search Situs Panelusuran

WOWOW Shower Head with handheld, 5 Setting Oil Rubbed Bronze Handheld Shower Heads with Hose

USD33.99
Didol:
0
reviews:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX

  • [Desain Vintage】 Sirah padusan sing bisa dicopot kanthi keseimbangan lan bobot sing cocog ing tangan, desain ergonomis ndadekake kepenak lan gampang digunakake. Sprayface sing diukir kanthi seni ngungkapake bentuk arsitektur sing prasaja sing nglengkapi bathi vintage lan minimalis.
  • [5 Fungsi SemprotHead Kepala shower duwe 5 pilihan semprotan, kalebu Udan, Pijat Pulsating, Semprotan Daya, Udan + Pijet, Udan + Semprotan Daya. 5 setelan sing beda ndadekake efek tekanan kanggo pengalaman padusan utama sanajan tekanan sithik. Cocog kanggo bocah sing adus, ngumbah ingon-ingon lan ngresiki kamar liyane.
  • [Gampang Mbersih lan Anti-clog Nozel】 Nozzles semprotan nutupi area sirah padusan, 40 muncung karet fleksibel sing bisa ngresiki dhewe lan 18 nozel ABS, jet anti-clog rub-clean iki kanggo ngresiki gampang lan nyegah penumpukan jeruk.
  • [Materi Premium】Padusan ABS premium sing dilapisi tembaga, braket lan selang PVC 59″, nggawe awet, tahan karat, tahan luntur, tahan bekas driji lan bintik banyu. 360 ° swivel-luwes krenjang kanggo nyetel ngarepke lan pituduh sing perlu. Kacang selang kuningan padhet ganda kanggo sambungan bebas bocor sing dipercaya.
  • [Instalasi Gampang】 Ora perlu nelpon tukang pipa, mung siji sambungan tangan-nyenyet ing menit dening mung tindakake instruksi langkah dening langkah. Nggarap kabeh standar G1 / 2 "pipa threads. Cathetan: Iku normal kanggo krungu sawetara swara nalika goyangake minangka ana impeller ing sirah padusan sing mbantu ngasilake banyu pijet sing luwih apik.
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

wowow shower head with handheld 5 setting oil rubbed bronze handheld shower heads with hose

wowow shower head with handheld 5 setting oil rubbed bronze handheld shower heads with hose

wowow shower head with handheld 5 setting oil rubbed bronze handheld shower heads with hose

wowow shower head with handheld 5 setting oil rubbed bronze handheld shower heads with hose

wowow shower head with handheld 5 setting oil rubbed bronze handheld shower heads with hose

wowow shower head with handheld 5 setting oil rubbed bronze handheld shower heads with hose

specifications

SKU: H5010RB Kategori: ,

Keterangan

Produsen

WOW

Bobot Item

1.52 pon

paket Ukuran

9.57 x 6.42 x 3.15 inci

Werna

Gangsa Gosong Minyak

Material

Kuningan

Rampung

Minyak Digosok

Wangun

Babak

Cara Instalasi

Tembok dipasang

Dianggo

Ing njero; Profesional

Kasedhiya Komponen

Sirah tangan x 1, Braket x 1, Mesin Cuci Karet Spare x 2, Pita Teflon anti bocor x 1, Selang Pancuran x 1, Pandhuan Instalasi x 1

Warranty Description

Barang Anyar. Garansi 1 Tahun Terbatas

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X