search Situs Panelusuran

WauWet Ruangan Centre WOWOW Kanthi Déwan Pop-Up

(26 reviews customer)
USD46.98
Dijual:
49
reviews:
26

Amazon US   Amazon CA

rincian keran kamar mandi centreset:
4-in Pusat kurungan
Déwan saluran logam
Tandha pengendalian sing cocog karo ADA supaya gampang dienggo
Digawe saka baja
Angkat kutipan klebu

2321400 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Pandi Rambut Ireng WOWOW Sepak Ngalahake Swivel Spout

WOWOW Pandi Rambut Ireng WOWOW Sepak Ngalahake Swivel Spout

WOWOW Pandi Rambut Ireng WOWOW Sepak Ngalahake Swivel Spout

The bathroom faucet for vessel sink  2320400 will never generate static problems.

Elektroplasi kanthi rampung, kran jedhing ruangan kapal sink ora ngalami oksidasi.
Upgraded Push & Seal Pop-up drain gathering and cUPC Licensed faucet distribution hoses included.

Spout arc sing dhuwur nyedhiyakake luwih reresik lan aksesibilitas luwih akeh menyang sink.
Kurungan 3-bolongan kanthi tata letak pusat 4 inci kanggo instalasi sing gampang. Ukuran Bolongan: 30-36mm; Kekandelan Dek Max: 30mm.
Loro pengendali gandheng kanggo pengontrol aliran lan suhu sing gampang.
Konstruksi materi premium disapu nikel rampung kanthi tahan lama lan bisa diandel.

specifications

SKU: 2321400 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

Nikel Disapu

bobot

2.51 kilogram

paket Ukuran

12.17 x 8.78 x 3.07 inci

Material

Paduan seng / Baja tahan karat / Kuningan

pola

2 Ngalahake

Cara Instalasi

Deck Mounted

Dhuwur Spout

4.4 Inches

Nyambung Spout

5.2 Inches

Nangani Material

Wesi seng

Deskripsi Kinerja

Banyu adhem / panas

Kasedhiya Komponen

Faucet kamar mandi / saluran pembuangan

  1. A *** r2020-04-05
    US

    First, I’m 80 years old and not a plumber. The hardest part of the project was removing the old faucets. The new WOWOW faucets are great quality, excellent price, very attractive, and everything needed for the job is included which makes the job very easy for DIY’s. I would highly recommend this product.

  2. S *** d2020-05-01
    US

    It looks great for the price point. I wish the brand name wasn’t visible, but it isn’t too big a deal. The brushed nickel matches the other brushed nickel accessories I have. The install was simple and all parts were included.

  3. E *** e2020-05-06
    US

    Instal langsung gampang. Nangani gerakane kanthi lancar, katon apik banget. Reresik ekstra amarga lengkungan sing luwih dhuwur ing faucet, kanthi ruangan luwih sithik bisa ditindakake ing wastafel (ngumbah klambi tangan, sikat sikat gigi, lan liya-liyane) sing mlebu kran, sing dak tresnani; tegese kurang prekara sing bisa kontak karo banyu sing bakal metu, mula output sing luwih resik.

  4. A *** n2020-05-16
    US

    Aku nyoba akeh ing faucet ing sawetara toko perbaikan omah lan aku kudu ujar kran iki kayane digawe luwih apik tinimbang sing larang banget. Aku gumun. Cukup abot lan katup mbukak kanthi lancar lan nutup uga bakal dirasakake. Aku nganti saiki kesengsem. Aku bakal tuku sawetara set liyane ing wektu cedhak.

  5. B *** g2020-05-20
    US

    faucet sing apik, apik gayane digawe apik. Gampang dipasang kanthi gampang lan uga duwe instruksi manawa sampeyan butuh. Aku siyap pesen maneh kanggo ngganti faucet jedhing liyane ing omahku. Regane regane mesthi. Kayane faucet larang regane nanging luwih murah nanging ora ngorbanake konstruksi faucet.

  6. Z *** e2020-05-24
    US

    Faucet katon apik. Aku bakal pesen sing nomer loro kanggo kamar mandhi liyane. Kaya sing dakkandhakake, aku seneng faucet lan saiki duwe saluran anyar, aku seneng menehi produk iki LIMA Bintang.

  7. L *** m2020-05-29
    US

    Sawise maca ulasan lan mbandhingake merek, kita tuku aspek jedhing iki kanggo ngganti sing lawas. Gampang dipasang lan desain sing gampang banget supaya gampang diresiki. Kita tuku iki kanthi perak sing disapu sadurunge facet iki katon apik banget ing jedhing kita.

  8. S *** y2020-06-03
    US

    Kita bubar tuku omah lan butuh ngganti faucet. Aku tuku iki lan pas banget. Teka karo kabeh sing dibutuhake. Gampang dipasang lan katon ramping.

  9. C *** s2020-06-03
    US

    I don’t know what else to say… but I love this faucet! This review is for my 3rd one of these. I bought the 1st one over a year ago and it is still solid and strong and that’s with kids in the house! It held up so well that I bought a 2nd one. I was going to get something different for the master bathroom sink, but since this faucet has been so good to me, and it looks expensive, I figured let me stick with it! And I’m glad I did. If I had a 4th sink, I would buy it AGAIN!

