search Situs Panelusuran

WOWOW Chrome Sink Faucet Kanthi Pull-Out Sprayer

(37 reviews customer)
USD68.91
Dijual:
69
reviews:
37

Amazon US    Amazon CA

Tuku Kunci Tangan Faucet Dapur duwe fungsi mundur otomatis. Fungsi penarik keran tarik utamane dicapai dening bal graviti (uga dikenal minangka blok gravitasi lan palu gravitasi).

Pandhuan instalasi 2310800C

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Chrome Sink Faucet Kanthi Pull-Out Sprayer

WOWOW Chrome Sink Faucet Kanthi Pull-Out Sprayer WOWOW Chrome Sink Faucet Kanthi Pull-Out Sprayer WOWOW Chrome Sink Faucet Kanthi Pull-Out Sprayer

 

 

 

 

Narik tapisan mixer pawon 2310800C
Nggolek kromo klasik tarik mudhun pencampur pawon? Nggoleki ora luwih! WOWOW nawakake sampeyan salah sawijining tape mixer pawon sing paling apik lan kontemporer saiki sing bakal sampeyan temoni ing pasar. Regane kanggo dhuwit ora ditambani, amarga WOWOW ngerti kepiye carane nggawe alat pencampur dapur sing berkualitas kanthi rega terjangkau. Kejabi, desain unik kanggo nggawe mixer tarik WOWOW narik pawon-catcher ana ing pawon wae. Yen sampeyan wis milih kanggo desain pawon klasik, utawa desain pawon modern, tutul mixer pawon iki bakal pas.

Saben-saben perancang WOWOW ngatur desain tarik taper mixer dapur sing nggumunake wong. WOWOW mung pengin ngrancang pencampur pawon sing narik mripat sing beda karo pawon. Sawetara wong ngremehake pengaruh tapine mixer pawon, amarga nggawe prabédan banget ing pawon. Tutul mixer pawon bisa nambah sentuhan khusus kanggo pawon. Perancang ing WOWOW banget ngerti babagan iki. Ora ana apa-apa sing narik saka mixer pawon saka WOWOW didol menyang pelanggan saka saindenging jagad.

Praktis tarik taper mixer pawon
Tali mixer dapur tarik WOWOW duwe kauntungan manawa hos banyu bisa ditarik saka tap mixer pawon. Iki umume ningkatake area siram sampeyan kanthi ukuran 15 nganti 23 inci liyane. Selang banyu sing bisa ditarik maneh bisa ditarik kanthi gampang, kanggo nambah area cuci kanthi dramatis. Saben pojokan sink pawon sampeyan, sing luwih angel dikepengake karo tapisan mixer pawon statis, saiki bisa dibersih kanthi gampang. Selang banyu bisa ditarik kanthi gampang lan sawise nggunakake, bakal mundur kanthi otomatis menyang posisi asline.
Fitur liyane sing apik kanggo narik tukang mixer pawon WOWOW yaiku praktik swivel sing bisa mindhah 360 derajat. Iki nggawe tapine mixer pawon kasebut khusus kanggo sink pawon kaping pindho. Kanthi cara iki gampang diganti saka siji klelep menyang liyane. Rasa lancar kanggo ngetrapake taper mixer pawon sing narik amarga WOWOW nggunakake bahan berkualitas tinggi kanthi narik mudhun alat pencampur dapur. Sampeyan priksa prabédan langsung nalika sampeyan mbukak tap mixer pawon WOWOW.
3-mode tarik mudhun alat pencampur dapur
Tarik mixer pawon saka WOWOW bisa dioperasekake dening siji pengungkit kualitas tinggi. Banyu sing adhem lan adhem bisa dicampur nganggo tangan siji nganti suhu sing cocog. Lan uga ditrapake kanggo volume banyu. Kanthi cara iki sampeyan mesthi bakal tetep bebas tangan kanggo nindakake tugas pawon liyane. Cartridge keramik tanpa titisan njamin kinerja sing optimal. Amarga sealing, lever muter kanthi lancar lan njamin panggunaan jangka panjang tanpa banyu sing netes utawa bocor. Luwih penting, uga bisa ngontrol suhu banyu sing akurat lan tanpa langkah tanpa tandur.
WOWOW's pull down tap mixer pawon nawakake tungku mixer pawon telung fungsi. Loro saka mode banyu reguler, sampeyan uga bisa milih mode semprotan utawa mode bledug aqua. Mod bledug aqua iki nyedhiyakake jet banyu sing kuwat banget, sing bisa gampang siram kabeh lebu panganan saka piring utawa pawon klelep dhewe. Fungsi iki unik ing pasar lan mesthine minangka kauntungan saka taper mixer pawon tarik mudhun saka WOWOW liwat tape pencampur dapur liyane. Sampeyan bisa kanthi gampang ngoper fungsi banyu ing tutul tombol, sing gampang dipanggonke ing sirah semprotan tapil mixer pawon.

