search Situs Panelusuran

WOWOW Kitchen Faucet Chrome WOWOW

USD79.99
Dijual:
56
reviews:
0

Amazon US

Yen nutul pawon mixer sprayer diuripake, penet tombol kanggo mateni sumber banyu ing wiwitan.
Filter busa ndadekake banyu luwih alus, luwih efisien banyu, lan luwih efisien.

Pandhuan instalasi 2311701C

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Kitchen Faucet Chrome WOWOW

 

WOWOW Kitchen Faucet Chrome WOWOW WOWOW Kitchen Faucet Chrome WOWOW WOWOW Kitchen Faucet Chrome WOWOW

Tukang mixer pawon 2311701C narik panyemprot digawe saka tembaga sing apik lan cuci timah. SUS304 ramah lingkungan lan sehat. Kesehatan kita gumantung marang para wali. Iki bisa diatur kanthi rotasi panas lan kadhemen, gampang diganti, gampang diinstal, klasik lan elegan, lan cocog kanggo macem-macem kamar mandi lan dekorasi pawon.
Narik sing disenengi, super trep kanggo nyikat lan ngumbah piring, outlet banyu multifunctional, banyu padusan / kran banyu bisa diuripake kanthi inti, inti katup poros baja, inti tetep lan tahan lama
Paket produk kalebu: kran banyu, hos, palu bobot, pangkalan, alat instalasi

specifications

SKU: 2311701C Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

Chrome

Produsen

Wowow

Ukuran Parsel

60 x 30 x 7.5 cm; 2.94 Kilogram

Material

Baja tahan karat / Paduan Seng / Kuningan

pola

Swan-gulu

Wangun

Circular

Jinis siram

otomatis

Penangan / Penangan Lever

Veritikal

Nangani Material

Metal

Bobot Item

2.94 kg

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X