search Situs Panelusuran

WOWOW Kitchen Sink Faucets Narik Down Nikel Disapu

(40 reviews customer)
USD71.99
Dijual:
58
reviews:
40

Amazon US    Amazon CA

Busur dhuwur keran pawon siji busar kasebut nduweni kaluwihan ing ngisor iki: rotasi 360 derajat, reresik fleksibel tanpa sudhut mati ing kabeh arah;
Banyu luwih trep, lan banyu panas lan adhem bisa dibukak kanthi bebas;
Sampeyan bisa ngontrol suhu kanthi kekarepan. Letter stainless steel ledakan-bukti bledosan, gampang dipasang, suhu dhuwur lan resistensi tekanan, anti-tuwa.

2310700 Pandhuan Instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Kitchen Sink Faucets Narik Down Nikel Disapu

WOWOW Kitchen Sink Faucets Narik Down Nikel Disapu WOWOW Kitchen Sink Faucets Narik Down Nikel Disapu WOWOW Kitchen Sink Faucets Narik Down Nikel Disapu

Tutul Ktchen kanthi narik semprotan 2310700
Apa salah sawijining fitur pawon paling penting? Akeh sing bakal mangsuli nut pawon amarga barang iki wis tikel kaping pirang-pirang dina. Kajaba iku, tapine pawon asring dianggep minangka titik fokus utama pawon. Preduli gaya pawon sampeyan. Kanggo sawetara alesan, manungsa waé, kejiret kanthi tutul pawon. Alasan liyane kanggo milih tutul pawon sing tepat kanggo desain pawon anyar sampeyan. Pilihan salah bisa uga nggawe kabeh imbangan saka desain pawon, utawa sampeyan bisa milih tap pawon sing ora cocog karo pilihan sampeyan. Pungkasan, kualitase ora tetep ora diweruhi. Siji gampang ndeleng apa pawon kualitas lan apa ora.

Nanging kepiye carane sampeyan nemokake kualitas? Sampeyan kudu nggunakake tutul pawon sajrone pirang-pirang taun supaya bisa menehi hakim manawa mutu kualitas pawon luwih rata-rata utawa ora. Sampeyan bisa kanthi gampang ngerteni iki kanthi wektu garansi produser tutul pawon nyedhiyakake sampeyan. Supplier sing nyedhiyakake garansi 1 taun bisa uga nyana sawetara masalah sawise sawetara taun. Mula dheweke ora pengin nawakake wektu babar pisan kanggo ngirit biaya. Ing tangan liyane, supplier tutul pawon sing nyedhiyakake a

Periode garansi 5 taun, dipercaya produk lan mesthi pengin njupuk tanggung jawab kanggo kinerja sajrone sajrone taun kasebut. Wong bisa takon, kenapa dudu garansi 10 taun? Ya, kinerja panel dapur uga gumantung saka panggunaan, pangopènan lan kualitas banyu. Tutul pawon bisa gampang tahan luwih saka 10 taun, nanging perawatan apik lan kontrol banyu luwih becik njamin ketahanan umur sing dawa.

Narik tutul pawon semprotan
Akeh wong seneng narik pawon spray sempit saka pawon liyane. Alasan utama yaiku sampeyan bisa tekan endi wae utawa ing sekitar kleleban pawon. Kanthi cara iki, ngresiki pawon ora bisa ditindakake kanthi gampang karo tutul pawon liyane. Kanthi selang banyu sampeyan bisa gampang nggayuh kanthi 32 inci ing saben sisih. Kanthi tutul pawon normal, sampeyan ora bakal bisa tekan jarak kasebut, saengga luwih gampang ngresiki. Kanthi tutul pawon semprotane tarik iki, sampeyan bakal ngresiki pawon kanthi sekedhik.

