search Situs Panelusuran

WauWet Ruangan WOWOW Chrome Kanthi Majelis Saluran

(23 reviews customer)
USD70.34
Dijual:
51
reviews:
23

Gaya, kinerja lan kemampuan sing cocog, koleksi wowowfaucet minangka pelengkap paling apik kanggo jedhing apa wae. Tingkat aliran maksimal 1.2 g per detik bakal nglindhungi banyu. Katrijle katup disk keramik nyedhiyakake urip kanthi fungsi tanpa netes, bebarengan karo saluran logam sing nyambung saluran nggawe luwih cepet tinimbang sadurunge. Pilihan sing apik banget kanggo jamban saben dina

Pandhuan instalasi 2321400C

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Faucet Mandi Pusat 4 inci 2321400C Dhuwur: 7.5 ″; Dhuwur Spout: 4.4 ″; Ukuran Lubang: 25 - 38 mm1 - 1.5 ″
Faucet Bilik Mandi vanity: mburi krom mewah, tampilan refleksi kaya pangilon, cocog kanggo hiasan kamar mandi kontemporer, cocog karo omah sewa, kondominium, apartemen, jedhing, panggunaan komersial, resort
Faucet Basin Dobel kaping pindho: tata letak 2-gagang, prasaja kanggo nyetel suhu lan volume, spout arc sing luwih dhuwur nyedhiyakake kalonggaran ing ngisor spout
Berkualitas tinggi: disk keramik NSF mesthekake ora bocor, bahan sing tahan lama (SS201, lan logam seng), aerator ABS nyedhiyakake banyu lancar banyu alon

specifications

SKU: 2321400C Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

Chrome

  1. A *** e2020-03-28
    US

    Desain apik, penampilan ramping lan modern. Munggah keran sing dhuwur nyebabake aliran sampah kanthi ruangan kanggo ngumbah tangan utawa sirah.
    Muga-muga bisa digawe kran wastafel pawon kanthi desain sing padha.

  2. A *** e2020-03-29
    US

    Faucet lan regane apik. Gampang dipasang.

  3. L *** d2020-04-02
    US

    Aku seneng tampilan faucet iki. Nggawe bedane banget ing tampilan jedhing. Rega sing cukup murah.

  4. L *** l2020-04-05
    US

    sampurna kanggo jedhingku. Ora ana maneh bocorLooks klasik. Bisa banget lan nguripake banyu kanthi gampang lan lancar.

  5. A *** w2020-04-05
    US

    Banget wareg karo rega, kualitas lan gaya, mula nganggo jinis plumbing lan sarung tangan, aku bakal njaluk sing liyane kanggo wastafel kamar mandhi liyane yen wis mati.

  6. M *** n2020-04-05
    US

    Gampang dipasang, katon kaya kualitas apik lan apik banget! Katon sugih banget lan cocog.

  7. D *** d2020-05-05
    US

    Apik banget, kita duwe masalah nalika instal saluran, nanging layanan pelanggan apik tenan lan dheweke nulungi kita langsung!

  8. G *** e2020-05-05
    US

    Ora angel banget dipasang: pituduh langkah demi langkah jelas lan kabeh potongan pas karo awake dhewe kanthi apik, katon apik banget lan gampang digunakake - ora kaya faucet lawas sing kudu dideleng amarga instalasi lan karat sing ala. Omah sing kita tuku wis klelep cilik ing kamar mandhi; iki ora dikatutake lan cocog banget karo ruang.

  9. C *** e2020-05-07
    US

    Faucet awake gedhe banget. Aku nyaranake tuku macem-macem kacang faucet sing disedhiyakake apik banget, benang aja gampang dilepas lan luwih gampang dilucuti.

  10. Aku *** n2020-05-10
    US

    Kita seneng tampilan facet iki lan kualitas sing dibangun cukup kanggo regane, nanging saluran ora bisa ditindakake kanthi bener saengga ora bisa ditutup lan wastafel kebak banyu.

  11. P *** s2020-05-20
    CAD

    Apik banget Katon apik banget. Bang apik!

  12. L *** y2020-06-01
    CAD

    Faucet gampang dipasang lan katon apik banget! Pancen tugas abot banget. Stopper pop-up crita liyane. Cilik, umume plastik lan angel diatur. Kudu tuku sing luwih berkualitas lan ganti saluran sing ana gandhengane.

  13. A *** y2020-06-04
    US

    Aku pengen faucet kanggo jedhing lanang-lanang lan iki !! Pancen apik banget. Uga swivels, sing aku ora ngerti. Kita mung nginstal nanging kayane kualitas apik!

  14. L *** k2020-06-16
    US

    Instalasi sing gampang lan padha karo Delta sing diganti. Katon banget premium, sanajan penampilane luwih tahan karat tinimbang disikat nikel

  15. M *** l2020-06-18
    US

    Katon apik banget lan nggawe sink RV cilik kita luwih migunani.

  16. Aku r2020-07-03
    US

    Jumlahe dipercaya lan desain modern faucet iki. Cocog banget ing jedhing omah.

  17. G *** d2020-07-03
    US

    Kita seneng faucet iki

  18. M *** h2020-07-10
    US

    Gunakake kanggo kamar mandhi kamar utama. Gampang dipasang, nduwe instruksi sing jelas. Katon apik karo susunan kamar mandhi.

  19. F *** e2020-07-16
    US

    Apik banget dilebokake ing jedhing ibu.

  20. H *** n2020-07-19
    US

    Aku seneng tampilan, katon luwih saka regane. Genggeman dadi lancar. Saluran pop up bisa digunakake kanthi apik.

  21. O *** s2020-07-24
    US

    iki minangka faucet sing apik banget sing ngalem jedhingku sing dirancang apik banget lan regane regane saiki aku tuku sing nomer loro seneng karo produk iki

  22. S *** d2020-07-30
    US

    Ora mung iki minangka salah sawijining faucet sing paling apik, bojoku ujar manawa gampang dipasang lan spek kasebut kaya sing diiklanake. Sing adol saka faucet duwe produk ing wektu rekaman lan wis responsif SANGAT. Ora mung aku sing duwe omah, aku uga Realtor. Aku nyaranake produk iki lan sing adol menyang kanca lan klien real estate.
    Matur nuwun kanggo layanan pelanggan sing apik lan produk hebat!

  23. O *** t2020-07-30
    US

    Aku ora ngarepake faucet kualitas kasebut kanggo rega iki. Aku durung nate krungu merek iki, lan seneng banget karo kualitas nalika teka. Kabeh bagean kuningan ing njero, abot banget, ora ana plastik, gampang dipasang, malah bagean saluran sing dirancang kanthi apik. Tombol push kanggo mbukak. Sisih paling angel yaiku njupuk saluran lawas. Bojoku dudu wong lanang sing gampang lan dheweke duwe wong sing lawas, sing anyar lan kabeh disimpen kurang saka jam. Lan sisih paling apik – ora ana maneh faucet drippy !! Ora sabar ngenteni tagihan banyu sabanjure!

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X