search Situs Panelusuran

WOWOW Cincin Handuk Round Matte Ireng

USD19.99
Didol:
2
reviews:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX

  • [Ngirit Spasi】 Cincin andhuk logam sing dipasang ing tembok ora mbutuhake papan sing akeh lan grapyak kanggo papan cilik. Desain pojok bunder aman kanggo digunakake bocah.
  • [Dering Puter 180 °】 Dering putar andhuk 180 ° kanthi mesin cuci karet bisa bisu nalika ayunan lan tetep ing sudhut apa wae, sing cocog kanggo nggantung andhuk.
  • [Desain ModernFinish Rampung matte ireng sing apik nggawe gaya sing sederhana lan elegan sing nglengkapi aksesoris jedhing liyane. Resistensi anti-bekas driji lan korosi.
  • [Quality High】 Dering andhuk sing abot digawe saka stainless steel premium 304, sing nglindhungi karat lan karat. Bahan stainless steel dadi awet.
  • [Gampang diinstal】 Gunung sekrup sing didhelikake, dipasang ing tembok. Kabeh aksesoris sekrup bakal dilebokake ing paket kasebut. Yen sampeyan butuh wadhah kertas jamban sing cocog, goleki Asin: B08KDP8QYF.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

wowow cincin andhuk bunder matte ireng

wowow cincin andhuk bunder matte ireng

wowow cincin andhuk bunder matte ireng

wowow cincin andhuk bunder matte ireng

Langkah-langkah Instalasi:

  • Ngeculake sekrup lan njupuk film kasebut
  • Tandhani posisi pangkalan
  • Ukur Jarak lan pengeboran bolongan
  • Align bagean ngisor lan kencengi sekrup
  • Instal ing film lan kencengi nganggo kunci pas
  • Rampung instalasi

Paket kalebu:

  • 1 X Cincin andhuk Ireng
  • 1 X Instruksi Instalasi
  • 1 X Hardware Pack (jangkar transparan, sekrup nutul, lan kunci pas Allen)

specifications

SKU: 4030801B Kategori: , Tags: ,

Keterangan

bobot0.36 kg
dimensi19 × 19 × 5.5 cm
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X