Kauntungan gedhe saka tutul pawon semprotane integral yaiku katon elegan lan sampeyan ora bisa ngerteni manawa sampeyan duwe akses menyang selang banyu sing meh 4'11 ”. Tarik pawon semprotane WOWOW katon mung nutul pawon biasa. Sanajan katon luwih cedhak, meh ora bakal bisa mbedakake saka tutul pawon standar. Nanging nalika sampeyan narik sirah semprotan saka pot pawon semprotan iki, dumadakan sampeyan nemokake manawa sampeyan duwe selang banyu sing bisa ditarik maneh. Lan sampeyan bakal kaget karo dawa kasebut! Sawise nggunakake selang banyu, kanthi otomatis mangkat menyang posisi asline, kaya ora ana sing kedadeyan. Fungsi retracting lancar kanthi selang banyu fleksibel lan counterweight dirancang kanthi apik, sampeyan bakal sok dong mirsani.

Tutul pangopènan pawon kanthi panyemprot tarik
Sapa sing seneng njaga kran pawon? Ora ana sing bakal diramal. Pangopènan Nanging muni luwih serius tinimbang sing nyata. Kanthi tutul pawon, perawatan paling penting sing kudu ditindakake yaiku ngresiki kanthi becik. Mesthi wae kudu mbusak rereget sawise masak saka tutul pawon. Kanthi cara iki, lapisan lapisan pawon tetep apik. Kaya iki keran pawon terus sumunar kaya isih anyar. Kejabi, penting kanggo ngilangi kabeh banyu keras saka endhas semprotan kepala pawon. Utamane yen sampeyan manggon ing area sing banyu luwih angel tinimbang normal. Sejatine tegese banyu ngemot akeh kapur. Ninggalake sawetara sisa ing tutul pawon sawise saben panggunaan. Iki ora masalah, sajrone sampeyan ngresiki asring.

Yen ora, kapur bakal bisa terus lan pungkasane ora gampang ngilangi maneh. Iki bisa mengaruhi kinerja katup, lever lan semprotan saka pawon. Utamane yen sampeyan duwe tunyuk pawon semburan, sampeyan bisa ngresiki tutul pawon kanthi jero. Iki wis mesthekake yen kabeh residu dicopot kanthi gampang lan kanthi bener kanggo njamin kinerja sing dhuwur ing dhuwur saka tutul pawon semburan.

Fungsionalitas narik tutul pawon semprotan
Kejabi fungsionalitas, tarik pawon semprotan iki dirancang kanthi apik. Wangun busur sing dhuwur nyedhiyakake keanggunan lan ruang praktis ing wektu sing padha. Rampung nikel sing disapu resik nyedhiyakake gaya pawon semprotan uga gaya apik banget. Iku bakal pas ing restoran utawa hotel, nanging ing pawon sampeyan mesthi bakal menehi uplift sing sampeyan goleki.

Babagan fungsional, panel pawon sing narik iki duwe telung fungsi banyu kanggo nyedhiyani sampeyan kepenak nalika ngresiki pawon. Sampeyan bisa uga ngaso stream banyu kanthi tombol khusus ing sirah semprotan. Kanthi cara iki sampeyan ora kudu nutul pengungkit yen sampeyan pengin nyekel banyu mung sedina. Tukang lever bisa diatasi nganggo tangan siji kanggo nyetel suhu banyu lan tekanan banyu. Kanthi fungsi rotasi 360 derajat pawon, sampeyan bisa tekan kabeh papan.

Warranty narik tutul pawon semprotan
Tutul pawon semprotane kanthi dhuwur digawe saka bahan tembaga sing berkualitas tinggi. Pramila WOWOW yakin nawarake wektu garansi 5 taun lan jaminan dhuwit 90 dina. Kapercayan kita mesthine bisa ngyakinake sampeyan babagan regane dhuwit sing ditawakake karo tutul pawon semprotane.
Keuntungan saka pawon kanthi nyemprotake semprotan kanthi ringkes:
 Menehi pawon-faktor wow kanggo pawon apa wae
 Tekan akeh amarga semprotane semprotane
 Desain elegan lan minimalis
 Telung fungsi banyu sing gampang
 Teknologi retak lancar
 Digawe saka bahan tembaga sing berkualitas tinggi
 Gampang di resiki lan gampang dijaga
 garansi 5 taun

