search Situs Panelusuran

WOWOW Kitchen Faucet Chrome WOWOW

(23 reviews customer)
USD79.91
Dijual:
56
reviews:
23

Yen nutul pawon mixer sprayer diuripake, penet tombol kanggo mateni sumber banyu ing wiwitan.
Filter busa ndadekake banyu luwih alus, luwih efisien banyu, lan luwih efisien.

Pandhuan instalasi 2311701C

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Kitchen Faucet Chrome WOWOW

 

WOWOW Kitchen Faucet Chrome WOWOW WOWOW Kitchen Faucet Chrome WOWOW WOWOW Kitchen Faucet Chrome WOWOW

Tukang mixer pawon 2311701C narik panyemprot digawe saka tembaga sing apik lan cuci timah. SUS304 ramah lingkungan lan sehat. Kesehatan kita gumantung marang para wali. Iki bisa diatur kanthi rotasi panas lan kadhemen, gampang diganti, gampang diinstal, klasik lan elegan, lan cocog kanggo macem-macem kamar mandi lan dekorasi pawon.
Narik sing disenengi, super trep kanggo nyikat lan ngumbah piring, outlet banyu multifunctional, banyu padusan / kran banyu bisa diuripake kanthi inti, inti katup poros baja, inti tetep lan tahan lama
Paket produk kalebu: kran banyu, hos, palu bobot, pangkalan, alat instalasi

specifications

SKU: 2311701C Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

Chrome

Produsen

Wowow

Ukuran Parsel

60 x 30 x 7.5 cm; 2.94 Kilogram

Material

Baja tahan karat / Paduan Seng / Kuningan

pola

Swan-gulu

Wangun

Circular

Jinis siram

otomatis

Penangan / Penangan Lever

Veritikal

Nangani Material

Metal

Bobot Item

2.94 kg

  1. V *** s2020-07-03
    US

    Aku nyaranake faucet iki. Rega kualitas apik banget. Aku blanja lan kran iki paling ora $ 100.00 Tuku, sampeyan ora bakal getun. Pengiriman cepet uga

  2. H *** y2020-06-01
    CAD

    Soooo Seneng karo Iki!
    Faucet Amazing Force pancen apik tenan! Sanajan instruksi kasebut katon gampang dianut, aku wis nginstal kanthi profesional amarga ora pengin ngganggu pipa. Nanging manungsa, apa iki faucet sing regane regane! Tukang ledengku mbuktekake lan tekanan banyu saya kuwat. Dheweke malah njupuk jeneng kasebut kanggo menehi saran marang para pelanggan. Dheweke uga komentar manawa jeneng faucet WOWOW nggambarake tekanan banyu kanthi sampurna.
    Nalika selang sing dipasang kanthi bener bisa nganti 12 ”, sampeyan ora butuh luwih saka iku amarga sampeyan uga bisa muter faucet. Katon apik banget lan tilas tilas lawas sing anyar katon apik banget! Adus kirik ing wastafel dadi luwih gampang lan nyenengake saiki. Katresnan, tresno, tresno keran pawonku sing anyar!

  3. B *** g2020-07-07

    Piranti lunak sing resik, apik lan apik. Pandhuan dhasar lan intuisi.

    Instalasi sakabehe (sawise nyopot faucet lawas) udakara 15 menit. Bisa kaya pesona.

    Ana ngawut-awut ekstra ing krenjang sing ngencengi supaya pas banget.

    Mekanisme penarik gravitasi kanggo panyemprot sprayer bisa digunakake kanthi apik.

    Ngluwihi kesengsem rega kasebut lan bisa digunakake kanthi apik.

    Bakal nganyari ing 8-12 wulan ketahanan.

    Kanggo pabrikan:

  4. E *** h2020-07-09
    US

    Nganyarke kondo sewaan, aku golek faucet pawon sing andal kanthi kualitas lan rega sing apik. Kanca sing duwe sawetara kondo uga ngenalake merek iki lan aku wareg banget. Penyewa saya seneng banget karo upgrade iki, dheweke seneng masak! Gampang dipasang, desain sing landhep lan modern, warna nikel sikat. Cocog banget karo sink. Rekomendasi banget!

