search Situs Panelusuran

Faucet Chrome Campuran Sensor Dual Sensor otomatis

USD119.99
Dijual:
0
reviews:
0

Keran jinis sensor iki trep banget. Guncang tangane alon-alon ing ngisor outlet banyu, banyu bakal metu kanthi otomatis, lan sampeyan bisa ngresiki tangan kanthi resik.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

 1. Sensing cepet, output banyu sawetara detik: integrasi sensing, pengalaman anyar sing cerdas, output banyu tanpa kontak
2. Instalasi sing gampang, pengalaman cerdas: area induksi wis debugging sadurunge ninggalake pabrik, lan bisa digunakake sawise nginstal batere
3. debit banyu zona induksi dobel: Ana zona induksi ing sisih ndhuwur lan ngisor faucet, lan banyu bakal dipateni kanthi otomatis sawise 30s debit banyu terus-terusan
4. Ngadopsi teknologi lukisan semprotan canggih mobil: nganggo teknologi lukisan semprotan majeng mobil, adhesi apik, lan permukaan cet ora gampang dicopot. Lumahing produk tahan gores, tahan korosi, gampang diresiki, lan alus kaya anyar.
5. Elektroplating mengkilap multi-lapisan: Elektroplating multi-lapisan, tampilan katon padhang kaya anyar, tahan korosi, ora gampang dipakai

Keterangan

bobot 2 kg

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X