search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Fower Faucet Kuningan Wall Mount Matte Faucet Dapur Ireng

USD99.99
Didol:
1
reviews:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX

  • Pengisi Pot Kuningan: Tembaga pengisi panci kanthi konstruksi kuningan murni kanthi kerapatan tinggi, nyegah karat lan karat; permukaan njero sing polesan, saben netes sing ngliwati pengisi panci alami lan sehat, ora ana bahan sing mbebayani
  • Faucet Tembok 360 ° Rotatable: Tembaga pengisi pot hitam matte dobel kanthi rong katup kuningan nyedhiyakake tumindak malik lan nyegah dripping; desain lempitan gampang kanggo ngisi pot ing kompor lan ngirit ruangan pawon
  • Katup Kuningan & Aerator Neoperl: Cartridge kuningan tanpa netes, daya tahan lan nyegah dripping. Aerator ABS Neoperl tekanan dhuwur nyedhiyakake tekanan banyu sing stabil lan aliran banyu sing lurus, nggawe aliran aerasi sing sampurna, sepi lan ora ana cipratan. Sing paling penting, ngirit banyu
  • Faucet Filler Wall Mount Pot: Utas sambung kuningan murni 1/2 XNUMX/XNUMX NPT, instalasi dipasang tembok bolongan tunggal, ora prelu alat rumit, cukup gunakake kunci sing kalebu kanggo nginstal kanthi gampang
  • Jaminan, Layanan Pelanggan: Garansi 5 taun lan dhukungan pelanggan sing tepat wektu ditawakake. Ditutupi babar pisan winates 90 dina. Hubungi kita liwat pesenan, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu sampeyan
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

 

Tingkat Aliran Banyu & Kualitas Neoperl ABS Aerator

  • Tingkat aliran banyu sing dhuwur bisa ngisi pot utawa panci kanthi cepet, teknik bocor bisa nyegah tetes yen ora digunakake.
  • Neoperl ABS sing berprestasi dhuwur bisa nambah efek mbilas, ngirit banyu 50% tinimbang keran normal, nggawe aliran kasebut lancar lan alon-alon, uga duwe fungsi panyaring lan anti splatter.

 

 

 

Premuim Made / Desain Konektor Standar AS & Bahan Kuningan Padat

  • Konektor NPT 1/2 "NPS nganti 1/2" NPT, standar AS sing luwih gampang dipasang.
  • Tembaga pepejal kontraksi yaiku salah sawijining bahan sing paling tahan lama lan paling asring digunakake kanggo plumbing. Bebarengan karo pirang-pirang taun kinerja sing luar biasa, dheweke kurang bisa mbatalake utawa bocor. Apa maneh sing digunakake kanggo banyu sing atos, kran mbutuhake perawatan minimal.

 

Anyar ing kothak siap dikirim

1 x Potongan Pengisi Pot

1 x Konektor

1 x Basis Faucet

1 set saka Mounting Hardware

1 x Buku Petunjuk Instalasi

1 Masangake Sarung Tangan

specifications

SKU: 2311300B Kategori: , Tags: ,

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

3.98 pon

paket Ukuran

15.39 x 9.57 x 2.09 inci

Werna

Ireng

Warranty Description

Garansi winates 5 taun

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X