  5. J *** n2020-07-14
    US

    Faucet kasebut nggawa bungkus sing apik banget, kualitas apik sawise dak bukak lan dipriksa. Aku ora nate nggunakake pasuryan sing bisa nyetel mode banyu, sing iki keren banget supaya beda mode kanthi gampang ngalih. Aku seneng warna lan cocog karo sink dapur, uga gampang dipasang miturut manual, aku seneng banget, banyune saya apik banget, pengiriman sing terjangkau lan kepenak banget, ganti mode mbantu akeh nalika tak pasugatan !!! Seneng tenan !!!

  6. D *** y2020-07-15
    US

    Faucet katon apik nanging kanggo aku ana masalah sing ora bisa dijaluk. Lan liyane sing ngganggu banget. Selang sing ngemot bobot sing bisa ditempelake sing nyemprotake sprayer menyang kran ora pas karo bobote. Selang banget kanggo selang nyebabake ora nutup kanthi bener, mula ambruk. Sawise ngentekake wektu kanggo nginstal faucet iki, bojoku ora cepet-cepet nyopot instal kanggo mbalekake, mula dheweke mikir tali zip supaya bobot dipasang ing selang. Kita ora kudu nindakake perkara kasebut. Uga, gagang suhu mundur menyang faucet liyane sing wis ana. Nalika faucet dipasang nganggo gagang ing sisih tengen, banyu panas bisa diakses nalika gagang ditarik maju. Kadhemen bisa diakses nalika ditolak mundur. Iku bakal njupuk sawetara digunakake kanggo digunakake. Yen aku ngerti babagan rong masalah kasebut, mula aku ora nate tuku kran iki. Kepiye carane entuk review lintang kaya ngono iku dakkarepake.

  7. J *** l2020-07-16
    US

    Tilas pawonku saiki nggawe aku seneng. Dhuwur keran gedhe. Semprotan gampang digunakake lan nyedhiyakake aliran utawa semprotan sing kuwat. Pancen berkah nyiyapake piring kanggo mesin cuci piring lan ngresiki wastafel

  8. P *** m2020-07-17
    US

    Seneng banget kran iki! Gampang dipasang kanthi instruksi sing kalebu. Jujur, sing paling angel yaiku mbusak kran lawasku! Katon luwih larang tinimbang saiki lan regane, ora bisa dikalahake! Muji lemari pawon sing nembe dicet kanthi sampurna.

  9. J *** n2020-07-21
    US

    Kita seneng banget karo kran dapur iki! Spray narik mudhun uga apik! Banget uga digawe!
    Aku nyaranake keran iki kanggo sapa wae! Rega lan regane larang lan gampang dipasang!

  10. M *** e2020-07-25
    US

    Cepet banget dikirim kanthi wicaksana. Iki regane apik tenan, malah aku saranake kulawarga supaya tuku. Hubby diinstal lan ora duwe siji masalah.

  11. M *** k2020-07-29
    US

    SEPULUH Bintang Faucet Emas Apik regane Apik tenan !!!! Aku Faucet iki !!! Kita nyegerake pawon kanthi nglukis lemari coklat tuwa sing ala lan putih lan menehi gagang lawang sing mewah. !! Banjur kita lebokake Faucet Emas sing Apik banget iki (ing sink wesi besi putih kita), katon Pancen apik !!!! Kanthi jumlah udakara rong atus dolar, lan seminggu nglukis lan kringet nggawe pawon katon Apik !!! SO Seneng karo Faucet Emas Cantik iki sing dadi fokus ing pawon "anyar" !!! Bisa digunakake kanthi Sempurna lan gampang dipasang (ora prelu daklakoni, wong gedhe saya kabeh nindakake) !! Aku seneng duwe opsi Tarik Semprotan, nanging biasane kita nggunakake mode kran banyu biasa !!! Kabeh sing kudu sampeyan instal wis kalebu ing Paket !!! Kasedhiya karo rong selang anyar, bobote kanggo sprayer selang, kabeh pengikat lan perlengkapan LAN piring Deck sing nutupi Faucet bolongan telu sing wis diganti !!! Kayane Kaya Faucet sing kita deleng ing kothak hardward sing regane patang atus dolar !! Aku ora percaya yen kepenak iki regane regane Cilik !! 10 lintang, Seneng !! Matur nuwun !!