  10. Q *** n2020-06-13
    US

    Fast delivery and the units worked perfectly. They were a great upgrade to the 20 yr old single lever, plastic faucets. The shutoff is very firm with no dripping whatsoever. For the price, I don’t see how one can lose buying these faucets.

  11. W *** y2020-06-13
    US

    Aku cukup seneng karo tuku kran banyu jedhing iki. Kualitas apik banget. Gampang dipasang lan kalebu kabeh bagean sing dibutuhake kanggo nindakake tugas kasebut. Katon apik banget lan cocog banget karo kabeh peralatan nikel sikat ing kamar mandi. Aku ora ragu yen keran iki bakal tahan nganti pirang-pirang taun.

  12. J *** d2020-06-14
    US

    Faucet kamar mandi cilik lan fungsional.
    Cocog banget karo kesombongan iki.

  13. O *** y2020-06-13
    CAD

    Literally you only need your hands and an adjustable wrench. Plumbers putty and tape wasn’t needed at all, no leaks whatsoever. it looks elegant and nice.

  14. F *** l2020-06-14
    US

    Faucet sing apik, katon apik. Pengin gagang kapisah kanggo panas / adhem amarga aku ora yakin ana siji gagang sing bocor. Kanthi cara iki, aku bisa nggawe manawa loro-lorone bisa diamanake kanthi bener. (nggunakake tape pipa mesthi) Instalasi gampang. Bisa sampurna. Nangani dadi kaya angin sepi. Pas sinkku kanthi sampurna. Lan regane sopan. Aku tuku loro.

  15. P *** n2020-06-15
    US

    Apike, kita tuku loro, siji kanggo saben jedhing. Cantik Nggolek mantep. Aku seneng kepenake keran kanggo ngisi kelembapan kita.

  16. W ***)2020-06-18
    US

    Iki minangka faucet sing larang regane! Bapakku udakara 30 menit kanggo nindakake 2 kran. Aku mrentah kaping telune kanggo adus tamu lan isih sabar ngenteni bojoku ngganti. Nganti saiki, kita durung nemoni masalah. Aku seneng saluran pop up!

  17. C *** w2020-06-25
    US

    Iki katon apik banget lan regane regane larang. Aku ngganti kabeh wastafel ing jedhing karo (8 total). Katon cukup apik lan instalasi cukup gampang kanggo wong lanang kaya aku sing kerja plumbing kaping pisanan. Kasedhiya stopper sing apik sing uga nikel lan kualitas selang apik.

  18. B *** y2020-06-28
    US

    This faucet is excellent. It’s well made, easy to install, and functions very well. The pop-drain design is much easier to install than old style drains as well. I’m going to get a few more for throughout the house.

  19. B *** s2020-07-03
    US

    Gampang dipasang. Katon apik banget. Ora ana sing mewah nanging katon langsing. Gampang digunakake.

  20. R *** s2020-07-06
    CAD

    Tuku kran iki kanggo omah kontrakan lan anakku nginstal. Dheweke durung nate nginstal faucet, nanging gampang banget lan gampang banget. Lan katon apik kanggo.

  21. E *** y2020-07-09
    US

    Iki minangka faucet sing apik lan regane apik banget. Dheweke ora mewah nanging regane pancen apik yen sampeyan pengin nganyarke jedhing. Ora angel banget dipasang lan kayane awet banget lan bisa digunakake tenan

  22. R *** s2020-07-10
    US

    Aku tuku kanthi mikir yen bakal entuk sing dakbayar, kanggo jedhing tambahan. Aku entuk cara luwih akeh tinimbang sing dakbayar. nyatane katon lan rasane padha karo unit merek jeneng sing larang sing dituku kanggo jedhing utama. seneng banget. bakal tuku maneh, yen ditetepake saka kualitas ora suwe, kajaba yen aku butuh prekara liya.

  23. O *** r2020-07-12
    US

    Despite the reasonable price, this product exceeds my expectation. It’s very easy to install and works and looks great.

  24. F *** t2020-07-13
    US

    Kita wis ngganti kabeh faucet ing kabeh jedhing. Gampang nginstal-luwih gampang tinimbang sing pertama sing tuku saka toko hardware lokal! Dhuwur kanggo faucet jedhing uga.

  25. T *** e2020-07-15
    US

    Bojoku nginstal kanthi cepet, sing paling angel yaiku ngilangi sing lawas. Iki logam apik lan abot, warnane apik banget. Gagang rada cilik, nanging kran inggil kasebut bisa digunakake. Iki cocog banget kanggo bisa ngumbah rai ing wastafel tanpa kudu nyelehake rai ing wastafel. Kita tuku siji kanggo jedhing bocah lanang, seneng banget nuli tuku loro kanggo bendarane.

  26. H *** d2020-07-16
    US

    This is a very well made product, I don’t always do reviews but this product was exceptional in that it contained new strong hoses going to the faucet. This was unexpected and very much appreciated. it was easy to install and does not leak.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X