search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Dapur Nikel Tinggi Dinilai Tinggi Faucet Nikel Disikat dengan Tarik Down Sprayer SUS 304 Stainless Steel

USD55.99
Didol:
69
reviews:
41

Amazon US  Amazon CA Amazon MX

Faucet pawon kanthi sprayer tarik iki digawe saka casting tembaga lan cuci timah. SUS304 ramah lingkungan lan sehat, lan kesehatan gumantung karo wali. Bisa diatur kanthi rotasi panas lan adhem, gampang diganti, gampang dipasang, klasik lan elegan, lan cocog kanggo maneka warna dekorasi kamar mandhi lan pawon

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Ndhuwur Ditarik Nolak Pola Dapur Paling Lengkap

Tarik kran banyu klelep 2310301

Milih keran klelep pawon, salah sawijining fitur sing paling penting yaiku kesehatan lan perlindungan lingkungan. Kolam klelep pawon sing ora digawe saka bahan sing padhet lan berkualitas tinggi, bisa uga mengaruhi kesehatan sampeyan amarga sisa toksik sing dicampur karo banyu ngombe. Faucet klelep pawon tarik WOWOW digawe saka bahan nikel disikat lan bahan berkualitas tinggi. Kanthi kombinasi karo komponen baja tahan karat, keran sing ngluncurake pawon kasebut nyedhiyakake nilai sing paling apik kanggo dhuwit saka segi kualitas, ketahanan lan resistensi. Klep cakram keramik kualitas dhuwur saka keran klelep pawon sing paling dhuwur bisa paling ora 500,000 siklus banyu rampung netes-gratis. Iki ngluwihi standar industri apa wae. Ndhuwur kabeh, tarik keran pawon WOWOW banyu amarga endhas semprotan sing inovatif. Mesthi sampeyan bakal sok dong mirsani iki ing tagihan banyu sampeyan!
Saliyane kesehatan, fungsional saka kranjang kleleban pawon uga macem-macem. Multi-functionalsprayer bisa digunakake ing rong mode: stream hard nalika sampeyan ngisi telusur nganggo banyu, lan semprotan sing angel kanggo ngresiki piring. Kolam pawon sing nangani siji dadi gampang nyetel jumlah lan suhu banyu. Ing sisih liya, spipe swivel bisa ngaktifake 360 ​​derajat kanggo kenyamanan maksimal. Lan pungkasan nanging paling ora, kran banyu klelep tunggal nduwe selang tarik 1.5 m kanggo nyedhiyakake area cuci luwih gedhe 80 cm. Apike banget yen sampeyan duwe klelep pawon dobel, nanging uga klelep pawon siji-sijine bisa mudhun keran klelep pawon saka WOWOW bisa digunakke. Ora ana papan ing saubenging utawa pawon klelep sing ora bisa digawa nganggo klelep klelebah pawon sing murah.

Faucet pawon tarik mudhun

Saliyane kesehatan lan kanthi fungsi, mesthine sampeyan pengin kran banyu klelep uga mudhun gaya. Grosir pawon pawon kudu mbentuk siji kesatuan kanthi desain pawon sampeyan kabeh. Sawetara wong ngremehake pengaruh keran pawon. Nalika ana pawon mlebu pawon, manungsa waé kanthi otomatis narik kawigaten kran banyu pawon. Sanajan keran pawon isih cilik, duweke pengaruh banget ing total hiasan pawon sampeyan. Akibate penting banget yen sampeyan milih kran banyu pawon kanthi wicaksana, amarga bisa menehi pawon upgrade sing apik. Klambi klelep ing pawon brush iki saka WOWOW bakal menehi tingkat iki tanpa mangu.
Tarik kraneka klelep pawon nawakake akeh maneka warna kraneka kleleban pawon liyane. Amarga selang banyu sing bisa ditarik maneh, sampeyan bisa ngluwihi kran banyu klelep kanthi gampang. Kanthi fitur sing gampang iki, sampeyan bisa tekan ing endi wae ing cedhak sink pawon sampeyan. Nanging, selang kasebut wis terintegrasi ing klambi klelep pawon, dadi sampeyan ora bakal ndeleng selang banyu yen sampeyan ora nggunakake keran kleleb. Kondisi mung kanggo duwe mekanisme penarik kualitas tinggi. Dadi ora puas, kudu narik keran klelep pawon sing banyu ora mundur kaya sing dikarepake. Kudu nggarap 100% lancar kanggo menehi panglipur maksimal.