specifications

SKU: 2310700 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Rampung

Nikel Disapu

bobot

5.68 kilogram

paket Ukuran

21.65 x 11.02 x 2.76 inci

gaya

Faucet dapur / kran wastafel pawon kanthi sprayer tarik

Material

Paduan seng / Baja tahan karat / Kuningan

Cara Instalasi

1-Lubuk utawa 3-Lubuk kanthi Tutup Plate Deck 8 inci

Dawane Ekstensi

80 Sentimeter

Length Hose

1.5 Meter

Dhuwur Spout

7.7 Inches

Nyambung Spout

8.8 Inches

Jinis siram

Telung mode: Stream / Spray / Ngaso

Luar Diameter

224 Millimeters

Penangan / Penangan Lever

Kiri utawa tengen

Nangani Material

Wesi seng

Deskripsi Kinerja

Tutul mixer / Telung fungsi kontrol banyu

Kasedhiya Komponen

Faucet Dapur WOWOW 1x (Selang Air Panas & Dingin 50cm, Selang PEX Tahan Suhu Tinggi 1.5m), Aksesoris: Karet, Gasket, Kacang, 1x Manual pangguna, Bobot 1x, Plat Dek 1x 8 inci

  1. C *** k2020-07-01
    US

    Aku kaget kanthi produk iki. Aku yakin iki digawe saka China, nanging aku ana ing antarane faucet pawon. Aku ngganti faucet merek jeneng karo faucet merek liyane lan kudu ngganti gagange sajrone 2 taun amarga rampunge rampung. Kurang saka setaun mengko, gagang nindakake maneh. Luwih ora mbuwang 4 kali jumlah kaya kran banyu iki, aku mikir yen saiki tuku. Aku kepengin luwih akeh wektu kanggo paneliti, nanging butuh faucet sing bisa digunakake. Nalika teka, aku kaget karo kualitas build, amarga ora kurang saka kualitas build ing jeneng merekku. Bagean kasebut cukup standar, nanging ora mikir yen tuku komponen panggantos minangka pilihan. Yen wis dikandhani, kanggo rega iki, aku nganggep iki minangka pilihan sing bisa digunakake nalika rusak. Yen suwene setaun, aku bakal seneng. Nganti saiki, apik banget. Wis bisa digunakake kanthi sampurna lan instalasi cukup standar / gampang kanggo wong sing trampil. Instalasi butuh wektu udakara sakjam, nanging umume wektu sing dakbuwang yaiku ngresiki ing ngisor wastafel lan nyopot faucet lawas. Aku wis nate udakara 2 wulan lan semprotan banyu iku apik kanggo kalorone. Amarga iki sirah sing bisa dicopot, aku uga nambah bobot selang kanggo mesthekake yen ana sing pas nalika ngawat-ngawati maneh menyang lengen keran. Minangka pitulung, bobote diamanake kanthi apik, luwih apik tinimbang faucet sadurunge sing terus lunyu. Iki penting amarga kepala spayer ora duwe sprayer magnetik lan bobote sing ngamanake. Secara umum, aku seneng karo kualitas pangembangan, kosmetik, lan fitur kanggo rega kasebut. Iki regane gedhe. Aku nyaranake.

  2. w *** o2020-07-02
    US

    Aku mung ngganti pembangun faucet Moen ($ 260) nganggo Faucet Kitchen Faucet Single Handle Kitchen Sink Faucet karo Pull Down Sprayer ing Brush Nickel Commercial. Sanajan Moen anyar (omah anyar), nggegirisi digunakake.
    Faucet WOWOW iki elegan, lancar lan gampang digunakake. WOWOW minangka unit sing digawe luwih apik tinimbang Moen lan kanthi rega sing kompetitif. Instalasi luwih aman lan ora uwal.
    Sawise nglampahi 4 wulan kanthi perjuangan kanggo golek suhu lan aliran sing dakkarepake saben-saben nggunakake sink pawon, aku esem tenan yen gampang nyetel suhu lan aliran banyu kanthi cekelan sing lancar lan pas.
    Penyemprot tarik mudhun kaya pesona lan bali menyang gulu swan tanpa kudu ditolak,
    LIMA BINTANG KABEH