Tutul pawon mixer kualitas apik
Kaya sing wis dingerteni sadurunge, WOWOW ngerti pentinge kualitas tarik mudhun dapur mixer. Mangkene WOWOW nggunakake bahan berkualitas sing luwih dhuwur tinimbang standar industri. Pikirake babagan proses elektroplasi lumahing premium, kelengkapan terkenal ing donya kaya Neoperl aerator, lan bahan logam padhet. Cukup kanggo mesthekake sampeyan nggunakake produk sing paling apik kanggo panggunaan sing suwe. Pramila WOWOW uga bisa menehi garansi produk 3 taun ing tape mixer pawon sing narik. Lan paling penting, ing WOWOW kita yakin manawa sampeyan bakal terus bali maneh, amarga umume pelanggan tetep setya urip amarga nilai luhur kanggo dhuwit sing kita tawakake.
Kepala pancuran sing bisa dicopot saka tapisan mixer pawon sing bermutu kanthi gampang, gampang dicopot utawa ngganti. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngresiki lan njaga sirah sing semprotake campuran mixer iki, lan mbusak sisa banyu atos sing dikumpulake wektu. WOWOW's pull down tap mixer pawon luwih cocog kanggo sistem tekanan tinggi. Selang banyu silika gel fleksibel uga nawakake operasi lancar lan tahan lama.

Nginstal tarik tap mixer pawon
Tarik mixer pawon saka WOWOW bisa uga dipasang ing dek pawon 1 utawa 3. Dek dipasang tarik taper mixer dapur dikirim kanthi kit instalasi lengkap. Kanthi dek logam dipasang piring tutup kabeh bolongan ditutup, supaya sampeyan bakal dijamin narik tapine mixer pawon sing dipasang kanthi estetik. Kanggo bisa ngetrapake alat tarik mix dapur kasebut, kabeh hardware kalebu ing paket kasebut. Sampeyan bisa ngrampungake nginstal tarik mudhun pawer mixs kaya angin. Kanthi video Déwan sampeyan bisa gampang nginstal instalasi kurang saka 30 menit. Iki bakal ngirit plumber sing larang!
Kejabi wektu jaminan telung taun sing ditawakake WOWOW nalika sampeyan tuku taper mixer pawon tarik kasebut, WOWOW uga menehi garansi dhuwit 3 dina. Yen sampeyan ora bakal kesengsem babagan nilai dhuwit sing sampeyan tampa kanthi tuku tape mixer pawon tarik kasebut, sampeyan bisa ngasilake taper pencampur dapur tanpa gangguan. Sampeyan bakal entuk mbalekaken kanthi lengkap tanpa ana pitakon.
Kauntungan saka narik mudhun mixer pawon kanthi ringkes:
· Wenehi faktor wow menyang pawon
· Desain klasik lan durung kontemporer
· 3 mode banyu, kalebu tekanan adhem aqua-agul
· Digawe saka bahan sing berkualitas tinggi
· Kalebu kit sing nggawe dhewe-dhewe
· Gampang di resiki lan gampang dijaga
· Penjaminan dhuwit maneh 90-dina
· Garansi 3 taun

specifications

SKU: 2310800C Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot 2.5 kg
dimensi 54 × 28 × 7 cm
STYLE

