search Situs Panelusuran

Faucet Dapur kanthi Sprayer Narik Down, 304 Stainless Steel Arc Tinggi Pegangan Single Gosok Nikel Dapur Faucet Tenggelam

(4 reviews customer)
USD59.99
Dijual:
24
reviews:
4
  • 304 Faucet Pawon Baja
    Digawe saka stainless steel SUS premium, Faucet pawon modern minangka pilihan sing cocog kanggo nganyari pawon sampeyan.
  • 2 Mode Banyu – Aliran / Semprotan
    Mode semprotan kuat kanggo ngresiki lan mode stream tetep kanggo ngisi panci, sing nggawe masak luwih efisien.
  • Produk sing apik banget
    Kartrid keramik wis dilampahi tes siklus 500,000 kanggo njamin keamanan banyu lan umur dawa.
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja
  • UPGRADE URIP IKU - Swalayan kran wastafel dapur amba 360 ° lan selang tarik 1.5 m PX, sing njembarake area ngumbah lan nggawe masakan luwih efisien. Faucet dapur gagang tunggal sing terintegrasi luwih gampang nyetel aliran banyu lan suhu.
  • Ati-ati KASEHATAN - Bangga 304 awak stainless steel, faucet pawon sing ramah lingkungan iki njaga keamanan banyu lan kesehatan sampeyan luwih dhisik. Permukaan Nikel sing Disikat tahan karat, bekas driji, korosi, lan gampang diresiki nganggo kain kanggo tampilan sing resik lan elegan.
  • 2 MODE KEPALA SUMPAH - Ngaso / Alur. Mode stream tetep kanggo ngisi banyu, semprotan kuat kanggo ngresiki lan mbilas kanthi kuat. Aerator ABS internal nyedhiyakake aliran banyu sing lancar nalika ngirit banyu nganti 50%.
  • Gampang kanggo nginstal –Faucet pawon komersial dilengkapi instruksi instalasi sing rinci lan mbantu sampeyan instal dhewe sajrone 20 menit tanpa tukang ledeng. Uga nyedhiyakake Plat Deck 8-inch (cocog sink 1 utawa 3 bolongan).
  • GARANSI 5-taun sing dipercaya - Paket Sumur nganggo Kothak lan spons Kandel. Ing WOWOW, kita bangga karo kualitas faucet pawon mula instalasi gampang, bagean digawe saka bahan bermutu, lan saben pesen diwenehi kabijakan bali 90 dina.

Keterangan

bobot 1.24 kg
dimensi 38 × 20.5 × 8 cm
werna

Nikel Disapu

Rampung

Nikel Disapu

MATERI BADAN

304 Steel

JUMLAH TANGAN

1

JUMLAH LORO

1

Cara Instalasi

Dek-Lubang utawa Lubuk Tiga Lubang

Kasedhiya Komponen

Faucet Piring, Plate Deck, Aksesoris Pemasangan

Warranty Description

Garansi winates 5 taun

  1. J *** y2021 / 02 / 25

    Iki kran wastafel pawon kanthi nyemprot sprayer lan piring dek. Produk sing apik kanthi rega sing cukup. Faucet paling gampang sing wis diinstal!

  2. B *** e2021 / 03 / 01

    Regane dhuwit! Produk modern dilengkapi instalasi sing sederhana lan instruksi sederhana. Iku kalebu kabeh bagean sing dibutuhake lan bisa diatasi kanthi gampang. Faucet pawon sing katon katon apik banget lan elegan, lan ana rong pilihan semprotan. Tombol 2 ing tombol semprotan bisa gampang diganti. Gagang siji sing panas lan adhem bisa obah ngiwa lan nengen kanthi bebas. Rasane polesan umume lembut lan gampang disapu resik. Tampilan pribadi babagan produk iki yaiku produk sing apik kanthi regane lan kaendahan.

  3. J *** e2021 / 04 / 17

    Gampang dipasang lan bisa digunakake kaya sing kudune. Gayane kaya gambar. Yen dibandhingake karo merek liyane, produk iki luwih murah lan migunani.

  4. H *** a2021-04-25

    Cocog banget ing pawonku.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X