  3. K *** n2020-07-05
    US

    Faucet Wowow teka kanthi cepet lan dikemas kanthi aman supaya ora ana sing goresan utawa miring. Faucet apik! Modern lan kuat. Kualitas apik lan regane apik. Instalasi gampang lan faucet 3 bolongan pas karo sink lawas. Faucet iki uga menehi tekanan banyu luwih kuwat. Aku seneng banget! Aku bakal tuku faucet tambahan kanggo jedhing lan bakal nggoleki perusahaan iki luwih dhisik amarga uga menehi layanan pelanggan sing apik banget.

  4. O *** t2020-07-07
    CAD

    Sing lawas pancen cilik lan ora kepenak. Faucet pawon iki mateni. Aku ngerti kran iki luwih murah tinimbang merek liyane sing kondhang. Faucet dilengkapi paket lengkap lan instruksi .Pasang gampang lan sampeyan kudu sabar banget. Kepala semprotan ditahan kanthi bobot sing dipasang ing ngisor wastafel. Tekanan banyu tetep lan lancar. Iku gampang dikontrol. Dhuwur. Iki bagean sing paling disenengi. Cocog banget kanggo ngumbah kabeh.

  5. M *** s2020-07-11
    US

    Aku umur 64 taun lan duwe operasi 2 gulu, dadi ing kabinèt dadi tugas sing angel kanggo aku, nanging dadi mantan Kelautan, aku ora nate nyerah! Sijine paling akeh sadurunge dipasang! Iku cara sing cerdas!
    Pilih sing liyane banjur wiwiti ngresiki sisih ndhuwur wastafel banjur kerja!
    Yen sampeyan ora apike, tukang, amarga ora duwe instruksi sing apik, aku saranake supaya Plummer ora bisa nindakake.
    Iki faucet sing apik lan apik banget! Bojoku seneng banget kaya aku. Faucet pawon liyane mung suwene 6 taun! Muga-muga sing iki bisa tahan suwe, luwih suwe amarga dibangun luwih apik!

  6. B *** k2020-07-12
    US

    Faucet pawon sing mudhun iki ndadekake bar anggur mudhun ing ngisor katon modern. Faucet gampang dipasang. Aku seneng puteran 360 derajat sing bisa dakumbah kanggo ngumbah saben pojok wastafel. Uga, siji operasi gagang nggawe uripku luwih gampang. Aku bisa nyetel suhu banyu kanthi irit. Kanggo rega sing dakbayar, faucet iki pantes.

  7. M *** s2020-07-15
    US

    Faucet iki wis diinstal udakara wulan ing omahku & dadi upgrade paling apik kanggo pawon. Instalasi ora gampang kaya mesthine amarga selang sing dipasang cukup cekak - aku kudu njupuk selang & lampiran tambahan kanggo nggayuh pipa.

  8. F *** a2020-07-16
    US

    Faucet kualitas apik, abot, angel, cupreous (paling ora bisa dakdeleng), selang dawa lan alus. Bakal weruh suwene suwene. Bakal bali nganyari komentarku yen ana masalah.
    Aku ngerti dheweke wis ngunggah video instalasi bubar, sing cukup jelas. Kudu nonton sadurunge dipasang.

    Trikku: Sampeyan ora prelu nginstal nganggo gagang ing sisih. Sejatine aku luwih seneng lan nginstal gagang ing ngarep, durung ana masalah. Aku takon wong kanggo mbantu aku nginstal. Instalasi pancen gampang banget. Nanging masalahku yaiku aku ora duwe instrumen kanggo ngetokake faucet asli, sing karat banget.

