search Situs Panelusuran

Banyu Lan Cold Komersial Otomatis Otomatis

USD119.99
Dijual:
0
reviews:
0
  • COVID-19 sing bubar wiwit awal taun iki nggawe wong luwih prihatin babagan bakteri lan virus sing ora katon mripat wuda. Khusus, sawetara media nglaporake manawa personel perawatan kesehatan nemokake coronavirus anyar ing gagang keran jamban, sing nyebabake permintaan kran banyu induksi sing ora ana hubungane.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

1. Sensing cepet, output banyu sawetara detik: integrasi sensing, pengalaman anyar sing cerdas, output banyu tanpa kontak
2. Instalasi sing gampang, pengalaman cerdas: area induksi wis debugging sadurunge ninggalake pabrik, lan bisa digunakake sawise nginstal batere
3. debit banyu zona induksi dobel: Ana zona induksi ing sisih ndhuwur lan ngisor faucet, lan banyu bakal dipateni kanthi otomatis sawise 30s debit banyu terus-terusan
4. Ngadopsi teknologi lukisan semprotan canggih mobil: nganggo teknologi lukisan semprotan majeng mobil, adhesi apik, lan permukaan cet ora gampang dicopot. Lumahing produk tahan gores, tahan korosi, gampang diresiki, lan alus kaya anyar.
5. Elektroplating mengkilap multi-lapisan: Elektroplating multi-lapisan, tampilan katon padhang kaya anyar, tahan korosi, ora gampang dipakai

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X