search Situs Panelusuran

WauWet Ruangan WOWOW Kanthi Swivel Spout Black

USD53.49
Dijual:
26
reviews:
0

Amazon US  Amazon CA

Baja tahan karat berkualitas tinggi, wowowfaucet Matte Black Kitchen Faucet Single Handle kanthi kualitas apik lan nyimpen dhuwit, kiriman cepet, garansi telung taun!

Pandhuan instalasi 2320200B

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WauWet Ruangan WOWOW Kanthi Swivel Spout Black

WauWet Ruangan WOWOW Kanthi Swivel Spout Black

 

Yen dibandhingake karo faucet kamar mandi tradisional, faucet tarik metu 2320201B duwe bathi bisa narik, umume bisa narik 40-60 cm, sing nambah area pembilasan, kayata sudhut sing ora bisa dicuci nganggo wastafel lan bisa gampang dicuci; Gampang ditarik lan dicuci rambut.

Diskripsi produk:

Panggunaan universal: kran banyu kanggo nglelebke utawa cekungan, bisa ditrapake kanggo kamar mandi lan pawon, busur sing luwih dhuwur bebarengan karo rotasi 360 derajat cocog kanggo nggunakake klelep dual yen sampeyan nindakake fungsi multiplikasi

Tutul bisnis kontemporer sing berkualitas: mburi ireng, khusu lan ora tahan, bisa tahan gores lan teyeng saben dina, baja spout baja lan badan logam seng, angel lan tahan lama, cocog kanggo omah, adus, pawon, hotel, restoran, apartemen, omah sewa lan lsp.

Komponen berkualitas: selang banyu tucan ing konvensional Amerika liwat teks keamanan, katup bebas netes, lan lapisan interior spout gratis gratis kanggo njamin standar banyu sing apik, kabeh piranti instalasi ana ing baja tahan karat

Keterangan

rampung

Matte Black

Produsen

WOWOW

paket Ukuran

12.17 x 8.54 x 2.95 inci

Werna

Black

Material

Steel

Wangun

Kuru

Power Source

Daya Hidrolik

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Item Paket Quantity

1

Nyambung Spout

6.3 Inches

Jinis siram

dual

Penangan / Penangan Lever

Kiri lan Kanan

Dianggo

Komersial / Pendhudhuk

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X