search Situs Panelusuran

WauWet Jedhing Centreet WOWOW Kanthi Déwan Matte Black

(20 reviews customer)
USD49.98
Dijual:
50
reviews:
20

Amazon US   Amazon CA

Ngawasi kran banyu matte ireng 2 nganggo fungsi lan desain kontemporer ing 1. Kanthi garansi 3 taun. Blanja klambi jedhing klambi ireng matte ireng 2 saiki!

Pandhuan instalasi 2321400B

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

 

Kamar jamban kreta matte ireng 2 gagangs 2321400B

Amarga akeh wong sing milih faucet kamar mandi perak utawa krom, sampeyan bisa nggawe pratelan mode kanthi kran kamar mandi ireng matte. Werna iki ora mung menehi jedhing katon elegan lan eksklusif, warna ireng matte isih subtle lan klasik uga. Ora kebetulan matte ireng wis dadi warna klasik kontemporer nalika desain jedhing. Matte black minangka gaya sing ora bakal cepet banget. Faucet kamar mandi ireng sing matte bisa menehi sentuhan modern ing jedhing apa wae.
Siji bisa ngremehake kasunyatan manawa faucet jedhing minangka salah sawijining fitur sing paling penting ing jedhing babagan gaya. Sanajan faucet jedhing cilik, masarakat cenderung fokus ing faucet jedhing amarga pandelenge kanthi otomatis kepincut karo titik fokus kasebut. Mula faucet kamar mandi bisa nggawe utawa ngrusak jedhing. Faucet kamar mandhi duwe kemampuan kanggo ngunggahake jedhing. Jedhing sing sederhana utawa minimalis bisa nambah kanthi faucet jedhing sing apik. Desain retro klasik gaya faucet jedhing iki WOWOW nggawe jedhing sampeyan luwih modis sekaligus. Faucet kamar mandi matte ireng 2 gagang WOWOW minangka salah sawijining faucet kamar mandi sing bisa ngganti dekorasi kamar mandhi sampeyan.
Kran banyu jedhing ireng Matte nganggo 2 gangan 
Gaya minangka salah sawijining perkara, nanging fungsionalitas bisa uga luwih penting. Ing basis saben dina, sampeyan nggunakake kamar mandhi kaping pirang-pirang lan sampeyan pengin jedhing bisa dilayani kanthi cara sing ndhukung rutinitas saben dinane. Sing penting tanpa mangu-mangu fungsi minangka padusan lan bak mandi. Nanging sampeyan bisa uga nggunakake kamar mandhi luwih saka fitur kamar mandhi sampeyan. Mula sampeyan kudu luwih nggatekake aspek jedhing kasebut. Saliyane sink kamar mandhi sing trep, faucet jedhing nyetel kabeh fungsi sing sampeyan butuhake.
Faucet kamar mandi matte ireng 2 gagang WOWOW njamin pengalaman banyu sing hebat. Faucet kamar mandi ireng matte ireng iki nduweni 4 gagang. Kanthi gagang kasebut sampeyan bisa nyetel suhu banyu lan nyepetake kanthi cepet miturut kabutuhan. Lonjakan busur sing dhuwur nyedhiyakake cukup ruang ing antarane spout lan wastafel jedhing sampeyan supaya bisa ngumbah tangan utawa mbilas wajah sampeyan kanthi nyaman. Jarak kasebut 2 inci lan nawakake cukup ruangan. Akibate, sampeyan ora prelu berjuang kanthi ruang winates kaya kran kamar mandi busur sing kurang.
Ndhuwur, nozel faucet matte ireng 2 gagang WOWOW sing bisa diputer bisa uga muter 360 derajat supaya bisa digunakake kanthi gampang. Kran kamar mandi matte ireng 2 gagang dilengkapi tungku batang angkat kanthi warna ireng matte sing padha kanggo nggawe siji kesatuan karo wastafel kamar mandhi sampeyan. Pancen gampang dibukak lan ditutup rakitan saluran iki nganggo gagang terpadu ing mburi kran banyu jedhing iki.
Klambi jedhing kelas pertama kelas matte ireng 2 sing nangani 
