search Situs Panelusuran

Faucet Pawon Dinding Gunung WOWOW

USD115.99
Didol:
59
reviews:
0

Amazon US

Dapur pangisi dhuwure ndhuwur kompor Penampilan umume apik banget lan sederhana.
Penampilan sing dilapisi krom ndadekake keran katon luwih cerah.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Faucet Pawon Dinding Gunung WOWOWWOWOW Faucet-1 Kitchen Mount Pot Pot Filler Kitchen-XNUMX

Pancaran panci pot sing apik lan sederhana 2311300C ing ndhuwur ndhuwur ndhuwur, bagian spout bisa diputer 360 derajat kanggo nyukupi kabutuhan banyu ing endi wae, nggawe banyu pawon luwih trep. Desain telung tahap luwih cocog kanggo kabutuhan kabeh sudhut, nanging uga nambah rasa urip sing luwih akeh. Kolam desain sing gampang iki nambah efek sing apik ing pawon sing ngrampungake.

Faucet Minimalistik berkualitas tinggi: digawe saka kuningan padhet, awet kanthi dawa layanan dawa; Rampung nikel disapu, anti karat, ora gampang ninggalake driji sikil, gampang dibersih; tabung kuningan padhet, tahan lembab lan tahan karat; paten desain kanthi minimalis, cocog kanggo nggawe gaya omah modern
Operasi fleksibel, Ngirit Ruang: desain gabungan pindho, rotasi 360 derajat, fleksibel digunakake; desain katup dobel kanggo kontrol aliran dual, gampang dilakokno; ngirit cukup ruang kanggo kompor sing sempit
Alur Gedhe, Aliran Banyu Sing Stabil: Neoperl ABS aerator, nyedhiyakake aliran banyu gedhe lancar, nyukupi panjaluk pengisi pot, desain bukit; safety higienis banyu: inti katup keramik sing dibangun kanggo njamin ora ana filtrasi lan ora ana filtrasi
Ukuran Standar Amerika, Bagian Instalasi Kualitas: 1/2 "NPS - 1/2" Konektor standar NPT Amerika, cocok kanggo kompor ukuran pawon, gampang dipasang; Jangkar nilon Fisher Jerman, kualitas tinggi lan awet
Wangsul Gratis 90-Dina, Waranti 5 taun, Dhukungan pelanggan 7/24; yen perlu, hubungi kita ❤service@wowowfaucet.com
Yen ora dienggo, bisa dipasang ing tembok kanggo ngirit ruangan, pengecoran tembaga sing tebal, kontrol banyu panas lan adhem, resistensi retak-bukti suhu dhuwur, aksesoris lengkap, sampeyan bisa nginstal tanpa tuku.

specifications

SKU: 2311300C Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

3.84 kilogram

paket Ukuran

13.56 x 7.24 x 1.42 inci

Size

Sedheng

Werna

Chrome

Rampung

Chrome

Material

tembaga

Wangun

Lurus

Power Source

Daya Hidrolik

Cara Instalasi

Dipasang ing tembok

Fitur khusus

Rotasi 360 Derajat, Gabungan Ganda, Lipat

Dianggo

Komersial / Pendhudhuk

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X