search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Kamar Mandi nyebar 360 Derajat Putar Disikat Nickel Faucet Kamar Mandi

USD68.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX

  • NICKEL KUNCI BATHROOM KUALITAS - Awak utama lan konektor faucet kesombongan digawe saka kuningan padat, tugas abot lan awet. Déwan sing cocog Déwan pembuangan pop-up lan selang pasokan sing disetujoni cUPC kalebu.
  • TEKNOLOGI KONEKSI CEPAT KREATIF - Konstruksi selang sambung bentuk "Y" sing unik gampang dipasang lan ngirit biaya pipa.
  • 360 FAUCET SWIVEL SWASEL - Ganda nangani Faucet Jedhing nyebar, Desain 3 potong trep kanggo ngontrol suhu banyu. Pemasangan 3-bolongan kanthi desain nyebar 8-inci, jarak kasebut bisa disetel miturut sarat sing sejatine.
  • DESAIN modhèrn - Klasik kanthi finish sikat nikel, desain spout tinggi unik kanggo nggawe gaya dekorasi kamar mandi sing elegan. WOWOW nambahake lapisan glasera segel ing permukaan nikel sing bisa nolak tarnish lan korosi saka panggunaan saben dinane.
  • JAMINAN, Dhukungan pelanggan - Garansi 5 taun lan dhukungan pelanggan ditawakake. Ditutupi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

 

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

wow

kredhot kamar mandi nikel sikat - 1

 

kran wastafel kamar mandi nikel disikat 7 1Faucet kamar mandi kuningan

● Konektor awak tembaga lan tembaga utama sing tugas berat

● Bahan bermutu kasebut njamin ketahanan faucet

 

 

 

 

 

 

kran wastafel kamar mandi nikel disikat 6Faucet Kualitas Premium kanggo Wastafel Kamar Mandi

● cUPC certified

● Selang banyu 3/8 inci Standar AS

● NSF 61 (Efek Kesehatan Banyu Ngombe)

● Nglindhungi kesehatan sampeyan lan kulawarga

 

 

 

 

kran wastafel kamar mandi nikel disikat 5Desain spout busur dhuwur kanggo gampang dibongkar

● Dilengkapi aerator Neoperl sing bermutu

● Bisa dicopot langsung nganggo tangan kanggo ngresiki tanpa alat

 

 

 

 

 

 

kran wastafel kamar mandi nikel disikat 3Nyambung Desain Cepet

● Cepet kreatif asli nyambungake konstruksi sing gampang dipasang dhewe tanpa plumber

● Simpen ragad instalasi sampeyan

 

 

 

 

 

kran wastafel kamar mandi nikel disikat 4Stopper Colour Pop Up Drain Stop

● Konstruksi ABS bermutu tinggi, korosi, lan goresan

● Ana filter kranjang anti-penyumbatan ing saluran kasebut

 

 

 

 

 

 

kran wastafel kamar mandi nikel disikat 2Kasedhiya Kanthi Instal Lengkap kanggo Instalasi

● 1 x kran wastafel jedhing disikat nikel

● 1 Set aksesoris; 1 x stopper sink jedhing

● 1 x Y bentuk sambung cepet

● 2x 60 cm selang banyu CUPC

specifications

SKU: 2320500 Kategori: , Tags: ,

Keterangan

Brand

WOW

Bobot Item

3.7 kilogram

paket Ukuran

11.14 x 10.16 x 3.19 inci

Jinis Rampung

Sandhangan

Nangani Material

Kuningan

Jumlah Bolong

3

Jumlah gagang

2

Werna

Nikel Disapu

Plug Profil

Gunung dek

Warranty Description

Garansi 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X