Kontemporer, Modern

Rampung

Chrome

Dhuwur Spout

6.89 Inches

Nyambung Spout

8.8 Inches

Jinis siram

Telung Mode: Mode Sapuan / Mode Aliran / Mode Semprot

Jumlah Bolong

1

Length Hose

1.8 Meter

Dawane Ekstensi

0.5 Meter

Item Paket Quantity

1

Cara Instalasi

Dek-Lubang-Single

Wangun

Kuru

Material

Baja tahan karat / Paduan Seng / Kuningan

Deskripsi Kinerja

Tutul mixer / Telung fungsi kontrol banyu

Plug Profil

Dek-Lubang-Single

Kasedhiya Komponen

Faucet sink pawon; Selang Banyu Panas & Adhem 50cm; Narik sprayer; Piring geladak; Aksesoris sing dipasang

  1. M *** s2020-04-03
    US

    Apa iki kanggo ngganti kran banyu cendhak / cendhak, mula kita angel banget ngumbah pot sing dhuwur / dhuwur lan kabeh apik .. siji-sijine sing dakganti yaiku instalasi kanggo panas lan adhem, gawan default sampeyan panas lan aku ora pengin, amarga aku duwe anak, mula aku nyambungake selang biru menyang katup panas, selang abang menyang katup adhem..saben kabeh pancen apik tenan.

  2. R *** y2020-04-07
    CAD

    Aku kudu ngowahi kran dapur lawas, regane regane larang, mula aku ora tuku ragu-ragu. Penyemprot tarik-mudhun lan 3 setelan apik banget! Kesepakatan sing marem banget!

  3. A *** l2020-04-08
    US

    Katon lan rasane apik banget.
    Aku bubar masang kran ing pawon. Gampang dipasang lan ora perlu nelpon profesional. Gampang narik nozel sprayer lan gulungake bali menyang gagang. Mengkono koneksi pasokanku ukurane padha karo unit iki. Kanggo rega, iku apik banget.
    Mbandhingake faucet iki karo jeneng gedhe kaya Morn, Delta, lan liya-liyane. Rasane lan rupane bisa dibandhingake. Faucet iki gampang kanggo ngontrol tekanan banyu lan suhu.
    Aku seneng banget!

  4. C *** a2020-04-10
    US

    Kesepakatan lan kualitase apik banget lan uga faucet sing larang. Kita nginstal keran iki ing wastafel dapur. Iku gampang dipasang lan wiwit saiki wis tampil tanpa cacat. Rampung gampang banget dibersihake, nolak goresan. Nduwe pengaturan sprayer sing apik lan sprayer uga bisa digunakake, ora ana bocor utawa mati. Kita seneng keran anyar iki.

  5. M *** y2020-04-12
    US

    Sawise maca kabeh ulasan, aku mutusake bakal nyoba faucet iki. Kanthi $$$, mula ana kasempatan. Wah! Kita seneng banget karo kran banyu iki. Isih ora bisa dipercaya kualitas rega kasebut. Aku nyaranake faucet iki kanggo sapa waé sing pengin nganyarke kanthi anggaran utawa ora. Regane apik, apik rupane. Fungsi sing apik.

  6. A *** k2020-04-14
    US

    Faucet sing larang regane! Aku tuku keran kanggo bapak mertua bubar saka toko perangkat keras amba udakara rong kali regane faucet iki. Aku bisa njamin manawa kualitas faucet iki lan gampang dipasang luwih apik tinimbang sing sadurunge dak tuku. Kasedhiya garis banyu - mesthi ganti garis banyu sampeyan !!! Uga lampiran bobot gampang dipasang. Sakabèhé seneng banget karo faucet.

