search Situs Panelusuran

WOWOW Centreet Faucet Chrome

(23 reviews customer)
USD45.96
Dijual:
66
reviews:
23

Amazon US    Amazon CA

Katrangan Meta: Faucet Mandi Chrome kanggo jedhing sing apik banget. Kolam renang kamar mandi pusat 4 inci kanthi kualitas regane kualitas paling apik. Blanja kran blanco krom saiki!

Pandhuan instalasi 2321200C

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Centreet Faucet Chrome

WOWOW Centreet Faucet Chrome

WOWOW Centreet Faucet Chrome

WOWOW Centreet Faucet Chrome

Faucet Mandi Mandi Chrome 2321200C
Sanajan ana pirang-pirang warna lan rampung babagan keran kamar mandi, krom mengilap isih rampung keran ruangan paling populer. Kenging punapa dene? Alesan utama yaiku krom mengilap lan menehi ruangan jedhing katon cemlorot. Yen sampeyan bisa ndeleng dhewe ing kran banyu jedhing, menehi kesan yen kran banyu lan jedhing iku resik kaya singsot. Iki uga ngrampungake Faucet Mandi Mandi Chrome saka WOWOW. Amarga tata letak, uga katon tampilan klasik lan apik. Ora ono ing papan sing terakhir amarga warna krom lan desain kandel saka gagang kran banyu loro.

Kran banyu jedhing centeret

Kajaba warna, kran jedhing ditampilake kanthi macem-macem gaya lan desain. Telung jinis jamban jedhing utama yaiku:

 kran jedhing Centerset
 Kolam renang jedhing kanthi nyebar
 kran banyu kamar mandi tunggal
Kaloro keran pusat lan kran banyu sing nyebar uga diwenehi kran banyu rongganda. Bedane klambi jedhing pusat lan kran banyu jedhing sing amba ora gedhe. Loro-lorone kran banyu jedhing kudu telung bolongan dipasang kanthi bener ing jedhing kamar mandi. Siji-sijine iki yaiku genggaman kran banyu sing nyebar kanthi gampang bisa dipasang kanthi jarak 4 nganti 16 inci saka kran banyu kasebut. Kanthi kran banyu jedhing pusat, gagang wis dipasang ing 4 inci saka kran banyu klelep jedhing. Ngalahake pungkasane dadi salah sawijining bagean saka kran banyu jedhing tengah. Nginstall kran banyu jedhing centeret luwih gampang, amarga sampeyan ora bakal duwe waterpipe ngeculke kaya kasus keran mandi jamban sing nyebar.

Desain kran banyu jedhing
Kolam renang jedhing kromo WOWOW nyedhiyakake hiasan kamar mandi kanthi desain minimalis lan durung elegan. Kolam renang jedhing krom rendah WOWOW dadi tambahan apik banget kanggo kamar mandi. Rampung krom mengilap nampilake jedhing nganggo cemlorot mirip, mirip. Saenipun, sampeyan gabungke kran mandi kromo iki kanthi kran banyu jedhing sing padha karo gaya sing padha. Sampeyan bisa nemokake kran ruangan kromo WOWOW sing cocog karo kamar mandi lan tab mandi supaya bisa nggayuh siji kesatuan harmonik ing kamar mandi.

