search Situs Panelusuran

WOWOW-Minyak Tembok Digunakake Minyak Winking Mandi Sapu Rame

(16 reviews customer)
USD80.99
Dijual:
44
reviews:
16

Pangaturan banyu Gampang

Nampilake desain sing gampang direncanakake, kran banyu sampeyan bisa nyetel volume banyu lan suhu kanthi rong gagang.

Aliran Aerated kanggo Pembersihan Saben

Ngirim nganti 1.5 galon saben menit, kran banyu jedhing nyedhiyakake aliran beralun, kanthi becik kanggo ngresiki saben dinane. Spout ing dhuwur, menehi ngresiki akeh ing sangisoré spout.

Pandhuan instalasi 2320300ORB

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja
Saka rong kamar mandi jembaré 4-16 inci 2320300ORB ing 3-bolongan dipasang, jarak kasebut tundhuk karo syarat nyata.
Mewah kemewahan rendah ing Rampung ireng murni, desain spout alun-alun unik sing cocog kanggo nggawe gaya dekorasi kamar mandi modern lan klasik.
Cocog omah sewa, kondo anyar, apartemen siji, omah motor, trailer perjalanan lan panggunaan kulawarga.
Ngalahake sakcara kanggo desain ergonomik, ukuran sing cocog kanggo dikendhaleni, nyaman dikonversi.
Sampeyan bisa nggunakake mung sethithik gaweyan lan kanthi cara sing gampang.
Feature:
Mode banyu: stream
Fitur Banyu: Campuran Panas lan Kadhem
Tekanan banyu: Paling sithik 0.5 bar, 1.0 bar sing disaranake
Kualitas Awet:
Bahan utama: Konstruksi Kuningan Solid
Katup: Cartridge Disc Keramik
Ngalahake materi: Zink-Alloy
Rampung: Perunggu Digosok Minyak
Jinis instalasi: Dek dipasang
Jumlah Lubang sing dibutuhake: 3
Kekandelan Dek Max: 1.38 ″
Titik banyu panas & adhem bisa dicopot, sampeyan bisa njupuk gagang nggawa arah sing sampeyan butuhake.
Acara sing bisa dicopot Khusus
Aerator kinerja dhuwur bisa nawakake aliran lancar, bisa ngirit banyu luwih saka 50%.
Theerator bisa dipasang, sampeyan bisa ngresiki utawa kanthi gampang.
Desain Klasik
Gampang ngontrol volume banyu lan suhu kanthi tepat.
Desain rotasi 360 derajat kanggo panggunaan sing trep.
Nyambung Desain Cepet
Konstruksi nyambung cepet cepet asli.
Gampang diinstal kanthi tanpa plumber.
Nyambungake disegel kanthi rapet liwat teknik, ora bocor.
Bahan Kuningan Padet
Bahan tembaga sing padhet luwih apik tinimbang logam liyane
Ora perlu kuwatir babagan masalah karat, karat.
Bahan berkualitas tinggi, gampang pangopènan, stabilitas sing dhuwur, dawa nggunakake urip.

Keterangan

bobot

3.69 kilogram

paket Ukuran

12.5 x 10.1 x 3 inci

Werna

Gangsa Gosong Minyak

Rampung

Minyak Digosok

Cara Instalasi

Nyebar

  1. K *** e2020-06-11
    US

    Aku rada wegah tuku barang iki amarga regane regane murah banget. Aku wis mesthi tuku jinis faucet kasebut ing toko-toko Perbaikan Rumah lan wis mbayar paling ora $ 300 + kanggo masing-masing. Sawise nginstal siji iki ing jedhing cadhanganku, aku kesengsem banget karo pakaryan kasebut. Kabeh sambungan digawe saka kuningan lan kabeh gasket digawe kanthi apik. Rampung logam kayane uga bisa ditindakake kanthi apik. Nginstal gampang banget.

  2. L *** a2020-06-16
    US

    Aku pesen amarga padha karo sawetara ing Home Depot lan Lowe kanggo setengah biaya. Aku seneng tenan kepiye rupane yen wis diinstal.