  12. A *** e2020-08-06
    US

    Faucet sink iki katon larang! Wis rampung apik lan fitur nggawe keran iki dadi upgrade. Sadurunge iki, aku duwe faucet standar standar sing umure umure 10 utawa luwih. Dadi iki upgrade gedhe lan bakal nambah tambahan yen sampeyan nyoba nyepetake pawon sadurunge adol.

    Wicaksana sing berkualitas, ora murah kaya kran $ 20, nanging mesthine ora berkualitas. Sampeyan bisa ngrasakake sepira sepele, lan ing plastik saklar sprayer.

    Iki minangka faucet sink nomer loro sing dak pesen saka perusahaan iki. Sing pertama ngeri banget dadi aku kuwatir iki uga, nanging luwih saka kabeh sing dakarepake. Pancen gampang dikombinasikake amarga umume potongan wis kumpul. Suwene kurang luwih 30 menit kanggo bojoku ngrampungake kabeh. Gagang sing adhem lan adhem ana ing sisih tengen sirah kran banjur ditarik bolak-balik. Gulu kurva kran kasebut dhuwur banget lan menehi akeh ruangan kanggo ngumbah piring ing sangisore (faucetku sing lawas mesthi ana ing dalan!). Penyemprot kanthi gampang narik mudhun saka gulu keran lan ana saklar sing sampeyan push munggah utawa mudhun kanggo ngaktifake fitur penyemprotan, nanging bisa uga mung digunakake kanggo stream. Keluhan sing dakkarepake yaiku muga-muga bisa ngontrol kekuwatan sprayer saka sisih mudhun lan mung nyetel jumlah banyu sing digunakake.

    Kabeh, regane kurang saka $ 50 (wiwit tanggal review iki), dak kira iki upgrade sing apik banget. Sampeyan entuk fitur sing apik lan tampilan sing elegan kanthi sekedhik rega.

  13. M *** y2020-08-06
    US

    Iki menehi hasil gedhe. Performa luwih apik tinimbang faucet lawas sing regane meh kaping pindho. Iki minangka faucet praktis. Ora apik utawa streamline nanging fungsional banget. Gulu iku dhuwur sing tak tresnani amarga ora nate melu gulu lan gulu gampang bolak-balik. Kepala sing ditarik duwe bobot dadi cepet nuli dipasang sawise nggunakake. Kabeh plus. Nanging, pancen ana sawetara kekurangan. Sebab sing luwih murah yaiku bahane luwih murah lan luwih tipis. (Logam lan tabung.) Ditambah garis banyu panas lan adhem ana ing sisih sing luwih cekak. Nilai banyu saya ora persis ing sangisore faucet. Ana ing sisih lan nalika faucet lawasku jajar lan pas. Baris ing kran iki cendhak banget. Aku ora bisa nggayuh nilai banyu panas. Nyeri banget nanging aku kudu golek konektor faucet 3/8 which dawane 20 ″ dawane $ 7 dolar ing Home Depot. Ora angel dilakoni nanging ngganggu. Siji liyane yaiku kayane ana segel sing nyenyet ing sisih ngisor faucet sing nyambung menyang sink, sampeyan isih pengin nggunakake segel silikon ing pinggir kanggo proteksi ekstra.
    Faucet iki regane apik banget. Aku mung menehi biji 4 1/2 lintang amarga ana gandhengane karo nilai banyu lan bahan sing kurang awet.

  14. B *** h2020-08-09
    US

    Pungkasan, bisa nemokake sing makarya ing pawon kuna sing wis lawas.
    Durung pengin nggunakake lengen lan sikil amarga ora yakin gaya apa sing bakal dakgoleki.
    Nalika aku lagi nyoba nggawe pawon kabeh.
    Sing cocog kanggo peralatan ireng lan stainless steel saiki kasedhiya.
    Pancen gampang banget yen diinstal kanggo putra remaja.
    Aku sadurunge tuku siji sadurunge takon marang jinis apa sing dibutuhake. Sinau pelajaranku amarga aku tuku salah sing salah sadurunge iki.
    Pancen kaya sprayer ing siji iki lan aku entuk output sing luwih apik tinimbang sing lawas.
    Secara umum, aku kepenak ora mung kepenak tampil saka penampilan iki, nanging kinerja lan konstruksi kanthi kualitas apik sing bisa dakdeleng nganti pirang-pirang taun utawa nganti aku malih mikir babagan gaya.

