search Situs Panelusuran

WOWOW Matte Black bath Faucet 4 Inch Centerset

(28 reviews customer)
USD45.88
Dijual:
58
reviews:
28

Amazon US

wowowfaucet setya menehi produk kanthi kualitas larang regane berkualitas lan praktis. Kolam renang sink mandi jedhing modern dilengkapi instruksi instalasi profesional. Pamasangan kasebut gampang lan gampang diinstal.

Pandhuan instalasi 2321200B

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja
 
WOWOW Faufet kamar mandi pusat ireng 2321200B bahan sing dipilih kanthi tliti, bahan kandel, kapinteran, manufaktur presisi, nilai mutlak kanggo dhuwit. kabeh paket dikirim liwat layanan ekonomi utawa standar UPS utawa USPS, kanthi garansi telung taun, lan diproses sajrone 1 dina kerja kanggo njamin pengiriman cepet!
2 Nangani Faucet Kamar Mandi: desain 2 gagang klasik kanggo kontrol banyu & suhu sing tepat, ukuran 4 inci lan pas 3-bolongan kanggo cekungan lan klelep; Dilengkapi Déwan Saluran Angkat Rod; Garis Pasokan Didol Pisah
2 BATHROOM HANDLES FAUCET: Banyu sing adhem lan kadhemen: Cartridge Keramik Kerat Bebas, Dibangun ing karton keramik pengedap kanthi dhuwur, muter lancar supaya njamin panggunaan jangka panjang tanpa ngeculake banyu lan bocor, lan ngontrol suhu banyu kanthi akurat.
Kualitas lan Bahan: kartrij sertifisual NSF sing dhuwur ora drip lan gratis plumbum, standar banyu dijamin; Bahan: wesi seng / stainless steel / metal
Kualitas TINGGI BASA BASIN: ABS aerator nyimpen banyu 50% lan anti splatter. Grobik keramik tanpa titisan terus tahan. Kran banyu berkualitas tinggi karo sikil tembaga, tahan karat stainless steel, kekiatan.
FAAN KANGGO VANITY DENGAN 3 JAMINAN WULANG: Mangga hubungi kita yen ana pitakon. Kita bakal ngatasi masalah sampeyan kanthi cepet.

specifications

SKU: 2321200B Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Bobot Item

2.99 kilogram

Werna

Matte Black

Rampung

Disapu Gangsa / Ireng

Material

Paduan seng / Baja tahan karat

Cara Instalasi

Centerset

Dhuwur Spout

3.7 Inches

Nyambung Spout

5 Inches

Nangani Material

Wesi seng

Kasedhiya Komponen

Faucet * 1, Spesifikasi instalasi * 1, Stop-up Drain Pop-up * 1

  1. T *** g2020-02-05
    US

    Aku seneng faucet iki! Dheweke luwih murah tinimbang Lowe lan Home Depot lan katon apik banget. Tekanan banyu pancen apik banget.

  2. B *** e2020-03-02
    US

    faucet kokoh banget. Kita wis entuk udakara setaun. Saiki kita lagi bangunan lan tuku omah loro maneh.

  3. O *** r2020-03-05
    US

    Isih bisa digunakake setaun sawise instalasi. Panggunaan saben dinane, tanpa ana tandha-tandha bocor.

  4. Aku d2020-03-09
    CAD

    Barang sing apik banget lan apik. Katon apik banget ing jedhing ing toko sing luwih akeh dhuwit sing bakal dituku maneh kanggo omahku sing liyane, nggawa kabeh tombol Push kanggo mandheg banyu saka wastafel sing wis lawas.
    asy kanggo nginstal.

  5. J *** e2020-03-12
    US

    Faucet iki lan sing paling apik yaiku saluran pembuangan, luwih gampang mlebu Faucet iki katon apik banget ing jedhingku lan bisa digunakake kanthi apik. Pasang lan mung fitur sing apik.

  6. P *** t2020-03-13
    US

    Materi sing berkualitas lan regane cukup, aku bakal menehi saran faucet kamar mandi produk iki

  7. M *** s2020-03-13
    US

    Wis sampurna. Regane gedhe, ora usah ngentekake dhuwit edan ing Home Depot. Iki elegan banget, modern lan gampang digunakake. Aku seneng banget, nggawe jedhingku katon mewah.

  8. M *** s2020-03-18
    US

    Aku seneng luwih dhuwur lan ing tengah sink wis ana. Rampung / warnane apik. Gampang nggunakake gagang apik lan gampang uga. Aku bakal tuku liyane kanggo jedhing liyane.

  9. K ***.2020-03-22
    US

    Banget wareg karo produk iki. Gampang dipasang, nduwe tampilan modern sing apik lan paling ora bisa digunakake saiki. Produk sing apik kanggo rega iki.

  10. M *** l2020-03-26
    US

    Banget kaget karo kualitas faucet lan gampang dipasang. Kabeh pas banget kanggo ngganti sing lawas, luwih-luwih yen pipa dudu tugas sing disenengi. Biasane, kita kudu lelungan ekstra kanggo entuk bagean. Iki lancar.

  11. P *** y2020-04-01
    US

    Adoh salah sawijining faucet paling apik sing bisa dituku. Aku entuk separo saka sing dikarepake department store lan rasane lan katon luwih apik tinimbang sing dikarepake. Mesthi bakal tuku maneh

  12. R *** y2020-04-05
    CAD

    Produk sing apik banget lan kokoh. Steker gedhe lan nutupi kabeh bolongan pembuangan (ora mung mlebu ing pembuangan).