  7. F *** d2020-04-15
    CAD

    Omahku lagi direnovasi, dadi aku butuh keran iki. Pasangan dina kepungkur. Bisa kaya sing diarepake. Ora ana sing sambat babagan Iki produk sing gampang, nanging bisa digunakake! Pancen mbuwang akeh papan ing konter nalika pengin ngumbah utawa loro utawa kanggo barang sing ora aman kanggo mesin cuci piring.

  8. K *** y2020-04-21
    US

    Rega aku rada ora precaya lan kasunyatane dudu jeneng merek amba. Aku wedi banget kanggo ngilangi perlengkapan plumbing sing murah, amarga sampeyan bakal ngentekake ewonan kanggo ngrampungake kerusakan sing bisa disimpen karo produk $ 20 utawa $ 30 liyane. Nanging, iki produk sing apik! Faucet merek American Standardku sing lawas pecah ing gulu utas, saka teyeng. Gasket mesthi wis bocor sawetara wektu, lan sekrup uga nguculi aku. Aku pungkasane kudu ngethok garis banyu lawas lan ngrusak sisa kran banyu kanggo njaluk metu. Iki minangka ngipi elek, lan ngarep-arep ora minangka prekara sing bakal dakkendhakake. Nanging ora. Nginstal iki sailing lancar lan gampang. Tenggelamku duwe persiyapan telung bolongan, mula nganggo piring dhasar. Aku seneng piring dhasar gasket busa tinimbang plastik tipis sing biasane sampeyan entuk. Nalika aku ngaco, sampeyan bisa ndeleng umpluk tenan sing segel lan ilang saka ngarsane. Aku yakin iki ora bakal teyeng kaya biyen. Aku seneng banget karo finish, ora iklan yen tahan bintik nanging ora entuk titik banyu utawa bekas driji. Mungkin amarga iku stainless lan ora nikel? Aku ora yakin, nanging iki apik kanggo dideleng lan ora dikarepake ing rega iki.

    Sing dakpentingake yaiku nalika njupuk spout kanggo ngumbah kran bolongan / sink rada lentur. Iki bisa uga amarga sinkku uga stainless tipis. Aku ora atos barang aku dadi ora kuwatir banget nanging iki sing tak pikirake nalika nggawe pasugatan. (Ati-ati yen ngono.)

    Aku nyaranake iki kanggo sapa wae! Napa nglampahi $ 100… $ 150… $ 200 ing kran ing toko kothak gedhe yen sampeyan bisa entuk rega sekedhik ??

  9. S *** e2020-05-04
    US

    Sadurunge tuku produk iki, aku maca sawetara ulasan babagan pengalaman ala saka pelanggan liyane sing nggawa produk iki. Nanging, aku mutusake nyoba lan nganti saiki (mung 3 dina panggunaan) kabeh bisa digunakake kanthi apik lan ora ana bocor.

    Aku bakal ngakoni, aku rada berjuang karo instalasi, nanging iki dudu kesalahan produk iki. Pandhuane cetha banget, aku mung ngipi elek yen kabeh pipa lawasku pedhot lan dicopot. Sawise ngatasi rintangan kasebut, instalasi faucet anyar gampang banget.

    Minangka kinerja, sirah semprotan sing amba duwe tekanan gedhe kanggo aku. Nanging, tekanan ing setelan "stream" kayane rada sithik. Aku ora ngerti apa iki masalah karo kran banyu utawa pasokan banyu ku. Loro-lorone, ora dadi masalah amarga aku luwih seneng njaga ing spray spray sing amba.

    Nanging, umume aku menehi rating produk iki amarga regane, gampang dipasang lan katon apik. Yen aku duwe masalah ing mbesuk, aku bakal ngedit ulasanku kanggo nggambarake kanthi nganyari.