Kejabi desain kontemporer lan kandel, WOWOW utamane misuwur kanthi standar kualitas tinggi. Amarga meksa standar kualitas kasebut saka papan gambar menyang pabrik sing modern banget, saben detail minor ing kran jedhing iki wis dioptimalake nganti maksimal. Sing menehi faucet jedhing berkualitas tinggi sing bakal bisa ditrapake lan njamin ketahanan umur sing dawa.
Sikil tahan lama kran kamar mandi WOWOW matte ireng 2 gagang digawe saka bahan kuningan padat amarga iki njamin kinerja optimal lan ketahanan paling dawa. Uga konstruksi digawe saka tembaga padhet lan rampung karo campuran seng. Sampeyan ora prelu kuwatir masalah korosi amarga bahan kasebut. Kajaba iku, keran jedhing iki bebas timah kanggo nglindhungi kulawarga kanthi maksimal. Sampeyan bakal rumangsa bedane kualitas iki nalika nyekel. Kran kamar mandi ireng matte ireng 2 gagang uga tahan noda. Mula gampang dijaga. Sing sampeyan entuk nalika tuku kran banyu jedhing sing berkualitas.
Jedhing faucet matte ireng 2 genggem 
Cakram keramik premium sing ana ing faucet jedhing desainer kanthi warna ireng matte nggawe banyune lancar lan bebas netes. Tanduran faucet jedhing iki ngemot aerator ABS. Kanthi aspek inovatif iki, sampeyan bakal bisa ngirit konsumsi banyu lan uga bisa ngirit banyu. Katup sing wis disertifikasi NSF kanthi lancar bisa menehi kenyamanan maksimal. Kartrid kualitas dhuwur wis dites ing 500,000 siklus banyu, lan isih bisa kinerja kanthi optimal. Lan iki kanthi rega sing durung ngirit!
Minangka proses produksi WOWOW sing wis distandardisasi lan otomatis, WOWOW bisa nawakake kran kamar mandi kualitas tinggi matte black 2 kanthi rega sing larang banget. Bebarengan karo pengadaan sing efisien lan hemat biaya lan panggunaan bahan, WOWOW ngirit biaya produksi kanthi akeh. Nanging tanpa kelangan tujuan utama ngasilake produk sing bermutu ora bisa dideleng. WOWOW njamin yen sampeyan ora bisa nemokake faucet jedhing kanthi kualitas sing padha kanthi rega sing luwih murah tinimbang sing ditawakake.
Gampang diinstal lan gampang dijaga 
Faucet kamar mandi pusat ireng matte kanthi 2 gagang gampang dipasang dhewe tanpa profesional. Kanthi cara iki sampeyan malah bisa ngirit luwih akeh kanthi nginstal faucet matte black 2 dhewe. Faucet kamar mandi 4 inci cocog karo dipasang 3-bolongan. Kran kamar mandi matte ireng 2 gagang dilengkapi set aksesoris kanggo masang sepotong kue, kalebu tabung banyu, saluran pengangkat angkat lan piring dek kanggo gampang dipasang.
Kanthi kran jedhing matte ireng 2 gagang WOWOW sampeyan bakal njamin kran jedhing sing ngluwihi kabeh standar industri. Sampeyan bakal bisa njaga keran jedhing iki kanthi gampang, nalika sampeyan bisa mbusak residu banyu hard kanthi tutul driji kanthi lembut. Amarga faucet jedhing iki gampang dibersihake, sampeyan bisa terus nggunakake kran iki suwene suwe, njamin standar banyu sing berkualitas. WOW ora menehi jaminan babar pisan 3 taun kanggo njamin kinerja kran kamar mandi matte ireng 2 gagang.
Kauntungan saka jedhing kran banyu matte ireng 2 ngatasi kanthi ringkes: 
 Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
 Desain ireng matte unik
 kran banyu dhuwur kanggo nyedhiyakake papan sing akeh
 Spout licin lan netes
 Kinerja dhuwur
 Digawe saka bahan tembaga sing berkualitas tinggi
 Gampang di resiki lan gampang dijaga
 garansi 3 taun