  9. Y *** t2020-07-17
    US

    Aku kesengsem banget karo faucet sing anyar! Aku mung ngerti regane kurang saka $ 130 tinimbang jeneng merek terkenal, mula aku kudu nyoba. Instalasi gampang lan ora perlu nelpon profesional. Keran kasebut bisa digunakake kanthi apik. Nganti $ 70 pancen ora ana sing sambat.

  10. R *** b2020-07-18
    US

    Aku mbayar kaya $ 80? Aku wis ndeleng faucet sing padha $ 120 lan luwih. Aku ngenteni sajrone jam narik sing lawas, nanging iki suwene 10 menit. Pandhuane ora jelas, nanging aku wis ngganti luwih saka sawetara lan ora butuh. Cepet ngirim, bobote apik, kayane manis!

  11. E *** e2020-07-20
    US

    Aku digunakake kanggo ngganti kran dapurku. Instalasi gampang. Pegangan siji bisa mateni banyu ing posisi apa wae, yen panas utawa adhem, mbantah karo faucet lawas, digawe dening Delta, ing endi banyune dipateni karo gagang mung ing posisi kanthong. Sampeyan bisa milih semprotan utawa lurus banjur tombol kanggo ngaso. Sampeyan bisa mbusak spout ing endi wae ing sink supaya gampang dibersihake.

  12. E *** w2020-07-20
    US

    Ing mikir iki ngasilake terkenal. Digawe nganggo nikel sikat, sing padha karo baja tahan karat. Siji bab sing aku seneng babagan faucet yaiku ana selang lengkap sing bisa sampeyan seret mudhun kanggo keperluan multi panggunaan. Pegangane kepenak. Bahan sing apik digunakake ing tabung.

  13. w *** o2020-07-21

    Wis diinstal pirang-pirang wulan saiki lan bisa digunakake kanthi apik. Nginstal gampang banget. Wis luwih angel nyopot sing lawas. Siji iki wis diinstal sawetara menit lan wis bisa digunakake wiwit saiki.

  14. M *** k2020-07-22
    US

    Aku kesengsem banget karo faucet sing anyar! Instalasi gampang lan ora perlu nelpon profesional. Aku seneng banget, sprayer tarik, dhuwure, tekanan banyu saya mundhak akeh! Aku ora bisa ngowahi kabeh nalika aku masak amarga aku bakal nggawe kekacoan! Dheweke uga duwe garansi lengkap sing mung mbuktekake kapercayan karo produke dhewe.

  15. B *** i2020-07-23
    US

    Instalasi sing gampang, kanthi instruksi sing ora ana gunane; bisa uga ora ngirim instruksi babar pisan. Kanthi kasebut, kran banyu sing apik banget regane regane larang banget.

  16. O *** m2020-07-24
    US

    Faucet pawon iki gampang digunakake. Kualitas uga apik, gampang ngontrol aliran banyu. Pancen gampang digunakake, aku seneng banget.

  17. M *** s2020-07-25
    US

    Nggunakake tukang ledeng kanggo nginstal amarga aku ora duwe alat khusus kanggo mbuwang faucet lawas. Aku seneng operasi lan kualitas faucet sing lancar.

  18. A *** e2020-07-26
    US

    Faucet berteknologi tinggi lan bisa digunakake kanthi apik, kemampuan kanggo ngluwihi kabel nggawe luwih migunani uga migunani kanggo ngresiki. Bahan sing digawe kualitas premium lan aku ora bisa nemokake cacat ing faucet iki. Aku lovin iku!

  19. H *** s2020-07-27
    US

    Seneng keran iki. Aku nggawe maneh pawon lan ana faucet sing anyar. Faucet iki wis kabukten kaya sing tak goleki.

  20. M *** s2020-07-29
    US

    Faucetku saiki wis katon sepuh lan ketinggalan jaman, nanging aku ora pengin ngentekake akeh ton kanggo ngganti. Faucet lan peralatan lan regane larang, nanging iki regane larang banget lan katon Luwih apik tinimbang akeh opsi sing luwih larang. Instal butuh wektu suwe, nanging umume, seneng banget karo produk iki.