  10. M *** e2020-05-19
    US

    Yen sampeyan nyewa papan, iki minangka cara paling apik kanggo upgrade saka faucet sink standar sing biasane ora bisa disewa. Sampeyan bisa mulihake faucet lawas sadurunge lunga. Faucet iki, gampang banget diuripake, ora butuh wektu hubby. Wastafel sing kasedhiya karo pawon ora ana sprayer lan spout cendhak sing cedhak banget karo njero wastafel, sanajan wastafel mung duwe sawetara piring, mula angel dicuci. Faucet iki kurva munggah CARA sing luwih dhuwur menehi kita luwih akeh ruangan, ditambah uga sprayer sing kudu dadi standar kanggo kabeh faucet / sink ing jaman saiki. Mesthi wae ana sing ngganti game, nggawe ngresiki gampang, lan gampang diganti yen kita metu saka sewa lan pengin deposit maneh.

  11. S *** y2020-05-22
    CAD

    Tuku iki kanggo nambah upgrade kanggo sewa.
    Biasane jinis kran tarik iki regane $ 100 + saka homedepot lan Lowes dadi aku ora precaya yen iki bakal kualitas.

    Aku kudu ujar manawa aku kesengsem banget karo kualitas dhuwit, bobote akeh banget kanggo narik kran bali. Kaloro mode kasebut bisa digunakake nanging tombol jeda pancen ora bisa nolak aku bisa ngrungokake tekanan mburi menyang pipa nanging ora cukup yen aku prihatin banget.

    Konstruksi logam pancen nyengsemake ing rega iki lan ora ana komponen sing aran rapuh.

    Instalasi gampang, mung bagean sing tantangan yaiku sekrup sing masang segel ing ngisor wastafel. Yen sampeyan duwe obeng utawa bor sing entheng, mula ora bakal dadi masalah.

    Sakabèhé iki minangka prekara sing bakal dakpilih kanggo tuku maneh kanggo nyewa liyane sing nganggep iki bakal nyoba wektu!

    Tuku sing nomer loro kanggo unit liyane, instalasi gampang banget lan butuh udakara 30mins kanthi bor listrik kanggo ngencengi sekrup sing dipasang ing sangisore wastafel.

  12. P ***)2020-05-27
    US

    Tenggelam kita durung pati jero lan aku pengin cara sing luwih gampang kanggo ngisi pot. Aku seneng yen duwe 2 setting- stream lan spray! Aku nginstal iki (kanthi gangguan) kurang saka sak jam. Krah penguncian duwe bukaan sing bisa terus tanpa kudu dieling-eling ing selang. Salah siji fitur sing apik kanggo dipasang yaiku selang ditandhani nganggo warna biru lan abang, dadi gampang hookup. Aku wis nggoleki ing toko-toko kothak kanggo faucet. Rega ing unit sing padha bisa nyuda watesan anggaranku. Faucet iki nduweni kabeh fitur sing dakkarepake lan produk sing dibangun kanthi mantep. Rega sing apik, faucet sing apik lan aku seneng aku tuku iki!

  13. B ***)2020-06-04
    US

    Aku seneng faucet iki gampang dipasang kanthi pas banget ing sink pawonku sing durung rampung regane seneng tuku liyane minangka hadiah.

  14. D *** n2020-06-14
    US

    Faucet iki kanggo nggawe pawon sementara nalika ndandani kori. Kita seneng banget yen bakal digunakake ing papan anyar. Kuat banget, konstruksi berkualitas, ora ana plastik. Cukup dhuwur, gampang dipasang, gampang digunakake, kanthi fleksibel saka nozel semprotan. Lan kabeh regane sithik biaya merek "jeneng", sing umume digawe saka plastik. Faucet sing apik kanggo $$.

  15. A *** s2020-06-17
    CAD

    Aku rada kuwatir bakal katon kaya “plastik murah” nanging ora! Aku nggawe maneh pawon lan kran katon apik !!! Aku seneng bisa ngganti tekanan banyu lan malah ngaso aliran banyu nalika nyuci piring sing ngirit banyu lan dhuwit kanthi tagihan banyu. Aku duwe sink kaping pindho dadi amba lan trep.

