search Situs Panelusuran

WOWOW Putih Pawon Faucet Narik Mudhun

USD76.99
Didol:
52
reviews:
0

Kolam pawon lacquer putih duwe tampilan sing seger lan modern, lan duwe efek anti karat lan anti karat.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Krancing pawon busur dhuwur EVE-0071-putih nggawa fitur sing apik banget lan ringkes. Garis lancar lan padhang nambah pesona sing gampang kanggo setelan pawon sing wis ana. Desain gagang rata bisa gampang ngontrol suhu lan aliran, dene putih nambah keanggunan lan gaya. Desain puteran kanthi fungsi dual nambah kepraktisan lan nyukupi macem-macem kebutuhan ing kegiatan masak. Kolam praktis praktis lan ayu iki ndadekake pawon sampeyan unik.
Kepala semprotan fungsi kaping pindho kanthi ngalih tombol push: Mode aliran banyu digunakake kanggo injeksi banyu, mode semprotan digunakake kanggo siraman, ngaso supaya ora cipratan. Awak kuningan sing kenceng, struktur kuningan bebas timah, perawatan permukaan putih sing tahan korosi kanthi kualitas tinggi. Katup disk keramik ngluwihi standar urip industri, supaya awet umure layanan. Bisa entuk kontrol suhu banyu sing paling apik. Paket kasebut kalebu kabeh perangkat keras sing dipasang, garis pasokan sing adhem / panas lan awak kran. Sadurunge dikirim, kita bakal mriksa kabeh produk kanggo njamin kualitas produk. Aja kuwatir tuku.

specifications

SKU: EVE-0071-putih Kategori: Tags: ,

Keterangan

bobot

1 kg = 2.2046 lb = 35.2740 oz

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X