  13. E *** e2020-04-10
    US

    Kita seneng banget kepiye jebulane sawise diinstal. Produk kasebut apik kualitas lan dikemas kanthi apik. Kasedhiya 2 potongan kapisah: keran nganggo gagang, lan bagean saluran. Sederhana ngerti apa sing bakal diinstal tanpa instruksi.

  14. D *** n2020-04-16
    US

    Iki digawe saka logam tinimbang plastik, lan awet banget, apik gayane lan fungsional. Aku nyaranake produk iki yen sampeyan butuh gantian faucet kamar mandi RV. Aku bakal milih merek iki maneh nalika kudu ngganti kran wastafel tanpa takon.

  15. V *** e2020-04-19
    US

    Kuat banget kanggo kualitas. Gampang & gampang dipasang. Mula aku njaluk wong loro kanggo ngganti wastafelku. Sampeyan pancen ora ngira rega regane kurang saka $ 35. Wah, regane kanthi kualitas luwih apik tinimbang $ 50 utawa luwih sing aku tuku saka toko lokal (Home Depot, Lowes…)

  16. P *** h2020-04-20
    US

    Gampang dipasang ing Vanity anyar. Aliran banyu gedhe! Kurang luwih 10 menit kanggo nginstal! Iki cocog banget ing jedhing tamu. Kita seneng fitur sing ngidini ngontrol panas lan adhem bebarengan. Kasedhiya kabeh bagean lan instruksi cukup gampang

  17. S *** l2020-04-23
    US

    Iki minangka faucet sing apik sing dibangun kanthi apik. Katon kaya faucet jeneng merek umum sing luwih dhuwur, nanging regane murah ing ngisor iki lan kanthi jumlah sing cukup. Katrangan kartrid keramik sing apik sing ngaktifake / mateni katup kanthi repes tanpa bocor. Ana aerator sing dibangun kanthi jumlah banyu sing pas tanpa nyebarke swara utawa gangguan. Rampung nikel disikat pancen apik karo sinkku.

  18. R *** n2020-04-28
    US

    Mung butuh wektu 15 menit kanggo nginstal iki ing bathi sing anyar. Aku seneng saluran pembuangan, sing luwih gampang dipasang tinimbang saluran pembuangan. Faucet sing dakgawe digawe saka kuningan bermutu. Potongan sing digawe kanthi apik lan padhet, mesthi bakal suwe. Lan regane larang banget. Aku bakal tuku loro maneh kanggo ngganti jedhingku liyane.

  19. H *** e2020-04-28
    US

    Narik banget, gampang dipasang lan ora bocor. Siji-sijine tembung sing ati-ati yaiku yen banyune metu kanthi tekanan. Sampeyan mung kudu muter tombol kanggo entuk banyu akeh.

  20. A *** r2020-04-28
    US

    Iki kanggo jedhing master, sing asline bocor akeh, mula aku mutusake golek sing anyar kanthi tampan. Dadi, aku bakal entuk gaya anyar kanggo jedhingku. gampang banget dipasang, kualitas apik, lan aku yakin luwih apik tinimbang produk rega sing padha ing Lowe utawa Home Depot. Kalorone wis mriksa loro toko kasebut, lan faucet larang banget ing kana, umume udakara $ 70. WOWOW duwe kualitas sing padha ing rega kasebut ing rong toko kasebut.

  21. B *** d2020-05-10
    US

    Aku seneng banget karo keran iki. Gampang dipasang. Cocog banget karo lemari ing jedhingku. Seneng banget aku tuku. Terjangkau banget. Aku ora yakin suwene bakal suwene nanging kayane duweni potensi bisa awet banget nganti pirang-pirang taun.

  22. K *** s2020-05-18
    US

    Instal gampang banget. Kualitas apik. Mung butuh wektu 10 menit kanggo ngowahi. Banyu metu kanthi cepet lan kuwat. Dadi regane.5 lintang

  23. H *** e2020-05-25
    US

    Urip sing apik. Faucet kanggo kamar mandhi ruanganku. Aku duwe wektu kanggo nginstal dina iki. Aku seneng desain babagan faucet lan gampang dipasang. Rasane rada kuciwa yen abot banget. Bisa uga ateges kualitas tinggi.

  24. P *** s2020-06-14
    US

    Nilai sing apik banget - kualitas apik, gampang dipasang, lan gaya. Aku seneng banget karo tuku iki. Faucet sing apik banget lan berkualitas tinggi.
    Kemasan profesional. Aku seneng banget, ing sakubenge, karo produk iki wiwit tuku kanggo diinstal. Matur nuwun. Iki regane super lan gampang dipasang. Kabeh kenceng lan padhet.

  25. H *** h2020-06-21
    US

    Digunakake kanggo panggantos kesombongan jedhing sing cepet dikirim bakal tuku maneh

  26. R *** e2020-06-27
    US

    Barang sing apik. Instal gampang banget. Seneng push mudhun spring dimuat saluran plug. Ramping banget.

  27. R *** e2020-07-04
    CAD

    Instalasi sing gampang, ora enggal diatur, ngasilake banyu sing padha, luwih gampang digunakake lan desain katon alus banget, efek faucet sing apik banget apik banget, banyune bening banget, bayi kanthi pirang-pirang dina, pancen uga apik, siram kabeh aspek sing trep banget, lan bahan sing paling seger

  28. C *** s2020-08-15
    US

    Faucet iki cocog kanggo jedhingku. Wis gagang lan gampang dideleng yen adhem utawa anget. Sampeyan uga gampang digunakake lan kabeh kulawarga seneng.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X