  21. H *** i2020-07-30
    US

    Kudu ngluwihi garis nanging ing omah lawas. Produk luwih apik tinimbang dakkira. Luwih becik sing dak tuku kanggo sink liyane saka toko hardware.

  22. M *** e2020-08-04
    US

    Pandhuan bisa uga luwih jelas nanging sawetara video youtube mbantu. Aku ora duwe pengalaman sadurunge lan bisa mripat ireng kanthi kunci inggris nanging katon apik. Wis sawetara wulan digunakake lan ora ana masalah.

  23. W *** n2020-08-07
    US

    Aku seneng banget karo keran iki! Sederhana banget lan gampang dipasang. Bisa apik lan ora ana sing rumangsa murah. Katon apik banget lan apik tenan! Rekomendasi banget!

  24. w *** o2020-08-08
    US

    Apik banget lan gampang dipasang, kaya warna, cocog karo jubin ing pawon.

  25. G *** s2020-08-11
    US

    Gampang dipasang, aku seneng duwe pipa 3/8 ′ mula ora prelu mblokir jeruk nipis utawa kalsium kaya perlengkapan penghemat banyu anyar.

  26. J *** n2020-08-12
    US

    aku duwe faucet pawon sing lawas, lan aku mung ngganti, aku seneng banget karo faucet iki, gampang dipasang sampeyan bisa nindakake dhewe lan duwe nilai sing apik.

  27. J *** s2020-08-15
    CAD

    Kaget banget! Aku seneng desain, tampilan lan rasane digunakake kanggo faucet. Penyemprot sing dibangun apik banget !! Aku uga wis ngerteni yen tekanan banyu luwih apik tinimbang keran sadurunge sing dadi kejutan.
    Instalasi gampang. Aku nyaranake faucet iki kanggo sapa wae sing pengin tuku.

  28. B *** y2020-08-16
    US

    Aku wis nampa faucet sawetara dina. Bojoku masang wingi. Instalasi sing gampang banget. Pancene apik. Kita nginstal faucet iki ing sink pawon. Ora ana bocor utawa nggantung. Kita seneng iki.

  29. G *** t2020-08-18
    CAD

    Faucet apik banget kanggo dhuwit !! Ora masalah instillation kanggo kita. Kerjane apik banget lan gampang banget.

  30. Aku r2020-08-20
    US

    Pandhuan minimal kanggo ngonfirmasi proses instalasi nanging kabeh bagean sing nyambung banget lan kabeh fungsi apik banget.

  31. C *** e2020-08-22
    US

    Tuku kran iki udakara nem wulan kepungkur lan wis marem banget karo cara kerjane lan katon apik banget

  32. L *** e2020-08-25
    CAD

    Aku maneh sadurunge tuku. Garis panas luwih cendhek tinimbang sing saiki dakduweni. Ora masalah, kita entuk tambahan ing Ace. Dadi gampang diganti. Katon apik, aliran kuwat. Aku nyaranake faucet iki.

  33. V *** s2020-08-27
    US

    Produk umume apik kanggo rega. Nozel gampang ditarik mudhun. Kita duwe tukang pipa amarga pipa pipa cedhak karo tembok kabinet.

  34. E *** r2020-08-29
    US

    Wiwitane ora yakin amarga durung nate ngerti merek iki, nanging mutusake nyoba adhedhasar kabeh ulasan sing apik. Kita seneng banget karo keran iki. Kualitas apik, katon apik, lancar, regane apik lan kemasan apik. Wis udakara sewulan saiki, lan ora bisa dadi luwih bahagia.

  35. W *** m2020-09-02
    US

    Aku kudu ngganti faucet pawonku sing lawas lan aku mikir sing iki pilihan sing paling pas. Kasedhiya piring 3 bolongan kanggo sing lawas. Ana video ing kaca wowow kanggo pitunjuk cara nginstal. Sampeyan mung butuh wektu 15 menit kanggo rampung instal. Aliran banyu pancen lancar lan kuwat.

