bangunan link cepet cepet sing pisanan kanthi gampang dipasang tanpa plumber. Simpen daya instalasi pipa nganggo kran banyu. Papan kasebut bisa diatur miturut kabutuhan nyata sampeyan. Cukup nyewa omah, kondominium anyar, apartemen siji, omah motor, trailer lelungan lan panggunaan rumah tangga.
Ngatur kaping pindho persiyapan kanggo pengatur suhu lan suhu suhu sing gampang. Cukup nyewa omah, kondominium anyar, apartemen siji, omah motor, trailer lelungan lan panggunaan rumah tangga.

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

3.64 kilogram

paket Ukuran

12.1 x 8.5 x 3.1 inci

Werna

Chrome

Rampung

Polesan

Plug Profil

Gunung dek

  1. C *** r2020-06-01
    US

    Aku tuku keran iki utamane amarga kalebu salah sawijining jinis sing paling murah, nanging gampang dipasang mula aku bakal tuku maneh. Sawise nginstal perlengkapan, alat kasebut dikencengake kanthi sekrup sing dipasang ing perkakas tinimbang ora ngencengi kacang langsung, sing ngilangi rasa lara nyoba muter kunci ing tangan sing dawa ing wadhah sing sempit ing sangisore sink. Hose, selang ora mbutuhake corak utawa meneng, nanging gampang dipasang ing peralatan kasebut.

    Siji-sijine pilihanku yaiku komponen pembuangan ora gampang dipasang tinimbang liyane, lan ujung plastik selang kasebut regane cukup murah lan bisa uga luwes lan rusak sawetara taun, nanging saiki isih apik . Mesthi nyaranake iki kanggo gampang dipasang dhewe.

  2. A *** n2020-06-04
    US

    Aku duwe counter counter sing dipasang maneh lan golek cara ekonomis kanggo macak jedhing. Faucet iki minangka pilihan sing paling apik. Gampang dipasang lan bisa digunakake kanthi apik. Krah pembuangan asli yaiku ukuran sing amba kanggo sinkku supaya kabeh banyu bisa mili kanthi bener. Aku dikabari banjur dikirimi pengganti sing luwih cilik. Produk iki regane apik banget lan layanane luar biasa.

  3. S *** h2020-06-06
    US

    Iki minangka pengganti faucet sing apik kanggo wastafel jedhingku. Wis gaya ramping sing resik. Aku ngarepake gagang dadi luwih dhuwur, nanging yen dak gunakake kaping sawetara, mula katon pas. Bojoku nginstal kabeh gampang banget. Aku ora yakin babagan fitur pembuangan sing nyembul, nanging aku sejatine seneng luwih apik tinimbang jenis tuas pembuangan sing lawas. Iku supaya kabeh dadi gampang dipikir. Aku wis ngrampungake krom mengkilat lan aku seneng. Regane luwih larang tinimbang sing dakdeleng. Aku ngarep-arep bisa nikmati suwe banget.

  4. A d2020-06-07
    US

    Iki sijine 2 set ing jedhing utama kita. Gagang bisa digunakake kanthi lancar. Dheweke rumangsa lan rupane apik. Dheweke bakal tikel kaping pindho ing Lowes, lsp.

  5. Y *** e2020-06-10
    US

    Faucet dikirim tepat waktu lan gampang banget dipasang. Sampeyan butuh luwih akeh wektu kanggo nyopot sing lawas tinimbang nginstal faucet anyar.

  6. R *** y2020-06-12
    US

    Faucet iki kanggo jedhing ing kamar utama. Kita cukup kesengsem karo kualitas produk kanggo pric

  7. A *** y2020-06-13
    US

    Faucet sink iki digawe kanthi kualitas dhuwur banget. Rasane abot kaya jeneng merek sing larang. Kasedhiya karo kabeh bagean sing dibutuhake kanggo instalasi. Wis diinstal seminggu kepungkur lan bisa digunakake nganti saiki! Bakal nganyari yen ana pangowahan.

  8. C *** y2020-06-14
    US

    Keran iki apik! Kualitas apik lan apik banget! Intrustion nggawe aku bingung, nanging isih bisa nginstal!

  9. H *** y2020-06-16
    US

    Aku seneng faucet iki! Aku ora ngerti nalika mrentahake manawa spout bisa muter, sing dadi aset sing gampang banget!

  10. E *** a2020-06-19
    US

    Seneng pesawat keran anyar kanggo jedhing sing nembe direnovasi! Modern banget lan ramping.

  11. A *** s2020-06-21
    US

    Aku seneng kran banyu iki. Aku sejatine tuku loro lan loro-lorone cocog karo jedhing gaya sing beda. Terjangkau lan kuat. Saluran pop up bisa digunakake kanthi gampang lan gampang dipasang. Gampang diresiki lan narik banget!