Nganyarke pawon nganggo kraneka klelep pawon

Faucet sink pawon mudhun saka WOWOW nggawe urip sampeyan luwih gampang. Desain bola gravitasi klasik kran wastafel pawon iki dadi lancar kanggo ditarik lan ditarik selang banyu. Bal gravitasi narik sprayer kanthi otomatis, dadi sampeyan ora bakal kudu usaha apa-apa nalika rampung mbasuh wastafel pawon sampeyan. Mula faucet wastafel pawon sing mudhun saka WOWOW bakal dadi upgrade total kanggo pawon, ing kalorone gaya lan fungsi. Kaya sing kasebut, kran wastafel pawon tarik-mudhun WOWOW nawakake 2 fungsi banyu: stream lan semprot. Kaloro fungsi kasebut ngidini sampeyan ngalih kanthi gampang lan sacara ergonomis saka semprotan menyang stream utawa kosok balene. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi gerakan driji sing sederhana tanpa kudu mandheg banyu luwih dhisik. Tombol mlaku kanthi lancar lan menehi kenyamanan maksimal.

Bermotor narik mudhun klambi klelor pawon

Kualitas entuk rega, nanging ora ana ing WOWOW. WOWOW wis ngrampungake kanggo nyedhiyakake klambi klelep pawon kualitas tinggi sing isih terjangkau. Amarga njupuk bahan lan proses pangolahan lan tes sing efisien, WOWOW bisa nawakake sampeyan narik keran klelep pawon sing bisa bersaing karo kran klelep pawon A-merek, lan durung mung sapérangan rega kasebut. Pramila kita ngandhani yen sampeyan ora bakal nemokake faucet klelep pawon kanthi rega sing luwih apik tinimbang WOWOW. Akibate, WOWOW nawakake sampeyan rasio rega rega sing paling apik sing bakal ditemokake ing pasar.
Ora ana apa-apa WOWOW nawakake jaminan dhuwit 90 dina kanggo faucet klelep pawon sing ditarik. Yen sampeyan mikir keran sing ngluncurake pawon kita ora kaya apa sing diarepake sampeyan, kita bakal mbalekno maneh tanpa alangan utawa pitakonan. Prasaja kaya sing. Kita ngadeg kanggo produk lan kita yakin manawa kita nawakake kran banyu klelep ndhuwur. Pramila kita ngerti yen sampeyan ora bakal kuciwa lan sampeyan bakal kaget kanthi kran klelep klambi anyar. Kita duwe akeh pelanggan sing bali saka kabeh ndonya, lan kita uga bakal milih sampeyan mengko uga.

Nginstall gampang dijamin

Faucet pawon tarik mudhun WOWOW gampang dipasang amarga gampang antarmuka. Sampeyan bisa nginstal kran banyu iki ing mung siji langkah. Mulane sampeyan bisa nginstal kran banyu klelep tarik mudhun. Sampeyan ora kudu nyewa profesional sing larang supaya sampeyan bisa ngirit dhuwit uga akeh. Kranawan klelep pawon WOWOW dilengkapi karo piring dek, bola gravitasi, set hos hos panas lan adhem lan set aksesoris sing dipasang. Set lengkap iki njamin instalasi sing efisien lan cepet. Gampang kaya ngono!

Kauntungan kran banyu klelep mudhun kanthi ringkes:

● Menehi faktor wow ing pawon wae

● Nikel sing disikat kanthi elegan

● Selang banyu sing narik kualitas dhuwur

● Tuas tangan siji sing nyaman

● Rong fungsi banyu

● Digawe saka bahan kuningan berkualitas tinggi

● Gampang diresiki lan gampang dijaga

● garansi 5 taun

 

specifications

SKU: 2310301 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot4.97 kg
SKU

2310301

Bobot Item

5.1 kilogram

Ukuran Produk

21.46 x 11.22 x 2.56 inci

Size

15 inci

gaya

Contemporary

Cara Instalasi

1 utawa 3 Lubang Dek Mount

Dawane Ekstensi

31.5 Inches

Length Hose

59 Inches

Dhuwur Spout

7 Inches

Nyambung Spout

9 Inches

Jinis siram

Mode Ganda: Mode Semprot / Mode Aliran

Penangan / Penangan Lever

Ngiwa / nengen / tengah

Nangani Material

stainless steel

Plug Profil

Dek-Lubang-Single

Gaya Ngalih

Togol Ngalih

Fitur khusus

Kontrol suhu banyu

Dianggo

Wadhuk / Indoor / Komersial / Restoran / Omah / klelep 1or2

Kasedhiya Komponen

Faucet sink pawon; Selang Banyu Panas & Adhem 50cm; Narik sprayer; Piring geladak; Aksesoris sing dipasang

Werna

Nikel Disapu

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X