  36. 2 *** 62020-09-11
    US

    Aku ora pilih-pilih, riset lan cenderung golek jeneng merek lan ora nate dadi dhasar, mula aku nindakake riset kanthi tliti sadurunge nambah jeneng merek sing ora dingerteni iki menyang dhaptar dhaptar merek sing misuwur desain sing padha luwih saka dobel utawa kaping telu regane. Kaloro masalah liyane: 1. Sawetara review nyebutake yen mundur mudhun ora mundur lan langsung mlebu ing papan sing bener, nuli digantung. Iku pancen masalah instalasi. Ana bobot sing kudu diatur, sing gampang banget, mula bisa digunakake kanthi sampurna. 2. Werna - potret katon luwih kaya warna abu-abu waja sing disikat, nanging digawe saka nikel sikat, sing bisa duwe warna anget lan coklat sing kuatirake ora cocog karo peralatan SS. Aku ora bisa nemokake review sing nyebutake babagan aspek kasebut utawa ing pitakon, mula aku takon dhewe lan nampa wangsulan sing apik manawa ora duwe warna coklat lan bakal cocog karo peralatan stainless steel. Iki kabukten minangka saran sing apik, matur nuwun kanggo wong-wong sing wis sithik mangsuli pitakonku, aku ora kuciwa. Iki produk kualitas padhet, desain kanthi fitur tarik mudhun lan semprotan apik banget, klelepku durung tau resik tenan! Siji-sijine sing ora bisa dakkandhakake yaiku umur dawa amarga mung wis sewulan, nanging umume kran dapur, iki digunakake terus-terusan, lan aku ora duwe alesan mikir yen ora bakal padha karo merek sing luwih larang. Pilihan sing apik, golek, ngirit $, aku nyaranake kanthi 5 lintang.

  37. H *** n2020-09-15
    US

    Sawise ditinjau asli, layanan pelanggan ngubungi aku kanggo mbantu ngganti faucet sing salah sanajan wis kliwat jendela bali WOWOW. Kanthi pambiyantu aku bisa ndandani faucet nanging nalika semana dheweke ngirim pengganti manawa aku ora bisa ndandani sing pertama. Masalahe yaiku mekanisme pegangan internal ngidini gagang kasebut bisa pindhah menyang sisih liyane kanggo nyetel suhu nanging ora munggah lan mudhun kanggo mbukak aliran banyu. Sampeyan kudu dicopot lan dipanggonke maneh supaya bisa dienggo kanthi lengkap. Faucet saiki bisa digunakake kaya sing diarepake lan tampilan padha karo sing dakkarepake. 5 bintang kanggo layanan pelanggan perusahaan iki!

    Asli: Faucet iki apik lan regane pas, sayangé ora bisa. Ora ana banyu sing metu. Gagang kasebut obah-obah menyang sisih liyane kanggo ngalih ing antarane panas / adhem nanging ora munggah lan mudhun kanggo mbukak kran banyu. Aku wis ndeleng komentar lan pitakon liyane babagan ora ana banyu, muga-muga bisa uga ana masalah ing sawetara barang. Kabeh sambungan dipasang kanthi bener lan katup garis suplai diuripake. Minangka bukti tambahan yen banyu wis kasedhiya lan kasedhiya, aku weruh ana banyu metu saka selang sawise nyopot kran. Wiwit aku tuku sawetara wulan kepungkur kanggo ndandani kamar umbah-umbah sing lagi rampung, aku kuciwa banget amarga ora bisa nggunakake faucet sing apik iki lan saiki jendhela bali wis rampung dadi katon kaya aku tetep.

