search Situs Panelusuran

WOWOW Sink Faucet Nikel Disapu Niki

(18 reviews customer)
USD58.99
Dijual:
62
reviews:
18

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Sink Faucet Nikel Disapu Niki

WOWOW Sink Faucet Nikel Disapu Niki

WOWOW Sink Faucet Nikel Disapu Niki

WOWOW Sink Faucet Nikel Disapu Niki

Faucet Kamar Mandi Lengkap Nikel Wiyar 2321300

Solokan pop sing diupdate luwih gampang disiyapake lan digunakake tinimbang saluran konvensional.
Teknologi sambung cepet kreatif - Bangunan link cepet kreatif kreatif gampang dipasang dhewe tanpa plumber! Ngirit muatan instalasi pipa nganggo faucet kayu!
Kurung bolongan 3 kanthi tata letak lazim 4-16 inci —- kanggo instalasi sing gampang.
Pucuk nikel disapu: 2 nangani kranjang nikel gaya tata retro klasik klasik. Rugi driji, tahan karat. Dek kran banyu faucet ditrima kanggo omah sewa, kondominium anyar, apartemen siji, omah motor, treler perjalanan, lan panggunaan kluwarga.
Kualitas paling apik kanthi jaminan 3 taun: abs aerator nglindhungi banyu 50% lan anti-splatter, sing dicopot langsung karo telapak tangan kanggo ngumbah (ora ana alat panjaluk). Grobik keramik tanpa titisan sukses.

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

3.59 kilogram

paket Ukuran

12.1 x 8.6 x 3.1 inci

Werna

Nikel Disapu

Rampung

Sandhangan

Material

Paduan seng / Baja tahan karat / Kuningan

pola

Bolongan 3; kran nyebar

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Dhuwur Spout

3.1 Inches

Nyambung Spout

5.1 Inches

Jinis siram

Mode semprotan

Penangan / Penangan Lever

Ngalahake dual

Nangani Material

Wesi seng

Deskripsi Kinerja

Faucet nyebar: 8-16 inci

Kasedhiya Komponen

Faucet nyebar * 1, Spesifikasi instalasi * 1, Pop up drain * 1

  1. S *** e2020-04-15
    US

    Iki minangka faucet sing apik. Dadi gampang (gunakake pandhuan) banjur selang lan selang pop.up. Iki minangka pop up pertama sing dakalami. Mikir aku bakal seneng. Mungkin ora bakal nglumpukake rambut lan kudu diresiki. Mung wis sawetara dina, mula ora bisa menehi komentar babagan umur dawa. Aku pesen maneh.

  2. A *** y2020-04-18
    US

    Instruksi sing wis dikemas lan jelas. Dipasang kanthi apik. Rega sing apik kanggo faucet sing nyebar. Aku seneng yen nyoba lan ora bakal ragu-ragu ngatur maneh nalika butuh liyane. Mawar minangka sentuhan sing apik

  3. E *** a2020-04-19
    US

    Kesederhanaan instalasi, butuh udakara 15 - 20 menit kanggo nginstal. Direkayasa kanggo DIY lan umure meh 70 taun, saya suwe saya mlengkung ing sangisoré kasombongan lan tangi saka nginstal. Sawise nginstal dites lan ora ana bocor ing saluran utawa feed. Sangat kesengsem karo produk. Aku nggawe pelumas kabeh perlengkapan sanajan kasunyatane butuh rong dina kanggo mbusak kran lawas amarga kabeh sambungan sing beku kudu ngilangi faucet lawas. Rega uga faktor sing diregani cukup kanggo kualitas produk. Nginstal sing sederhana, ora butuh instruksi sing disedhiyakake.

  4. C *** k2020-04-21
    US

    Faucet dikirim lan diinstal dina iki. Faucet sing apik, udakara setengah rega Delta utawa padha karo Harga Pfister ing toko-toko kothak gedhe. Ora ngerti kepiye supaya bisa bertahan jangka panjang nanging dheweke duwe rasa mantep lan instalasi langsung. Pop up drain minangka fitur sing apik banget kanthi rega iki. Nyuda siji lintang amarga loro sekrup sing digunakake kanggo ngencengi gagang panas / adhem saka sisih ngisor meja ilang. Aku nginstal mung nggunakake nut sing kalebu nanging sekrup penting kanggo ngunci nangani lan ora ana ing bungkus.

