search Situs Panelusuran

WOWOW Basin Campur Taps Swivel Spout Nickel Brush

USD79.99
Dijual:
19
reviews:
0

Amazon US

pitunjuk jedhing klelep jedhing:
Rampung ireng matte sing tahan lama: Ngalangi karat lan karat ing panggunaan rutin.
Prasaja disiyapake: persiyapan bolongan siji kanggo instalasi tanpa tenaga.
Prasaja kanggo digunakake: Siji gagang kanggo banyu sing adhem lan panas.

2320200 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Basin Campur Taps Swivel Spout Nickel Brush

 

Faucet sink kamar mandhi 1 iki 2320201 duwe akeh kaluwihan. Ngirit banyu lan duwe desain apik. Bisa diarani minangka rekomendasi pisanan ing faucet pawon lan jedhing.

Diskripsi produk:

Faucet kanggo Wastafel Toilet utawa Basin kanggo Persiyapan 1 Lubang; Dhuwur: 11 ″; Tekan Spout: 7 ″; Ukuran Lubang: 1.4 "(Mangga Waca dimensi Lubang sadurunge dhisik pesen).
Faucet kanggo Toilet & Bath: faucet kanggo wastafel utawa wastafel, bisa digunakake kanggo kamar mandhi lan pawon, puteran busur luwih dhuwur lan 360 derajat bisa digunakake kanggo sink kaping pindho nalika nindakake multiply fungsi.

Faucet Stainless Steel Grass Nikel: bisa tahan saben dina lan karat, spout baja tahan karat lan awak logam seng, angel lan tahan lama, cocog kanggo omah, adus, pawon, hotel, restoran, apartemen, omah sewa lan liya-liyane.

Hardware berkualitas: selang banyu tucai ing konvensional Amerika liwat teks keamanan, katup bebas netes, lan permukaan interior spout gratis tanpa njamin kanggo mesthekake standar banyu sing apik, Kabeh piranti instalasi ana ing baja tahan karat, netes lan bebas bocor.

JAMINAN LIFETIME kanthi dhukungan CUSTOMER: ditutupi 90 dina gratis lan jaminan babar pisan!

SAIKI Sambungake EMAIL❤service@wowowfaucet.com

specifications

SKU: 2320201 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

rampung

Nikel Disapu

Produsen

WOWOW

Bobot Item

2.42 kilogram

paket Ukuran

12.17 x 8.54 x 2.95 inci

Werna

sikat

Material

Steel

Power Source

Daya Hidrolik

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Nyambung Spout

6.3 Inches

Jinis siram

dual

Penangan / Penangan Lever

Kiri lan Kanan

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X