  15. W *** e2020-08-14
    US

    Faucet iki katon apik banget ing pawonku! Aku seneng matte ireng. Pawon sing ana ing omah sing nembe dipindhah duwe telung bolongan, siji kanggo faucet lan loro kanggo gagang kanggo nyetel suhu. Aku mung pengin siji gagang ing faucet kanggo nyetel suhu lan sing apik banget. Piring kasebut cocog banget karo telung bolongan kasebut. Bojoku ujar gampang dipasang, ora ana masalah. Spray pull down nggampangake nyemprotake sink lan tanduran banyu.

  16. E *** n2020-08-19
    CAD

    Aku ora ngerti babagan WOWOW, nanging ana setelan sing menehi tekanan ing sangisore lepen. Rampunge katon apik banget, nanging wektu mung siji-sijine sing bakal menehi katrangan babagan iki. Instalasi terus maju, ora ana sing istimewa. Sampeyan mung butuh katrampilan dhasar utawa bisa nggunakake YouTube. Salah siji. Keluhan sing dakkandhakake yaiku gagang kasebut sempit dadi meh piso, lan ora kepenak kaya gagang bunder. Katon apik banget. Ngelingi rega, iki faucet (nganti saiki). Kabeh bisa diiklanake, lan kayane cukup angel kanggo nindakake planggaran moderat sing bakal ditindakake ing pawon.

  17. B *** r2020-08-23
    US

    Aku njaluk supaya dilebokake ing apartemen ing omah kita. Aku kudu ujar, aku rada cemburu yen bakal ana amarga aku seneng karo kekayaan desain ireng lan emas.

    Kualitas bangunan kayane apik banget. Aku wis nginstal kabeh saka Moen menyang Delta lan aku bakal ujar manawa kualitase ora adoh saka standare. Mesthi wae, buktine digunakake supaya kita bakal bisa ndeleng kepiye cet lan perangkat keras nganti suwe. Nanging kesan pisanan ing kothak yaiku supaya bisa kerja kanthi becik yen wis diinstal.

    Sirah iku plastik nanging gulu lan awak kayane waja dilapisi bubuk. Kabeh komponen kayane nganti kabeh kode sing aku ngerti. Pandhuan diwenehake, nanging uga ana video sing pancen apik ing deskripsi utama sing nuduhake cara nginstal. Yen sampeyan duwe pengalaman DIY / plumbing, sampeyan kudu nginstal kanthi gampang, yen ora, golek tukang ledeng. Ora gampang nyoba ngirit dhuwit yen ana kerusakan banyu amarga ora instal kanthi ora bener.

    Sawise mlebu, aku bakal nyoba bali lan nganyari ulasanku ... apamaneh yen ana masalah. Sugeng Blanja kabeh!

  18. P *** w2020-08-27
    CAD

    Udakara telung taun kepungkur, aku tuku lan tuku sing dakkira minangka kombinasi faucet / sprayer pawon sing paling apik lan suwene setaun apik banget. Aku ngentekake meh sepuluh tikel biaya faucet Force Amazing iki. Nanging mesin cuci ing ngisor potongan tegak (lan aku lembut banget lan urip dhewe, mula ora ana bocah sing kasar) banjur bobote (sing narik sirah munggah) terus kejiret.

    Dadi, aku duwe kanca tukang ledeng lan nalika nuduhake keran Emas Amazing Force iki, dheweke mung ujar, "Ayo nginstal lan deleng kepiye cara kerjane." Faucet gampang dipasang (sing asli sing larang mbutuhake modifikasi akeh kanggo kit) lan liyane ora ana bobote sing wiwitan (kita ngatasi), iki minangka kewan galak lan nalika dakdeleng regane aku kudu ngguyu. Nalika nulis iki udakara $ 50. Opo Kepiye carane bisa dadi? Aku rumangsa ngrampungake ora bakal tahan kaya stainless polesan, nanging kaya sing dakkandhakake, aku alus.

    Ngomong-ngomong, aku wis duwe faucet liyane sing wis digawe serep, lol. Kanca arep nganyari kondo lan ganti pikirane lan aku tuku saka dheweke mung kanggo nduwe. Aku manggon paling suwene 20 taun ing omah iki kanthi siji faucet, saiki aku wis telung metu lan lunga.