  5. S *** n2020-04-23
    US

    Iki regane murah, digawe ing China lan arah ora cocog banget karo faucet nanging… WOW !! Aku gumun karo kualitas komponen lan gampang dipasang dadi kejutan. Iki ngganti rega Pfister sing larang banget sing ora bisa digunakake sajrone sawetara taun. Butuh wektu 5.5 jam kanggo nyopot Pfister amarga tingkat karat lan karat- nyatane kudu ngresiki mesin cuci ndhuwur saka gagang banyu panas lan nyelehake liwat sisih ndhuwur wastafel kanggo nyopot. Nginstal faucet WOWOW anyar iki kurang saka 1 jam, ora ana bocor, katon apik tenan! Tuku! Sanajan mung suwene setaun utawa rong taun (sing dakkarepake bisa bertahan luwih suwe sanajan banyu atos AZ), sapa sing peduli? Kanthi rega kasebut, tuku liyane lan uncalake kanthi cepet. Aku pancen bakal tuku positif maneh!

  6. J *** d2020-04-24
    US

    Aku ragu yen menehi pesen. Dheweke katon apik banget, nanging amarga aku dadi merek sing apik, aku siyap mbalekake yen ora mutu. Nanging katon apik banget, gampang dipasang lan bisa digunakake kanthi sampurna! Aku bakal menehi katrangan manawa owah-owahan kasebut, nanging nganti saiki aku ora getun nuli tuku, lan aku tuku 2 set kanggo kesombongan dobel!

  7. D *** l2020-04-25
    US

    Faucet iki ora bakal diinstal rong minggu maneh nalika ndandani maneh. Nanging, mesthi dakkandhani, tampilan faucet iki umume pancen apik lan telung potongan utama isi ing wadhah kain sing kapisah. Muga-muga iki minangka pratandha kualitas produk iki.

  8. L *** d2020-04-26
    US

    Luwih abot tinimbang sing dakkarepake. Katon apik banget karo kesombongan anyar kita. Instal sing gampang banget, kabeh bagean sing dibutuhake diwenehi faucet. Ditemokake sing padha ing toko lokal, nanging biaya iki tikel 3 kali. Bakal tuku maneh.

  9. R *** d2020-05-02
    US

    Aku nyegerake jedhing kanthi anyar. Faucet iki pancen sing dakkarepake nanging regane larang banget ing toko-toko kothak gedhe. Aku meh nemtokake perkara sing ora dak tresnani nganti ditemokake. Saiki aku seneng banget.

  10. A *** k2020-05-04
    US

    Aku kontraktor lan kudu ujar manawa kualitas iki regane apik banget. Gampang dipasang lan digawe lan dikemas kanthi apik. Faucet sing padha ing toko kothak gedhe regane tikel loro.

  11. E *** u2020-05-06
    US

    Aku langsung seneng karo tampilan faucet iki. Aku bubar tuku kesombongan anyar lan iki katon apik. Aku nyaranake lan aku seneng banget karo produk kasebut.

  12. Aku *** s2020-05-07
    US

    Faucet iki padha karo sing dibutuhake kanggo nganyari jedhing. Desain & kualitas apik kanthi rega regan & pengiriman cepet.

  13. R *** n2020-05-08
    US

    Nginstal 2 ing kamar mandhi
    Faucet bisa digawe kanthi gampang lan instillasi gampang banget. Instruksi sing cukup ora ditrapake fittings metal yaiku benang standar pipa nasional. Sampeyan bakal luwih gampang ndandani utawa ngganti amarga cara faucet diamanake supaya bisa nyopot nganggo driver sekrup lan driji. Desain apik

  14. S *** d2020-05-09
    US

    Aku wis nginstal babagan saben pabrikan keran sing regane 3-4 wektu regane sing siji iki- duwe kualitas yen apik utawa luwih gampang - gampang dipasang lan seneng banget karo tuku

  15. C ***)2020-05-11
    US

    Regane apik banget. Tampilan canggih sing resik banget lan produk berkualitas tinggi. Tukang pipa saya seneng banget. Sing paling apik kanggo aku yaiku stopper stop kontak - ora ana plunger sing bisa dirusak!

  16. S *** n2020-05-14
    US

    Iki faucet sing apik banget, lan akeh banget. Tukang pipa takon ing endi aku entuk amarga dheweke pengin tuku.

  17. S *** k2020-05-15
    US

    Faucet sing apik tenan lan dibungkus kanthi kanthong dhewe-dhewe supaya ora nggaruk - ana sing nginstal kanggo aku lan dheweke gampang banget lan pandhuane jelas - takon apa ana faucet shower sing cocog amarga aku bakal pesen siji!

  18. T *** n2020-05-16
    US

    Keran kualitas apik lan katon apik banget. Instal dadi apik tanpa masalah. Siji-sijine sing dakkepengini yaiku jalur pasokan banyu sing rada luwih padhet. Kudu ngati-ati nalika nyambungake garis banyu.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X