Tanpa mangu, bagean sing paling khas saka kran jedhing center chrome iki yaiku nangani loro. Dheweke nawakake desain unik sing bakal menehi kamar mandi kanthi faktor wow. Ora mung sing bisa nangani mripat iki. Dheweke uga gampang digunakake. Kolam renang jedhing krom iki kalebu desain 2 gagang sing cocog karo ADA. Sing nggawe kran mandi jamban krom kasebut bisa tahan lan gampang digunakake.
Kran banyu jedhing krom kanthi fungsional
Ngalahake kran banyu jedhing iki gampang digunakake. Malah kacepetan aliran GPM 1.2 mbantu sampeyan njaga banyu supaya bisa ngirit dhuwit. Iki nggawe kran blanco krom iki akreditasi kanggo panggunaan sing tahan lan uga. Kajaba iku, kran mandi jambon krom tahan banyu lan reregetan driji driji, saengga gampang banget kanggo ngresiki kran mandi kromo WOWOW. Sampeyan bakal bisa supaya kamar mandi jambon kanthi berkilut!
Kran banyu jedhing kromo kualitas apik
WOWOW minangka produsen keran jedhing profesional. Kita nggunakake desain wani kanthi teknologi modern. WOWOW tegese produksi kualitas lan kontrol kualitas ekstensif. Kanthi cara iki, WOWOW wis mesthi ngasilake kran banyu jedhing sesuai karo standar industri industri. Kran banyu jedhing kromo WOWOW diolah nganggo mesin incision berteknologi tinggi lan lathes. Pramila kita bisa nggayuh dimensi keran ruangan krom iki kanggo njamin kinerja maksimal. Kolam renang jedhing krom digawe saka stainless steel supaya tahan karat banget. Kran mandi jedhing kromo WOWOW dilapisi kromium lan bagian batin dikerjakake kanggo njamin banyu murni tanpa sisa kanggo safety paling optimal kanggo sampeyan.
Kran banyu jedhing krom sing gampang diinstal
Kolam renang jedhing krom dirancang kanggo jedhing klelep kanthi telung bolongan sing wis ditemtokake 4 inci loro. Kolam renang jedhing kromo sampeyan bakal pas kanthi lancar ing nglelebke kamar mandi sing wis diresiki. Siji-sijine prekara sing kudu sampeyan lakoni yaiku nyiyapake kran banyu jedhing kromo kanthi kenceng menyang jedhing jedhing nganggo rong swivel plastik sing kalebu. Pungkasane, sampeyan nyambungake waterpipe menyang konektor banyu sing adhem lan panas.
Kolam renang jedhing kromo iki WOWOW dilengkapi karo pop sing cocog karo got kanthi limpahan. Sampeyan bisa nginstal saluran pop munggah kanthi gampang, supaya bisa ngontrol nganggo keran kamar mandi kromo anyar. Kabeh aksesoris sing dibutuhake diwenehake karo produk. Kanthi pandhuan nginstal, sampeyan bisa nginstal kran banyu jedhing kromo kanthi gampang, kanthi ngresiki dhewe kanthi tuntunan langkah-langkah sing gampang ditrapake manual.

Amarga WOWOW minangka kualitas produk, ora wedi menehi nawarake 5 taun babar pisan kranjang ruangan krom berkualiti tinggi. Kita ngerti manawa kita nawakake produk berkualitas kanthi rega sing kompetitif. Pramila kita ngerti manawa kita nawakake rasio kualitas rega paling apik ing pasar. Yen kran banyu jedhing kromo bisa uga ora nindakake apa sing sampeyan ngarepake kanggo kamar mandi, sampeyan bisa mbaleni kran banyu jedhing menyang kita lan kita bakal ngganti karo sing anyar. Prasaja kaya sing!
Kejabi, kita nawakake jaminan dhuwit 90 dina. Yen sampeyan nggawe kran banyu jedhing kromo lan bisa uga ora bisa digunakake kanthi cara keran ing kamar mandi sampeyan bisa digunakake, sampeyan bisa menehi wangsulan menyang kita tanpa takon pitakon. Kita bakal mbalekake dhuwit kanthi ora ana masalah. Nalika kita yakin produk kita, lan kita duwe akeh pelanggan sing wareg ing saindenging jagad, kita ngerti yen sampeyan bakal kaget kanthi positif karo kran banyu kromo WOWOW. Dijamin!
Kauntungan kran blanco krom kanthi ringkes:
 Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
 Desain krom berkilauan apik
 Kandhang, kaya reflektif
 Gampang digabung karo kran banyu jedhing kromo liyane
 Digawe saka baja stainless steel sing bermutu
 Gampang dipasang
 Gampang di resiki lan gampang dijaga
 garansi 5 taun

Keterangan

bobot

3.12 kilogram

paket Ukuran

9.17 x 9.09 x 3.98 inci

Werna

Chrome

Rampung

Sandhangan

Material

Paduan seng / Kuningan / Baja tahan karat

pola

3 bolongan 4 inci pusat mixer mix mix kamar mandi

Dhuwur Spout

3.7 Inches

Nyambung Spout

5 Inches

Jinis siram

stream

Nangani Material

Wesi seng

Gaya Ngalih

Banyu panas lan banyu adhem bisa dikontrol kanthi kapisah

Fitur khusus

Katup disk keramik NSF, campuran banyu, desain pusat 3-hole 4 in, gampang dipasang, 2 kontrol kendhali banyu panas lan adhem, krom

Kasedhiya Komponen

Faucet * 1, Spesifikasi instalasi * 1, Majelis Saluran * 1

  1. R *** y2020-06-13
    US

    Iki minangka tampilan sing apik kanggo kesombongan jedhing cilik. Seneng saluran pop-up sing luwih cedhak lan kualitas apik.

  2. R *** y2020-06-18
    US

    Banget kanggo dhuwit. Kualitas lan rasane pancen apik kanggo separo regane wong liya. Bakal 100% tuku maneh lan bisa uga kanggo jedhing liyane!

  3. G *** d2020-06-19
    US

    Aku lan bojoku nindakake renovasi jedhing lan pilihan lan regane ing toko ndandani omah kurang. Aku seneng banget kita melu kran banyu iki. Kasedhiya kabeh, bungkus kasebut apik banget, lan sampeyan ora bisa ngalahake rega kasebut. Rampung sakabehe wareg.