  38. S *** y2020-09-18
    US

    Faucet pawon bubar tilar donya lan kita nuntut faucet iki minangka gantine, seneng banget yen bakal nampa kanthi cepet lan bisa nginstal akhir minggu iki, supaya bisa nggunakake sink pawon maneh. Nanging, nalika mbukak kothak kasebut, kita langsung weruh ana goresan sing gedhe ing pucuk batang sing dawa. Iki pancen dadi masalah QC amarga goresan pungkasane bakal teyeng, apamaneh katon ala banget. Kita frustasi banget amarga saiki ora nggunakake sink dapur nganti bisa entuk sing liyane. Iki pancen ora nyenengake. Aku ora percaya yen kaya iki ora kejiret nalika mriksa kualitas sadurunge produk dikemas lan dikirim! Frustasi banget amarga kita ngarep-arep nginstal faucet pawon iki lan bisa sink maneh!

    UPDATE: Nganyari review kita saka 1 nganti 5 lintang amarga layanan pelanggan sing apik banget sing ditampa sawise ngirim review awal. WOWOW bisa uga duwe layanan pelanggan paling apik sing wis ditampa saka perusahaan apa wae. Dheweke ngirim kran banyu tanpa cacat liwat kurir DHL saka China sing teka sawetara dina uga piring dek sing luwih cilik, uga saka China liwat DHL. Sawise kran dipasang, kita pancen seneng, katon apik lan apik banget. Sepisan maneh, WOWOW pancen luwih maju supaya skenario iki cocog kanggo kita lan kita seneng banget karo layanan pelanggan.

  39. Z *** a2020-09-22
    US

    Faucet iki minangka gantian kanggo unit gagang "jeneng merek" umur 15 taun kanthi sirah semprotan. Faucet iki wiwit bocor ing katup katup ing awak faucet lan aku ora pengin nyoba ndandani. Nglampahi 2.5 - 3 jam ngekstrak unit lawas… korosi lan utas sing diudani nggawe bagean kerja kasebut meh ora bisa dibalekake. Rancangan mekanik lan lawas saka unit lawas iki nyebabake akeh getih, kringet, lan nangis.

    Kosok baline, faucet anyar diinstal lan dites udakara 35 menit. Loro sambungan utas kanggo input panas lan adhem lan siji sambungan utas gedhe kanggo faucet sink antarmuka ... voila, rampung.

    Pesthekake lan tambahkan tape segel Teflon menyang sambungan input panas / adhem; iku ora kalebu ing bungkus. Pandhuan kasebut ditulis ing versi Mongolia Monggo sing diterjemahake ing basa Inggris sing bakal nyebabake kerusakan otak ing guru sekolah grammar, yaiku "Rampung instalasi lan tes bocor utawa ora." Muga-muga ilustrasi kasebut apik banget saengga bagean lisan luwih akeh… nanging isih nyenengake.

    Kabeh kalebu ing bungkus (kajaba tape panyegel); piring escutcheon, gasket cadang, kunci pas kabeh, lan adaptor 3/8 nganti 1/2 kanggo sambungan panas / adhem (yen dibutuhake)

    Sawise kabeh kasebut, faucet anyar bisa digunakake kanthi apik lan dandan sing luwih apik tinimbang sing lawas. Aku nyaranake lan nambahake yen regane udakara $ 75 - $ 100 luwih murah tinimbang jeneng merek sing padha. Yen iki tetep anggere diganti, aku bakal seneng banget.

  40. B *** e2020-09-24
    US

    Aku kesengsem banget karo faucet sing anyar! Aku butuh banget lan ora ngerti babagan faucet, mung sawetara jeneng merek. Ing panliten, aku nemokake WOWOW lan saben kajian luar biasa. Aku ngerti yen regane kurang saka $ 100 tinimbang merek jeneng sing kondhang mula aku kudu nyoba. Instalasi gampang lan ora perlu nelpon profesional. Aku seneng banget, sprayer tarik, dhuwure, lan tekanan banyu saya tambah akeh! Aku ora bisa nguripake kabeh nalika masak amarga aku bakal nggawe kekacoan! Coba dakkandhani nalika Home Depot wis adol gedhe 4 dina sawise nginstal faucet sing anyar, aku malah ora digodha. Dheweke uga duwe garansi lengkap sing mung mbuktekake kapercayan marang produke dhewe.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X