search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Bar Lubang Satu Kran Wastafel Faucet Hitam, Kran Tunggal Panas

USD57.99
Didol:
40
reviews:
3

Amazon US Amazon CA Amazon MX

  • Desain Instalasi Gampang.
  • Paket kasebut kalebu aksesoris lengkap, gampang dipasang kanthi instruksi.
  • Operasi Gampang.
  • Gagang kontrol dununge ing sisih lan menehi kontrol volume lan suhu sing gampang lan gampang, kepenak ditahan lan dioperasikake.
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Desain Universal: Dhuwure 9.7 inci. Cocog kanggo paling sink. Bisa digunakake minangka faucet bar sink, faucet kamar mandi arc dhuwur, lan faucet pawon cilik. Siji produk entuk telung panggunaan.

MODUAL DUAL PANAS & SEBUAH: jalur pasokan kran banyu panas & adhem sing disedhiyakake, tuas siji bisa gampang ngontrol suhu lan volume, supaya operasi luwih cepet lan efisien.

Faucet Kamar Mandi Ireng Matte: katon ireng matte unik, ora kaya permukaan nikel utawa krom sing disikat biasa, menehi luwih klasik, uga lumahing ireng gampang dijaga tanpa rereget.

MATERI Waja STAINLESS: faucet sink bar iki digawe saka bahan tahan karat tahan lama supaya bisa nggunakake suwene nggunakake umur lan kualitas ora karat, ora ana karat.

JAMINAN, Dhukungan Pelanggan: Garansi 5 taun lan dhukungan pelanggan ditawakake. Dijangkepi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Keterangan

Bobot Item

3.95 kilogram

paket Ukuran

12.01 x 8.54 x 3.19 inci

Werna

Black

Material

stainless steel

pola

modern

Cara Instalasi

Single Hole Deck Mount

Nangani Material

Steel

Plug Profil

Gunung dek

Warranty Description

Garansi 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X