search Situs Panelusuran

Kran Kamar Mandi Kran Kamar Mandi Kran

USD60.99
Dijual:
0
reviews:
0

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Faucet desain kontemporer kontemporer iki minangka desain paling anyar lan manufaktur paling anyar. Ngrampungake syarat Eropa. Aku wareg yen faucet kamar mewah paling apik iki nghias kamar mandhi sampeyan, awis regane larang lan ngidini urip mulya lan mulyo. Faucet air terjun ora ana cipratan banyu lan swara: banyu lan udhara dibangun supaya ora uwal saka galur galur. Nggunakake katup keramik sing apik, kanthi resistensi suhu sing gedhe banget, kekerasan sing berlebihan, tahan asam lan alkali lan sifat anti-penuaan. Saklar sluggish khusus ora nyebabake semburan tabung lan mbantu sampeyan supaya ora mbuang banyu 30%! Yen sampeyan tuku kran kamar mandhuwur ing kran banyu wowow, sampeyan bisa uga pas tuku.

Pilihan:

Bathtub sing digawe digawe saka kuningan A kualitas apik, timbal 100% lan gratis nikel, kuat kanggo njaga kesehatan sampeyan

Campuran tuas tunggal gampang nyetel aliran banyu utawa suhu, gampang lan masuk akal

Faucet curug curug nganggo bubbler ABS, banyu alus, ora ana cipratan banyu, uga ngirit banyu 30%, Snug lan sepi

Faucet iki dadi nganggo kartrij keramik, kanthi 500,000 instansi mriksa, iki kuat lan ora ana kebocoran banyu

Cocog karo paling sink utawa cekungan. Sambungan normal 3/8 inci normal, persiyapan sederhana

Keterangan:

Macem-macem gagang: siji menehi hasil

Operasi: campuran banyu adhem lan anget

Rega sirkulasi: 2 GPM (7.5 l / min) Paling akeh

Galur: 3-5 bar

Diameter kesenjangan: Φ32mm

3/8 normal “sambungan normal

Bobot: udakara 1.3 kg

Listing kemasan:

1 x Keran toilet

2 x selang

1 x Buku pandhuan

1 x Peralatan Mounting

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X