  16. A *** o2020-06-24
    CAD

    Iki pancen tuku sing apik banget. Sejatine pancen gampang dipasang. Sisih paling angel yaiku mbusak perlengkapan pungkasan amarga wis tuwa lan reged. Nanging perlengkapan iki pancen ramping, gampang dipasang, lan bisa uga butuh udakara setengah jam, kalebu ngresiki, supaya kabeh bisa diganti. Seneng banget karo panggunaan lan kemampuan kanggo ngalih saka panas dadi adhem, fungsi semprotan, lan regangan. Bal bobot iku pinter. Seneng teknologi iki lan kepiye inovasi kita ningkatake standar urip sing luwih apik lan terjangkau.

  17. A *** e2020-06-27
    CAD

    Banget kesengsem karo unit. Rampunge apik banget. Siji-sijine sing kudu dakkomentari yaiku cekelan sing sensitif banget lan kudu ati-ati nalika nguripake faucet amarga bisa entuk kekuwatan sing luwih akeh tinimbang sing dibutuhake. Yen ora, aku cukup kesengsem karo perusahaan lan tindakake babagan produke. Mesthi bakal tuku maneh yen dibutuhake.

  18. L *** l2020-06-29
    US

    Aku seneng faucet sing anyar! Aku bengi dipasang. Ora angel banget kajaba masang garis banyu ing peralatan kasebut. Yen sampeyan bisa, pasang sadurunge masang faucet ing panggonane. Tambang saya angel ditindakake amarga papan ing ngisor sink saya sempit banget. Saliyane iku lancar lan aku seneng faucet anyar!

  19. J *** t2020-07-02
    US

    Aku seneng banget karo produk iki. Gampang dipasang. Kita duwe bocah cilik lan gampang digunakake uga. Kita uga ngetutake saran saka rekan pengulas lan ngoper sambungan panas / adhem supaya sing panas bakal mundur lan adhem supaya bisa maju. Apik banget lan aku mesthi menehi saran produk iki !!

  20. B *** l2020-07-06
    US

    Aku saiki wis kepingin ganti kran lawas ing pawon. Set iki pancen apik banget lan bisa digunakake kanthi apik! Kayane angel banget manuver nginstal (utamane bagean nalika aku kudu ngencengi cekungan sink - aku pungkasane kudu njaluk tulung marang wong liya), nanging pungkasane aku entuk lan faucet bisa digunakake kanthi apik! Aku seneng kepala kran sing bisa ditarik amarga nyemprot cekungan sink. Set kasebut dilengkapi sepasang sarung tangan katun putih sanajan ora yakin apa tujuane. Kemasan kasebut apik banget, lan aku seneng banget karo tuku!

  21. J *** e2020-07-09
    US

    Aku pancene ora nyangka kran ing rega iki paling apik. Aku ndeleng sawetara wong sambat babagan krasa plastik saka bahan kasebut. materi kasebut ora ngrasakake kemewahan, nanging iki sing bisa kita ngarepake produk kanthi rega kasebut. Bahan kasebut rasane kaya stainless steel nanging luwih entheng tinimbang iku. Mung wektu sing bisa mangsuli manawa awet. Faucet duwe sirah sing bisa diperpanjang kaya faucet liyane, nanging dakkira ora nggunakake spring dadi endhas ora mundur kaya wong liya. Nanging, isih bisa digunakake kanthi apik. Produk teka ing kondisi sing sampurna, kemasan apik. Rekomendasi banget yen sampeyan golek faucet sing terjangkau!

  22. H *** m2020-07-13
    US

    Aku mung pindhah menyang omah anyar lan wastafel pawon lawas wis lawas lan goresan lan karat. Sawise aku ngecet, aku nuli masang faucet anyar iki. Iki menehi tampilan modern lan aku seneng alat penyemprot. Gampang dipasang (cukup tindakake pandhuane).

  23. A *** t2020-07-17
    US

    Iki kabeh katon lan kabeh fungsi. Atraktif uga. Miwiti saka krom standar, rong kren, kran pawon gulu murah menyang sisih liyane meh kabeh nyenengake! Rega kompetitif. Gampang kanggo maneuver. Banget seneng karo tuku iki.

