search Situs Panelusuran

WOWOW Pot filler Faucet Over Stove In Nickel Brished

USD98.99
Didol:
71
reviews:
25

Amazon US    Amazon CA

Kemampuan kanggo ngresiki bahan kasebut ndadekake pot pawon pangisi sing cocog kanggo panggunaan kebersihan.
Digawe saka bahan stainless steel, kran banyu pawon pengisi tahan karat banget.
Pengisi periuk dobel dipasang kanthi apik, saengga, ora gampang dicopot utawa ora apik.
Produk gampang digunakake tanpa akeh usaha kanggo nangkep.

2311100 pandhuan instalasi

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Pot filler Faucet Over Stove In Nickel Brished

WOWOW Pot filler Faucet Over Stove In Nickel Brished WOWOW Pot filler Faucet Over Stove In Nickel Brished WOWOW Pot filler Faucet Over Stove In Nickel Brished

Nambah sentuhan klasik ing pawon kanthi Pengisi Tembok Pinggang-Tembok sing apik 2311100 sing kalebu siluet sing apik banget.

Cocog kanggo pawon sing gedhe banget kanggo ngisi periuk dhewe kanggo kanthi gampang ngisi periuk masak sampeyan tanpa kudu nggawa metu saka sink menyang kompor.
Fitur Piranti Lunak: Ditutup ing jaminan umur winates Hardware Signature.
Dobel mateni supaya konsumen mateni banyu ing tembok utawa spout, saéngga ngontrol stream banyu ing tahap panggunaan.
Badan plancongan sing dipasang ing tembaga tahan banget marang karat lan pilihan sing paling apik kanggo nolak suhu sing dhuwur.
Persiyapan bolongan dipasang siji bolongan Dual swing swing ngidini pangisi pot bisa dibungkus nalika ora digunakake.
Spesifikasi: Dhuwur: 9-1 / 2 ″ (ngisor ngisor kran ndhuwur).
Dhuwur Spout: 2-3 / 4 ″ (tengah soket tembok menyang outlet spout).
Kecepatan Aliran: 1.8 gelen saben menit Faucet.

Keterangan

Rampung

Nikel Disapu

bobot

3.89 kilogram

gaya

Pot Filler Faucet Fold Double Handle Disikat Nikel

Material

Kuningan

pola

Faucet Sink Komersial / Klasik / 2 Gagang

Wangun

Folding

Cara Instalasi

Dipasang ing tembok

Dawane Ekstensi

20 Inches

Nyambung Spout

20 Inches

Jinis siram

Mode stream

Penangan / Penangan Lever

Kiri utawa tengen

Deskripsi Kinerja

Air dingin

Kasedhiya Komponen

Faucet pangisi / konektor NPT; Aerator ABS Neoperl; Aksesoris Pemasangan (baut jangkar nilon Fischer Jerman)

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X