  19. P *** g2020-08-29
    US

    Faucet iki pancen nggumunake! Katon kaya salah sawijining merek lan fungsi sing larang banget uga. Kontrol tombol push asri lan reaktif lan ditarik kanthi sampurna. Katon apik tenan lan pancen misuwur minangka perlengkapan mewah. Nginstal iku angin lan pas karo sinkku tanpa masalah.

    Seneng banget karo iki lan rega murah uga regane sing didol.

    Lintang 5!

  20. A *** x2020-09-02
    US

    Iki mesthi digawe kanthi awet. Katon apik banget ing pawon sawise dipasang. Wis ngganti faucet pawon sing luwih lawas sing diduweni. Aku seneng banget yen wis metu lan dadi gampang banget kanggo ngumbah kabeh.
    Aku dhewe ora nginstal amarga aku ora pengin ngrusak banyu kita ing bangunan kita. Aku nelpon super lan dheweke bisa mbusak kran dapur lawas lan nginstal sing cukup cepet (kanggo tip).
    Faucet dapur bisa tanpa cacat. Ora netes. Makarya kanthi irit. Ora rame. Gampang diatur dadi panas, anget, lan adhem. Seneng banget lan disaranake. Katon yen iki bakal suwe. Matur nuwun

  21. N *** a2020-09-07
    US

    Aku seneng warna ireng lan emas ing faucet iki. Dadi unik lan aku akeh muji babagan iki.
    Amarga ora ana cara supaya bisa nginstal maneh, aku duwe kanca tukang ledeng teka kanggo nginstal. Dadi, aku ora bisa ngomong kepiye pandhuane kanggo sing duwe omah normal sing nginstal dhewe.
    Aku bakal ujar manawa aku seneng tekanan banyu sing metu saka sprayer. Ekstensi semprotan bisa digunakake kanthi sampurna.
    Aku uga seneng yen bisa milih opsi semprotan utawa stream. Yaiku sing wis biasa digunakake ing faucet. Aku mung pengin menehi tombol ing sisih ngisor sirah sprayer sing ora bisa dideleng.
    Lengkungan faucet cukup dhuwur ing endi aku ora terus disabet nganggo pot nalika ngumbah piring kanthi tangan.
    Nganti saiki, aku ora duwe komplain. Bakal nganyari yen ana sing muncul ing wulan mbesuk.

  22. Q *** n2020-09-11
    US

    Iki faucet sing apik. Kita duwe faucet kelas paling dhuwur ing pawon lan sanajan ana garansi seumur hidup, bisa ditemokake amarga ana banyu sing atos banget ing CO. Kayane apik banget kanggo nyoba ngganti amarga ora pengin nglampahi 250 maneh mung suwene 3 nganti 4 taun. Iki katon apik banget, lan dakkandhani, iki minangka faucet sing abot lan abot. Tuas kanggo nguripake lan mateni bisa digunakake kanthi apik - gerakane lancar, lan katon kuwat. Ora ana masalah babagan bocor, lan faucet kasedhiya nanging kunci sing dibutuhake kanggo nginstal. Instalasi gampang kanggo hubby, lan kabeh bisa mlaku kaya biasane. Penyemprot gampang diganti ing antarane rong mode, sing apik, sejatine aku sijine ing wastafel utilitas sawise njupuk liyane kanggo pawon lan aku uga seneng ing kene. Apik banget kanggo ngumbah klambi / noda, ngresiki sikat cat, lan liya-liyane. Aku seneng keran iki!

  23. H *** s2020-09-13

    Faucet sink dapur paling apik! Seneng banget karo operasi lan fitur sing lancar. Tindakake garis lan weruh sawetara mods pasar sing dakgabungake kaya ing ngisor iki: Goleki bungkus dasi nilon cilik kanggo ngamanake konektor selang supaya ora ana rong selang pisah ing konektor. Kayane sawetara pangguna ngalami masalah iki lan nggawe kekacoan… Sabanjure, golek tabung konkrit waxed diameter cilik, gunakake nganti dawa (terusake lan deleng video iki lan bungkus dasi) lan pasang ing ngisor sink selang bobot kanggo lelungan munggah lan mudhun ing jero vs. plancongan selang bobote ngganggu pipa ing sangisore wastafel. Lumahing lilin nggawe operasi selang sprayer sing mulus lan uga nglindhungi selang saka snagging ing ngisor sink lan pamisahan.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X