  24. M *** a2020-07-19
    US

    keran sing apik, uga bisa digunakake
    Banget banget
    Bakal nyaranake

  25. E *** n2020-07-22
    Erin Trevelyan

    Kerjane apik banget. Regane apik tenan kanggo rega. Aku pengin ngganti faucet kita ing salawas-lawase lan sing iki fungsional lan katon apik. Sprayer ora nggantung. Priksa manawa sampeyan duwe bobot counter kanthi posisi sing bener.

  26. D *** d2020-07-27
    US

    Faucet minangka produk sing apik. Gampang dipasang yen struktur sink sampeyan gampang digarap. Kanggo aku, aku kudu nyelehake ing lemah kanggo nginstal. Nanging bermanfaat.

  27. C *** l2020-07-31
    US

    Aku kudu ujar rega sing aku ora yakin babagan tuku iki, nanging aku yakin yen aku gampang masang karya kaya sing diarepake lan padha karo faucet sing paling dhuwur lan aku kudu ngomong. aja biasane nulis ulasan amarga aku lali, mula yen aku butuh wektu kanggo nulis iki, tegese iku regane lan aku pengin wong liya duwe anggaran ndeleng apa wae supaya ora ngrusak bank nalika ndandani omahmu

  28. M *** s2020-08-03
    US

    Rega sing apik kanggo faucet sing apik. Aku seneng banget karo fitur "ngaso". Gampang banget dipasang. Iki minangka faucet nomer loro sing aku entuk saka perusahaan iki, lan kalorone apik banget!

  29. L *** k2020-08-09
    US

    Faucet sing pantes kanggo dhuwit. Instal sing gampang, ora butuh tunas ledeng, lan ora ana bocor. Kita bakal pindhah sajrone setaun lan iki minangka upgrade murah kanggo pawon

  30. B *** e2020-08-
    US

    Aku maca ulasan lan njupuk kesempatan lan aku yakin aku ngerti, iki upgrade apik banget kanggo pawon kita lan regane ora bisa dipercaya dibandhingake karo toko-toko kothak gedhe.

  31. N *** r2020-08-15
    US

    Mesthi tuku banget. Katon nyata larang, classy lan ngangkat pawon. Ekstensi apik banget. Seneng rampung. Ibuku pengin iki lan dheweke luwih marem.

  32. N *** r2020-08-17
    US

    Mung sing dibutuhake umbah-umbah jero. Alat sing gampang dipasang mung kunci sing pas. Driver Phillips. Gandheng ora ana bocor lan jembar seneng.

  33. G *** m2020-08-19
    US

    Faucet iki urip maneh pawonku! Wis digawe kanthi gampang lan gampang dipasang! Nganti saiki aku ngalami nol utawa masalah! Aku nyaranake!

  34. P *** h2020-08-24
    US

    Aku seneng faucet anyar sing tuku 2 siji kanggo omahku lan siji kanggo apartemen sing duweni. Katon apik banget lan apik tenan!

  35. Y *** y2020-08-28
    US

    Gampang dipasang, kalebu kabeh sing dibutuhake. Regane gedhe kanggo dhuwit, aja nganti rega murah nggawe sampeyan gugup!

  36. M *** e2020-09-03
    CAD

    Kita minangka wong normal sing ora duwe pipa tambahan kayata sistem pemurni banyu - gampang dipasang. Aku uga duwe cara, supaya bobot awak ora bisa mbukak ing endi sejatine, priksa manawa sampeyan ana ing sangisore wastafel, bakal gampang digunakake. Faucet tampil apik lan apik dirancang. Aku pancen seneng

  37. D *** l2020-09-10
    US

    Aku tuku kran iki kanggo nganyari wastafel pawonku. Aku mbayar wong kanggo nginstal kanggo aku lan aku seneng. Aku toko-toko. Keran sing Apik.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X