search Situs Panelusuran

Pengisi Tembok WOWOW dipasangake Nikel disikat

USD95.99
Didol:
40
reviews:
0

Amazon US Amazon MX

Thanks kanggo desain ergonomis sing, tembok dipasang pot stainless steel supaya bisa digunakake.
Bahan baja stainless kelas tinggi ing dhuwur ndadekake awet.
Produk iki nyedhiyakake dhukungan kanthi dhukungan sing bisa dipercaya.

2311300 pandhuan instalasi

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Pengisi Tembok WOWOW dipasangake Nikel disikat

Kranisi pengisi nikel nganggo rerumput 2311300

Nggolek sawetara fitur khusus ing desain pawon anyar sampeyan supaya pawon bisa dadi fungsi lan kepenak bebarengan? Banjur keran ngisi nikel sing disikat iki bisa dadi barang kanggo sampeyan. Apa sampeyan kadang-kadang wis berjuang nggawa banyu gedhe saka kompor pawon menyang kompor? Rasa ora nyaman iki kalebu jaman biyen karo kranisi pengisi empuk narkoba WOWOW. Potongan pengisi pot biasane dipasang ing mburi kompor pawon supaya bisa duwe banyu sing cedhak karo area masak sampeyan. Iki banget migunani nalika sampeyan kudu ngisi pot gedhe kanggo banyu supaya bisa didus. Sampeyan ora kudu mindhah panci maneh sing bisa ngombe puluhan ons. Utamane yen sampeyan ora pengin nyaring lengen utawa tangan, iki bisa dadi solusi sing migunani banget kanggo kenyamanan pawon.

Efek samping liyane saka klambi panci pot nusup WOWOW yaiku kasunyatan manawa sampeyan bisa ngresiki kompor pawon sing luwih gampang, amarga sampeyan duwe sambungan banyu ing cedhak. Resiki luwih gampang nganggo kranisi pengisi pot. Kran banyu panci pengisi ing WOWOW kanthi dilengkapi katup keramik dobel supaya njamin pengalaman sing ora bocor. Yen salah siji katup kasebut tetep mbukak, iki ora bakal nyebabake bocor. Mula, samesthine bisa dipateni supaya loro-lorone katup dadi manawa kompor pawon tetep garing. Sampeyan luwih aman tinimbang nuwun!

Kranisi pengisi nikel modern 

Kranisi pengisi nikel khusus saka WOWOW iki duwe tampilan modern. Mesthi menehi sentuhan khusus sing inovatif kanggo pawon saliyane regane sing ditambahake fungsi. Amarga keran ngisi pot ora umum, umume wong bakal takon babagan iki nalika ndeleng pawon. Titik fokus paling cilik ing pawon yaiku keran. Iki tegese manungsa waé ditarik menyang kran banyu pawon nalika ndeleng pawon. Kolam pengisi nikel sing disikat iki pas karo dekorasi pawon modern, lan mesthi bakal narik kawigatosan khusus.

Kranisi pengisi nikel WOWOW kanthi gampang digabung karo keran dapur modern liyane kanggo nggawe siji kesatuan harmoni ing dekorasi pawon. Garis alun ing kombinasi karo wangun bunder dadi tontonan sing nyenengake. Perancang WOWOW dikenali internasional nggawe desain elegan sing paling wani sing bisa diterbitake ing majalah paling ndhuwur babagan desain pawon mewah.

Tekan kran banyu pengisi disapu 

Potongan kran isi pot yaiku sampeyan bisa nempelake ing tembok cedhak kompor. Iki bisa disimpen kanthi gampang dipasang ing tembok amarga sendi swing dual. Kanthi cara iki ora keganggu ruangan masak amarga ngresiki area masak. Nanging sampeyan bakal entuk nggayuh meh 24 inci supaya bisa menehi pot ing pit kompor. Potter pangisi pot bisa gampang diwiwiti yen sampeyan bener-bener mbutuhake, lan sampeyan bakal narik maneh yen wis rampung. Yen wis nginstal keran ngisi periuk nikel sing disikat iki, sampeyan bakal nesu amarga sampeyan durung nginstal peralatan iki.

