search Situs Panelusuran

Kran Kamar Mandi Faucet Basin Mixer Square Chrome

USD59.99
Dijual:
0
reviews:
0

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Faucet toilet terjun paling apik iki nggabungake mixer banyu sing adhem kanthi kran banyu sing amba. MJMS13 minangka faucet sink datar ing model desain kontemporer. Mode pamindhahan banyu ing grojogan nggawe pamindhahan banyu sing alus. Dheweke ora prelu prihatin babagan cipratan banyu, sing ditindakake kanthi pamindhahan banyu sing kuat. Dheweke umume dipasang ing jedhing rumah tangga. WOWOW iku salah sawijining produsen keran toilet paling apik ing planet iki.

Pilihan:

● Kuningan kualitas paling apik: ora resik kanggo wong, amarga ora ngluncurake zat sing bisa dipertanyakan.

● Dilapisi krom: mixer anticorrosive lan kebal kanggo dipasang, lan tetep resik lan gampang dicuci.

● Cartridge keramik: anti banyu lan tahan panas lan tahan panas.

● Sing penting kanggo kesejahteraan yaiku kasunyatane manawa mixer bebas saka timbal.

Spesifikasi teknis:

Bobot: 1400 g

Macem-macem gagang: siji menehi hasil

Galur banyu: 3-5 bar

Gerakan: 7.5 L / mnt

Ukuran: ndhuwur kabeh: 175mm

Jembar: 155mm

Priksa pengepakan:

1 x Keran air terjun lavatory

2 x Selang banyu adhem lan anget

1 x peralatan

1 x buku tangan

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X