search Situs Panelusuran

WOWOW Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Minyak

(17 reviews customer)
USD47.99
Dijual:
31
reviews:
17

Kranjang WOWOW 100 persen PRESEN TESED - kabeh tapik dianalisa tekanan banyu dhuwur sing angel kanggo njamin kualitas lan ketahanan sing apik. Kolam renang jedhing 4 inci sing amba, konstruksi kuningan kualitas apik sing luwih apik dirancang kanggo Rencana Kontemporer Kontonerasi Urip.

Pandhuan instalasi 232120RB

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Minyak

WOWOW Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Minyak

WOWOW Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Minyak

WOWOW Sink Faucet 4 Inch Center Minyak Digosok Minyak

Rincian kamar mandi jedhing tengah 2321200RB: Yen sampeyan nganggep produk paling anyar, aja ragu-ragu kanggo njaluk sesambungan karo rega regane. CENTERSET; Desain kelas klasik nganggo rod lif lan pop up stopper. Kamar Faucet kanthi rong HATLRO FAUCET BATHROOM: Klambi gagang kaping pindho langsung kanggo mbenerake banyu bebarengan karo kontrol suhu banyu. SANITARI DIGUNAKAN DENGAN DRAIN DITOLAKKE INGKAP: Bocah jedhing keran Minyak Tembok, jupuk banyu, tongkat banyu metu saka pucuk tap terus mencet rod, supaya nyegah tangan dibasuh. SINK FAUCET OIL RUBBED BRONZE: loro gagang desain rok kerangka klasik retro klasik. Lawan karat. Dek kran banyu faucet cocog kanggo omah sewa, kondo anyar, apartemen siji, omah motor, trailer perjalanan lan panggunaan omah. Hubungi kita yen ana pitakonan.

Keterangan

rampung

Minyak Tembok Minyak

Bobot Item

3.04 kilogram

paket Ukuran

9.2 x 9.1 x 3.9 inci

Werna

Gangsa Gosok berminyak

Material

Paduan Seng / Baja Karat

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Jumlah Bolong

3

Dhuwur Spout

3.7 Inches

Nyambung Spout

5 Inches

Jinis siram

stream

Jumlah gagang

2

Nangani Material

Wesi seng

Kasedhiya Komponen

Faucet * 1, Spesifikasi instalasi * 1, Stop-up Drain Pop-up * 1

  1. T *** y2020-06-28
    US

    Wujud favoritku. Wis kemasan sing apik, ora ana tampilan sing bruise, lan gampang dipasang. Regane cukup.

  2. B *** k2020-07-28
    US

    Bojoku bisa nginstal kanthi gampang! Aku seneng banget karo tuku iki. Katon luwih larang tinimbang saiki lan aku akeh muji. Customer paling dhuwur s

  3. N *** h2020-06-06
    US

    Banget wareg karo kran banyu iki. Nalika sampeyan mateni kran, magnet kasebut bisa digunakake kanthi apik lan bisa nyemprotake ing njero. Aku ora duwe keluhan babagan faucet.

  4. T *** r2020-06-15
    CAD

    Sampeyan angel golek faucet pawon merek sing apik supaya ora mundur. Aku mung nggunakake faucet udakara seminggu saiki lan wis bisa digunakake nganti saiki.

  5. A d2020-06-18
    US

    Faucet kamar mandi kualitas apik gampang dipasang. Aku tuku kanggo tukul banyu tank iwak sing pas banget! Aku seneng tenan!

  6. E *** r2020-06-26
    CAD

    Instalasi gampang lan katon apik! Klasifikasi banget golek setengah biaya sing bakal ditemokake ing toko perbaikan omah

  7. L *** g2020-07-06
    US

    Keras kanggo ngalahake faucet iki kanthi rega. Banget seneng karo tuku.

  8. M *** s2020-07-08
    US

    Teka luwih cepet saka perkiraan tanggal pangiriman. Kothak apik banget. Gampang dipasang, lan katon apik banget. Aku ngganti faucet Delta, sing regane 4X, lan sing anyar iki katon luwih apik lan luwih gampang dipasang. Banget kesengsem.

  9. L *** b2020-07-14
    US

    Produk sing apik banget sing gampang dipasang. Rampung apik lan bisa digunakake kanthi apik.

  10. P *** h2020-07-15
    US

    Kualitas apik, kalebu paket protèktif sing apik. Gerakan gagang lan kunci saluran sing apik. Bakal tuku maneh lan wis nginstal udakara sewulan.

  11. P *** y2020-07-19
    US

    Produk hebat !! Instal gampang banget. Aku digunakake kanggo ngganti kran ing RV lan apik banget, aku tuku liyane kanggo ngganti faucet jedhing ing omahku.

  12. P *** s2020-07-22
    US

    Kualitas apik, nggawe aliran banyu sing apik, gampang diluncurake aerator, desain sing apik. Ngelingi yen tombol siji luwih longgar tinimbang liyane. Kudu gampang diatasi. Sakabèhé, rega apik kanggo WOWOW tanpa kuciwo. Tuku sing apik!

  13. G *** n2020-07-25
    CAD

    Seneng banget karo kualitas, tampilan lan kemudahan instalasi… Aku tuku detik kanggo sink liyane!

    Banyu urip / dipateni tepat. Katon resik lan apik. LOVE got push! Luwih gampang lan luwih efektif tinimbang saluran tuas lawas sing diganti!

    Instalasi pancen gampang banget yen aku pengin nginstal 14 taun (karo pengawasane mesthi). Seneng banget karo tuku iki.

  14. F *** n2020-07-29
    US

    Rega kasebut kompetitif banget lan aku seneng desain saringan. Tebu dikemas kanthi kabeh wilayah sing dilindhungi. Sing adol, aja ganti bungkus. proyek gedhe. ora yakin nanging iki katon luwih sepi tinimbang faucet pungkasan sing dakkirim.

  15. S *** s2020-08-19
    CAD

    Pancen ayu! Bisa banget. Luwih dhuwur lan luwih dawa tinimbang sing sadurunge. Cocog kanggo lamaranku. Kualitas rampung! Ora plastik. Tugas sing abot! Seneng banget karo tuku!

  16. J *** e2020-09-01
    US

    Faucet iki berkualitas tinggi. Nyoba tuku liyane lan kabeh wis ora ana. Aku kira dudu siji-sijine sing seneng.

  17. H *** y2020-09-15
    US

    Pindhah menyang omahku sing anyar sing wis njijiki. Iki gampang banget dilebokake lan katon apik tenan!

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X