Banyu uga mlaku lancar kanthi aerator Neoperl ABS berkualitas tinggi. Iki nyedhiyakake pengalaman banyu anti splatter lan bocor. Isi pari sampeyan ing kompor masak kanthi kekuwatan banyu ora bakal nyebabake cipratan. Banyu sing semprot bisa nyebabake kahanan mbebayani, utamane nalika sampeyan lagi masak ing kompor geni liyane ing kompor pawon sampeyan. Kompor masak sampeyan tetep disimpen, lan sampeyan uga bisa nggunakake nalika geni ana, tanpa nyebabake bahaya ing pawon.

Kolam isi nikel ngiseni kualitas 

Loro katup keran ngisi nikel disikat iki digawe saka bahan keramik, lan njamin supaya mulus. Sampeyan priksa manawa klep ora nyebabake geger lan ora ana gesekan. Akibate sampeyan dijamin operasi sing lancar. Sanajan sampeyan duwe sendi sing rapuh, kranisi pengisi nikel sing disikat iki bisa ditindakake kanthi gampang. Thanks kanggo desain ergonomis sing, tembok dipasang pangisi stainless pot pancen nyaman kanggo digunakake. Loro swing swing puteran 360 derajat lancar bisa uga.

Bahan baja tahan karat sing dhuwur-dhuwur ndadekake kranjur pengisi empuk sing disapu resik banget awet. Lumahing nikel kranjang kanthi keran ngisi pot loro iki ora ana anti anti lan ora karat. Konektor digawe saka tembaga sing padhet, sing njamin aliran banyu sing sehat tanpa sisa logam. Dadi solusi sing paling apik kanggo kesehatan sampeyan lan kulawarga. Amarga kualitas, keran ngisi periuk nikel iki asring digunakake ing papan komersial uga restoran.

Warranty nikel pot keran ngisi 

Kranisi pengisi periuk sing disapu resik dilengkapi karo kit instalasi lengkap. Kanthi kit instalasi iki sampeyan bisa nginstal kran banyu panci sing disapu resik kanthi gampang tanpa masalah. Iki bakal ngirit biaya plumber sing larang. Kit instalasi dilengkapi kabeh bahan sing sampeyan butuhake karo kranisi pengisi mesin dipasang. Kalebu bungkus Allen, tape Teflon, lan sarung tangan instalasi supaya ora ngrusak tangan lan supaya tetep resik ing proses instalasi. Pramila kita njamin manawa sampeyan bisa ngisi pengisi pot nikel sing disapu resik dhewe sajrone setengah jam. Mesthi wae yen ana syarat banyu sampeyan ing papan sing bener.

Minangka WOWOW yakin karo kualitas faucet pangisi panci nikel sikat, sampeyan menehi masa garansi 5 taun gratis. Amarga WOWOW nawakake regane paling apik kanggo dhuwit sing bisa ditemokake, uga menehi jaminan dhuwit bali 90 dina. Mula sampeyan ora duwe risiko babar pisan. Yen sampeyan ora bakal yakin karo faucet pangisi panci nikel sing disikat iki, sampeyan mung bakal entuk mbayar maneh kabeh. WOWOW tegese produke lan sampeyan bisa langsung sok dong mirsani.

Keuntungan faucet pengisi panci nikel disikat kanthi ringkes:

  • Menehi faktor wow kanggo pawon apa wae
  • Pengisi panci desain modern
  • Kualitas sendi lan katup
  • Aman banget kanggo digunakake
  • Rampung nikel disikat
  • Gampang kanggo ngresiki lan gampang dijaga
  • Gampang dipasang ing 30 menit
  • Garansi 5 taun

 

 

Keterangan

Bobot Item

3.84 kilogram

paket Ukuran

13.56 x 7.24 x 1.42 inci

Size

Sedheng

Werna

Chrome

Rampung

Chrome

Material

tembaga

Wangun

Lurus

Power Source

Daya Hidrolik

Fitur khusus

Rotasi 360 Derajat, Gabungan Ganda, Lipat

Jumlah Bolong

1

Jumlah gagang

2

Plug Profil

Tembok Gunung

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X