search Situs Panelusuran

WauWet Ruangan WOWOW Chrome Kanthi Majelis Saluran

(23 reviews customer)
USD40.34
Dijual:
51
reviews:
23

Gaya, kinerja lan kemampuan sing cocog, koleksi wowowfaucet minangka pelengkap paling apik kanggo jedhing apa wae. Tingkat aliran maksimal 1.2 g per detik bakal nglindhungi banyu. Katrijle katup disk keramik nyedhiyakake urip kanthi fungsi tanpa netes, bebarengan karo saluran logam sing nyambung saluran nggawe luwih cepet tinimbang sadurunge. Pilihan sing apik banget kanggo jamban saben dina

Pandhuan instalasi 2321400C

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

4 inch Center Bath Faucet 2321400C Height: 7.5″; Spout Height: 4.4″; Hole Size: 25 – 38 mm1 – 1.5″
Faucet Bilik Mandi vanity: mburi krom mewah, tampilan refleksi kaya pangilon, cocog kanggo hiasan kamar mandi kontemporer, cocog karo omah sewa, kondominium, apartemen, jedhing, panggunaan komersial, resort
Faucet Basin Dobel kaping pindho: tata letak 2-gagang, prasaja kanggo nyetel suhu lan volume, spout arc sing luwih dhuwur nyedhiyakake kalonggaran ing ngisor spout
Berkualitas tinggi: disk keramik NSF mesthekake ora bocor, bahan sing tahan lama (SS201, lan logam seng), aerator ABS nyedhiyakake banyu lancar banyu alon

specifications

SKU: 2321400C Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

Chrome

  1. A *** e2020-03-28
    US

    Desain apik, penampilan ramping lan modern. Munggah keran sing dhuwur nyebabake aliran sampah kanthi ruangan kanggo ngumbah tangan utawa sirah.
    Muga-muga bisa digawe kran wastafel pawon kanthi desain sing padha.

  2. A *** e2020-03-29
    US

    Faucet lan regane apik. Gampang dipasang.

  3. L *** d2020-04-02
    US

    Aku seneng tampilan faucet iki. Nggawe bedane banget ing tampilan jedhing. Rega sing cukup murah.

  4. L *** l2020-04-05
    US

    sampurna kanggo jedhingku. Ora ana maneh bocorLooks klasik. Bisa banget lan nguripake banyu kanthi gampang lan lancar.

  5. A *** w2020-04-05
    US

    Banget wareg karo rega, kualitas lan gaya, mula nganggo jinis plumbing lan sarung tangan, aku bakal njaluk sing liyane kanggo wastafel kamar mandhi liyane yen wis mati.

  6. M *** n2020-04-05
    US

    Gampang dipasang, katon kaya kualitas apik lan apik banget! Katon sugih banget lan cocog.

  7. D *** d2020-05-05
    US

    Apik banget, kita duwe masalah nalika instal saluran, nanging layanan pelanggan apik tenan lan dheweke nulungi kita langsung!

  8. G *** e2020-05-05
    US

    It was not very difficult to install: the step-by-step directions are clear and all the pieces fit together perfectly well,look great and so easy to use – unlike the old faucets we had to saw out due to bad install and corrosion. The house we bought had pretty small sinks in the master bath; these are not over stated and fit the space very well.

  9. C *** e2020-05-07
    US

    Faucet awake gedhe banget. Aku nyaranake tuku macem-macem kacang faucet sing disedhiyakake apik banget, benang aja gampang dilepas lan luwih gampang dilucuti.

  10. Aku *** n2020-05-10
    US

    We like the look of this facet and the built quality is decent for the price, but our drain doesn’t deal properly making it impossible to shut it and have the sink full with water.

  11. P *** s2020-05-20
    CAD

    Apik banget Katon apik banget. Bang apik!

  12. L *** y2020-06-01
    CAD

    Faucet gampang dipasang lan katon apik banget! Pancen tugas abot banget. Stopper pop-up crita liyane. Cilik, umume plastik lan angel diatur. Kudu tuku sing luwih berkualitas lan ganti saluran sing ana gandhengane.

  13. A *** y2020-06-04
    US

    I wanted a faucet for my boys’ bathroom and this is IT!! It is really very nice. It swivels too, which I did not know. We just installed it but it seems to be great quality!

  14. L *** k2020-06-16
    US

    Instalasi sing gampang lan padha karo Delta sing diganti. Katon banget premium, sanajan penampilane luwih tahan karat tinimbang disikat nikel

  15. M *** l2020-06-18
    US

    Katon apik banget lan nggawe sink RV cilik kita luwih migunani.

  16. Aku r2020-07-03
    US

    Jumlahe dipercaya lan desain modern faucet iki. Cocog banget ing jedhing omah.

  17. G *** d2020-07-03
    US

    Kita seneng faucet iki

  18. M *** h2020-07-10
    US

    Gunakake kanggo kamar mandhi kamar utama. Gampang dipasang, nduwe instruksi sing jelas. Katon apik karo susunan kamar mandhi.

  19. F *** e2020-07-16
    US

    Apik banget dilebokake ing jedhing ibu.

  20. H *** n2020-07-19
    US

    Aku seneng tampilan, katon luwih saka regane. Genggeman dadi lancar. Saluran pop up bisa digunakake kanthi apik.

  21. O *** s2020-07-24
    US

    iki minangka faucet sing apik banget sing ngalem jedhingku sing dirancang apik banget lan regane regane saiki aku tuku sing nomer loro seneng karo produk iki

  22. S *** d2020-07-30
    US

    Not only is this one of the most gorgeous faucets I’ve had, my husband said it was pretty easy to install and the specs are as advertised. The seller of the faucet had the product to us in record time and has been VERY responsive. Not only am I a homeowner, I’m also a Realtor. I would recommend this product and the seller to any of my friends and real estate clients.
    Matur nuwun kanggo layanan pelanggan sing apik lan produk hebat!

  23. O *** t2020-07-30
    US

    I was not expecting a faucet of this quality for this price point. I had never heard of this brand before, and was very impressed with the quality when this arrived. All brass parts inside, very heavy, no plastic, easy to install, even the drain part was well designed. It’s a push button to operate. That hardest part was taking out the old drain. My husband is not a handy-man kind of guy and he had the old one out, the new one in and everything put away in less than hour. And the best part–no more drippy faucet!! Can’t wait to see my next water bill!

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X