search Situs Panelusuran

WOWOW Kran Wastafel Kamar Mandi Chrome, 8 Inci Kamar Mandi Tinggi Kanthi Saluran lan Selang

USD75.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US Amazon MX

Saka 4 nganti 16 inci faucet jedhing nyebar ing bolongan 3-bolongan, jarak kasebut disesuaikan karo kebutuhan sampeyan sing sejatine. Cocog karo omah kontrakan, kondo anyar, apartemen siji, omah motor, trailer perjalanan lan panggunaan kulawarga. Menangani lurus ing desain ergonomis, ukuran sing cocog sing cocog kanggo kontrol, kepenak diuripake. Sampeyan bisa nggunakake mung gaweyan sethithik lan kanthi cara sing gampang.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

FAUCET BATHROOM KUNING PREMIUM- - Awak utama lan konektor faucet ireng digawe saka kuningan padat, tugas abot lan awet. Majelis warna Déwan got pop-up lan selang pasokan sing disetujoni cUPC kalebu.

TEKNOLOGI CONNET CEPAT KREATIF- - Konstruksi selang sambung bentuk "Y" unik gampang dipasang lan ngirit biaya pipa.

360 DEGREE SWIVEL WIDEDPREAD FAUCET- - Gagang pindho, desain 3 potong luwih gampang kanggo ngontrol suhu banyu. Pemasangan 3-bolongan kanthi desain nyebar 8-inch, jarak kasebut bisa disetel miturut sarat asline sampeyan.

RIWAYU KRUS RENGGO- - Faucity Vanity ing finish krom kaya mirror, desain spout dhuwur sing unik kanggo nggawe bentuk sing ora ketinggalan jaman.

JAMINAN, Dhukungan pelanggan- - Garansi 5 taun lan dhukungan pelanggan ditawakake. Ditutupi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

specifications

SKU: 2320500C Kategori: , Tags: ,

Keterangan

Produsen

WOW

Werna

Chrome

Baterei Termasuk?

Ora

Baterei dibutuhake?

Ora

Cara Instalasi

Pegunungan Dek nyebar

Jumlah Bolong

3

Dhuwur Spout

6.7 Inches

Nyambung Spout

5.1 Inches

Jumlah gagang

2

Warranty Description

Garansi 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X