  12. A *** a2020-06-26
    US

    Aku sejatine ora bisa ngubengi rega faucet iki lan katon apik lan apik banget. Kita padha ndeleng sing padha ing Home Depot lan Lowe sing regane luwih saka tikel. Iki minangka faucet telu sing pertama sing aku instal lan cepet banget. Sisih paling angel yaiku eyeballing kabeh lan priksa manawa kabeh telung bagéyan cocog kanthi sampurna. Gumantung saka dawa baris pasokan sing digunakake, sampeyan bisa nyambung sadurunge nyelehake panas utawa adhem, priksa manawa sampeyan duwe potongan kanggo ngencengi. Sajujure ora bisa ngucapake bab-bab sing cukup babagan iki. Entuk banget lan regane 100% saben sen !!

  13. C *** l2020-06-27
    US

    Aku bubar tuku & nginstal keran iki minangka bagean saka ndandani jedhing. Aku seneng banget karo keputusan kanggo tuku merek / model iki tinimbang wong liya sing dakdeleng lan dianggep. Faucet tampil elegan, beroperasi tanpa cacat lan bisa dipikirake kanthi apik babagan desain lan konstruksi. Garis sambung cepet minangka plus nyata lan nyederhanakake instalasi. Aku ora ngalami bocor utawa masalah sajrone nginstal, uga wiwit nggunakake faucet. Sanajan saluran pop-up disedhiyakake, amarga jedhing iki digunakake saben dina, aku milih saluran liyane kanthi kranjang tangkepan sing bisa dicopot kanthi cepet. Aku rencana nginstal pop-up sing disedhiyakake ing jedhing liyane sing kurang digunakake ing wektu sing cedhak.

  14. B *** y2020-06-28
    US

    Iki katon apik banget ing jedhing. Iki ngganti peralatan lawas ing taun 1978 lan bedane ora bisa dipercaya. Tekanan rasane kuwat, lan lengkungan sing dhuwur nggawe gampang nyelehake barang ing ngisor sink. Kesederhanaan nginstal uga nggawe aku seneng faucet sink.

  15. B *** t020-07-02
    US

    Moen lawas ing jedhing metu menehi lan miwiti bocor- ora bisa didandani. Dibutuhake pengganti sing murah. Aku kuwatir karo sing iki, amarga regane regane murah. Aku kaget nalika teka. Katon apik banget lan pandhuane gampang banget kanggo ngetutake lan gampang dipasang (sanajan ana bocah kucing sing mlumpat ngubengi aku). Aku malah entuk email saka WOWOW kanggo mesthekake yen sukses karo aku. Banget seneng karo tuku

  16. U *** r020-07-12
    US

    Sawise mbukak kemasan gedhe, pikiranku pisanan manawa murni, apik banget, koneksi kuningan padhet, gampang banget ... sawise ujar iki mung wis seminggu ora ana pengalaman babagan umur dawa, nanging nganti saiki aku seneng banget

  17. T *** y020-07-14
    US

    Aku sangsi nalika nindakake iki amarga regane. Aku pesen 2 set kanggo adus master. Apik banget !! Dheweke katon apik lan kuat. Tukang pipa saya kaget banget. Wiwit saiki aku nyaranake banget!

  18. B *** r020-07-16
    US

    Iki kanggo ngganti faucet jedhing lawas. Aku ora ngarep-arep perlengkapan sing apik banget! Regane apik banget, mula aku seneng banget. Instalasi dadi angin sepoi. Ora mbutuhake wektu kanggo pop. Butuh luwih akeh wektu kanggo mbusak sing lawas. Iki tuku sing apik!

  19. A *** n020-07-19
    US

    Iku apik banget gampang diinstal. Aku seneng diagram ing deskripsi produk, sing menehi kapercayan yen bakal cocog karo bagean pipa sing ana ing jedhing. Lan bisa digunakake kaya samesthine. Tampilan sakabèhé sampurna.

  20. A *** h2020-07-24
    CAD

    Kita tuku kran banyu jedhing iki tinimbang Moen utawa Delta amarga bedane regane lan saiki isih kepenak. Faucet sing apik banget lan bisa digunakake nganti saiki.

  21. M *** e2020-07-23
    US

    Sangat kesengsem karo kualitas lan rampung faucet iki. Apik banget yen ora luwih apik tinimbang merek jeneng gedhe lan luwih murah.

  22. H *** a2020-07-26
    US

    Tuku kran iki dadi gantine. Gampang dipasang. Nduwe tampilan modern sing apik. Gampang diresiki. Bagian njero ana kuningan. Seneng saluran pop up. Wongku jarene luwih apik dibangun tinimbang faucet sing larang lawas.

  23. 2 *** 92020-07-28
    US

    Nginstal rong faucet sajrone sakjam. Katon apik banget. Seneng push stopper kalebu lan jalur pasokan banyu. Nganti saiki, produk iki regane larang kanggo dhuwit

  24. D *** n2020-07-30
    US

    Seneng tampilan iki! Nggawe jedhing katon elegan. Gampang dipasang lan katon apik banget supaya gampang diresiki. Operasi sing lancar banget lan aliran banyu gedhe.

  25. 2 *** 12020-08-01
    US

    Dandan sing luwih gedhe tinimbang persiyapan saiki sing dituku ing omah. Biaya persiyapan lawas luwih saka $ 120 ing endhek / depot omah. Model iki ngidini aliran banyu sing luwih apik, komponen sing luwih anyar lan gampang dipasang kanthi rega sing cukup. Kualitas katon apik banget!

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X