  3. B *** o2020-06-19
    US

    Digunakake ing makeover kamar bubuk. Seneng banget, apamaneh rega sing dibayar. Teka kanthi aman dikemas. Gaya sing apik, pas lan rampung. Faucet dhewe rasane bobot entheng mula aku takon kualitas, nanging bisa digunakake kanthi apik. Tombol panas / adhem dadi lancar lan bisa mlaku kanthi bener. Kit instalasi lan nyambung kanthi cepet nggawe angin sepi. Ora yakin 100% aku bakal nggunakake iki kanthi lingkungan sing abot, nuntut, nanging ngerti apa sing aku ngerti, aku bakal tuku maneh.

  4. *** y2020-06-23
    US

    Rampung apik sing katon awet. Nangani rasane solid lan katon pas karo kabeh sing ana ing kamar. Regane apik, apamaneh kanggo nyebar. Instal resik menyang ndhuwur kesombongan anyar. Elinga saluran kasebut munggah / mudhun kanthi meksa stopper lan aja nganggo push / narik bar. Aku seneng fitur kasebut amarga njaga faucet kanggo tampilan sing resik.

  5. A *** l2020-06-27
    US

    Kanggo rega faucet iki, aku seneng banget karo tuku. Bojoku nyelehake ing meja kita sadurunge nginstal kabinet supaya gampang dipasang. Wis luwih saka industri, nanging aku seneng. Iki uga dikemas kanthi ati-ati lan aku seneng njamin ora ana sing goresan.

  6. Z *** t2020-06-29
    US

    Aku wis tuku loro iki lan regane regane gedhe. Faucet kokoh lan dibangun kanthi apik. Koneksi apik lan aku ora nate nemoni masalah bocor. Gampang dipasang, katon apik lan gampang diresiki. Aku nyaranake.

  7. L *** e2020-07-12
    US

    Aku seneng banget karo faucet iki. Aku pengin nganyari jedhing lan duwe anggaran sithik. Aku seneng banget karo tampilan iki, nanging liyane sing bisa dibandhingake yaiku $ 100 +. Tuku iki miturut kekarepan adhedhasar review positif liyane lan seneng aku. Aku arep tuku liyane kanggo upgrade jedhing sabanjure!

  8. R *** n2020-07-24
    US

    Faucet tenan nggumunke. Super gampang dipasang. Kontemporer lan ramping. Abot lan uga digawe apik. Bakal tuku produke maneh!

  9. B *** k2020-07-26
    CAD

    Aku lagi ngadhepi faucet sing ora ngeculake banyu. Aku tuku iki kanggo nozel bunder lan bedane apik tenan. Iki minangka instalasi sing sederhana lan katon apik banget uga luwih fungsine dadi sing paling larang sing diganti. Disaranake banget!

  10. A *** r2020-07-28
    US

    Pancen tresna! Apa wae sing ana ing toko iki udakara 150 $ utawa luwih lan ora katut, iki katon apik banget ing jedhingku! Patut saben dhuwit

  11. J *** r2020-07-30
    CAD

    Keran sing apik! Kasedhiya kabeh kanggo nginstal, kalebu selang pas kompresi 1/2 nganti 3/8 udakara udakara 15 inci. Pisanan aku ora prelu lunga menyang toko kanggo golek bagean maneh!

  12. J *** a2020-08-02
    US

    Aku ora kasengsem mbayar satus dolar kanggo faucet jedhing nanging pengin banget.
    Nganggo $ 80, sing iki luwih apik tinimbang sing dakkarepake .. Katon larang, bisa digunakake kanthi apik, seneng aku njupuk kesempatan kasebut

  13. P *** y2020-08-13
    US

    Solusi ekonomis kanggo jedhing, desain kontemporer, gagang tuas lan ora ana embel-embel tanpa batang penarik sing konyol.

  14. Aku *** l2020-08-18
    CAD

    Pancen tresna marang faucet iki! Regane gedhe kanggo dhuwit. Dadi gampang dipasang uga! Ora bisa salah iki.

  15. N *** n2020-08-24
    US

    Aku seneng tampilan faucet, mung cilik kanggo aku. Gampang dipasang mung muga-muga luwih gedhe. Nanging regane dhuwit.

  16. P *** a2020-08-29
    US

    Faucet iki katon KANGGUNG ing jedhingku. Mesthi bakal pesen 2 liyane kanggo jedhing tamu !!

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X