 

 

Keterangan

bobot

2.53 kilogram

Ukuran Produk

6 x 2.2 x 7.5 inci

Werna

Black

Rampung

Matte Black

Material

Metal

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Jumlah Bolong

3

Dhuwur Spout

4.4 Inches

Nyambung Spout

5.2 Inches

Penangan / Penangan Lever

Ngiwa & nengen

Kasedhiya Komponen

Angkat Rod Saluran

  1. B *** m Maret 26, 2019
    US

    Pancen KASIH keran iki. Sampeyan ora bisa ngalahake rega iki lan kualitas apik.

  2. M *** t2020-03-20
    US

    Aku seneng tampilan faucet iki. Nggawe bedane banget ing tampilan jedhing. Rega sing cukup murah.

  3. *** s2020-03-22 AS
    US

    Keran sing apik. Rekomendasi banget. Regane gedhe

  4. G *** a2020-03-25
    US

    Seneng tenan karo produk iki - digawe kanthi gampang lan gampang dipasang. Pandhuane maju terus ing wayah wengi, kabeh sing sampeyan butuhake (dikurangi kunci) kasedhiya ing paket kasebut, lan produk pungkasan katon apik! Aku seneng banget babagan artine spout!

  5. E *** d2020-03-26
    US

    Katon apik, fungsine apik banget. Bakal entuk maneh.

  6. L *** e2020-03-28
    US

    Gampang banget dipasang. Seneng banget yen swivels faucent

  7. F *** i2020-03-28
    US

    Aku pesen lan nampa kran banyu ireng iki ing wayah sore dipasang ing wektu setengah jam upgrade sing apik banget. Matur nuwun

  8. B *** y2020-03-29
    US

    plumber sing apik lan apik dideleng yaiku keran lan kualitas sing apik kanggo rega kasebut

  9. J *** e2020-04-01
    US

    Tukang pipa saya ujar kran cekel loro iki gampang banget dipasang. Tekanan banyu apik banget, utamane banyu panas. Aku seneng swivel spout lan saiki aku bisa ngisi barang-barang ing jedhing lan ora kudu pindhah menyang faucet dapur busur sing dhuwur.

  10. J *** n2020-04-02
    US

    Gampang dipasang, katon kaya kualitas apik lan apik banget! Katon sugih banget lan cocog.

  11. E *** x2020-04-04
    US

    Aku seneng faucet jedhing iki loro gagang katon apik banget katon larang lan gampang dipasang

  12. *** s2020-04-06
    US

    Jumlahe dipercaya lan desain modern faucet iki. Cocog banget ing jedhing omah

  13. E *** n2020-04-10
    US

    Nganyari apik kanggo jedhing. Desain ramping, diinstal cepet lan gampang.

  14. E ***)2020-04-11
    US

    Wiwitane aku rada angel (amarga kurang pengalaman). Tukang pipa mbantu aku. Aku setuju manawa regane apik tenan, mesthi katon larang lan kualitase apik. Disaranake banget kanggo tuku! !

  15. G *** k2020-04-15
    US

    Aku duwe prima nginstal tambang, nanging jarene luwih gampang dipasang. Iki langsung ngowahi jedhingku dadi tampilan modern sing dakkarepake.

  16. N *** e2020-04-18
    US

    Prefek - Faucet Kamar Mandi iki dikemas kanthi apik lan berkualitas tinggi

  17. J *** m2020-04-20
    US

    Bisa digunakake kanthi apik, Faucet katon modern banget

  18. S *** l2020-04-25
    US

    Seneng tampilan lan kinerja keran iki. Aliran banyu gedhe! Aku seneng yen faucet bisa dipindhah menyang sisih liyane. Mesthi bakal tuku maneh!

  19. w *** o2020-04-26
    US

    Pembaruan tampilan sink tuwa lan dhuwure luwih dhuwur bisa luwih akeh aliran banyu. Regane gedhe kanggo dhuwit!

  20. w *** o2020-04-28
    US

    Faucet iki gampang dipasang. Rupane uga ayu banget. Terjangkau

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X