  4. A *** n2020-06-23
    US

    Keran sing apik lan regane AMAZING kanggo rega iki! Tresna iku!

  5. G *** s2020-06-25
    US

    Aku seneng banget aku tuku sing nomer loro. Bagian lan kemasan kualitas tinggi, tampil apik banget. Apike banget

  6. B *** n2020-06-29
    US

    Apik, praktis, gampang dipasang, lan regane regane !! Kita butuh faucet panggantos ing kamar mandhi lan aku ora kuwat nalika mbuwang dhuwit {toko murah ing kene} Iki minangka faucet sing cocog banget lan bisa digunakake tenan!

  7. J *** n2020-07-02
    US

    Aku tuku loro kanggo omah Ibuku lan dheweke katon apik banget lan saiki dheweke bisa kerja kanthi apik. Iki regane larang kanggo rega lan katon apik banget.

  8. S *** m2020-07-09
    US

    Faucet minangka regane gedhe. Kasedhiya nganggo selang banyu anyar lan kabeh perangkat keras sing dibutuhake. . Pas sing sampurna lan ora masalah. Cocog lan rampung luwih apik tinimbang sawetara produk Delta utawa Mowen kanthi rega 1/3. Ora bisa ngalahake kesepakatan iki

  9. C *** n2020-07-13
    US

    Produk sing apik, gampang dipasang, lan kanthi sistem saluran pop-up, kita ora bakal luwih seneng! Matur nuwun sanget bangga karo apa sing sampeyan gawe. Kemasan sampeyan pancen njamin manawa kabeh bakal selamat & aman, lan perhatian sampeyan babagan detail iki apik banget kaya produk sampeyan sing hebat! Terusake gaweyan sing apik lan berkualitas!

  10. E *** w2020-07-19
    US

    Aku kudu ngganti faucet sing bocor lan tuku sing siji iki amarga katon padha karo aku. Rega regane regane gedhe. Katon apik banget. Mung wis sawetara minggu. Muga-muga bisa digunakake sawetara wektu.

  11. A *** n2020-07-19
    US

    Kanggo regane, iki unit sithik. Kalebu garis banyu tahan karat sing dikepang supaya aku bisa lelungan menyang toko hardware lan udakara $. Instal dadi semilir sawise nyopot faucet lawas. Aku rating produk kanthi regane lan miturut pendapatku, iki regane apik kanggo rega kasebut. Kita mung nggunakake saringan stainless ing saluran supaya aku ora nginstal unit got sing disedhiyakake. Kabeh-kabeh aku bakal tuku produk WOWOW liyane.

  12. P *** l2020-07-21
    CAD

    Katon lan tampil kaya faucet dolar paling apik.

  13. K *** t2020-07-22
    CAD

    Produk sing apik tenan. Aku wis nginstal akeh sink lan sing paling apik lan paling gampang dipasang dhewe

  14. A *** y2020-07-25
    CAD

    keran sing apik banget kanthi rega sing larang. Digawe abot lan gampang dipasang

  15. M ***)2020-07-27
    US

    Nyuwun tulung. Instalasi gampang. Seneng rampung nikel sikat.

  16. S *** a2020-07-29
    US

    Aku nginstal ing omah kontrakan lan panyewanku seneng banget karo tampilan, dhuwure gulu keran lan fungsine.

  17. T *** t2020-08-01
    US

    Seneng kran anyarku. Teka rangkep kanthi apik lan instalasi gampang. Katon apik banget lan menehi tampilan jedhing sing dianyari.

  18. R *** r2020-08-02
    CAD

    Gampang dipasang lan nambah finish ing jedhing. Stop plunger luwih apik tinimbang gaya lawas sing ora nate mlaku kanthi bener.

  19. D *** a2020-08-05
    CAD

    Apik banget, kaya sing dijelasake. Steker kunci push push sing apik banget. Ora nate ndeleng sadurunge, nanging seneng !!

  20. Aku ***2020-08-08
    CAD

    Faucet sing apik kanggo rega, luwih-luwih yen dibandhingake karo sing sampeyan entuk ing Home Depot kanthi rega sing padha.

  21. O *** a2020-08-11
    US

    Kualitas apik, finish apik. Wis sawetara wulan lan saiki isih siyaga

  22. E *** y2020-08-14
    US

    Ora nate pop munggah kaya sing kalebu faucet. Aku seneng banget karo tampilan. Cepet nggulung kanggo ngresiki uga. Faucet sing apik kanggo golek dhuwit.

  23. A *** y2020-08-19
    CAD

    Seneng keran iki. Banyu panas metu kran banyu lawas sing luwih cepet. Gampang dipasang.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X